Boşanmada ziynet eşyaları

Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Son tarihli yargıtay kararlarına göre “her ne kadar katılmasamda” ziynet eşyaları kadına aittir. Fakat ziynet eşyalarının kadında olduğu bir karinedir. Yani bunun sizde olmadığını iddia ediyorsanız ispat yükü size ait, kaybettiğimiz ziynet davalarının çoğu bu karineyi çürütememekten kaynaklanıyor

Merhaba, şuan sizinle aynı durumdayım, altınlarım kaynanamda kaldı, sizin dava süreci nasıl ilerledi bilgilendirebilir misiniz

B
Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Bi tamıdıgımız alamadı altınları yok etmişler hemen nişndan sonra.. dava 3 yıl sürdü cezada almadılar

Ben aslında eski eşle konuştum onlar benim hakkım yoksa iş çekişmeli yeni döner felan dedim eksik de olsa dava günü getirdiler , eksikleri de umursamadım yani. Anlaşarak almanız daha iyi bence

Benim eski eş kaç tanesi borca verdik ben de yok dedi ben de lanet olsun dedim çok kötü bir süreçti o kadar kendini zengin sanan ve övünen zavallı altınları vermemek için neler uydurdu ama herkes demiş ona kadının hakkı ver diye. O yüzden eksik de olsa aldım

Nasıl yani? Altınları almak için geri dönmüş gibi yapıp adamla beraber mi olacaksınız? (Çocuk olabilir diyorlar ya) bence çok sacma

Back
X