- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Son GÜNCELLEME: Arkadaşlar merhaba, eşim ailesinin yanına gitmişti iki gün şehir dışına. Dün dönerken mesaj attı ne lazım falan diye, sonra bir keç mesaj daha attı evle ilgili. Geldiğinde biraz mesafeliydi. bir iki laf attım konuştu normaldi. Biraz soğukluk var ama uzatmıyor gibi konuyu.
EDİT: AŞAĞIDAKİ KONUYU SABAH AÇTIM VE ÖĞLEN MESAJ ATMAKTAN VAZGEÇTİM.
EDİT: AŞAĞIDAKİ KONUYU SABAH AÇTIM VE ÖĞLEN MESAJ ATMAKTAN VAZGEÇTİM.
Arkadaşlar merhaba, konularımı bilen bilir okumak isteyen buyursun okusun. İki gündür buralardayım :)
Eşim boşanmak istediğini söyledi ve ben de duygusal ve mantıksal olarak gelgitler yaşıyorum. Hayat düzenim tamamen değişecek. Şehrim, işim, yaşamım, her şey değişecek. Bekarken yıllarca başka şehirde yalnız yaşamış biri olarak ailemin evinde yaşamaya başlamak, memleketime dönmek...
Eşimle sürekli bir çatışma içindeydik ve hep neticesinde o haklı çıktı. Ben pasif ezik biri değilim o da bunu biliyor çatışmalarımızın çoğu bu sebeple yaşandı. Ama çoğunda ben sıkılıp uzatmak istemediğim için (işleri uzatmayı, küsmeyi, meseleyi büyütmeyi sevmem) konular onun istediği şekilde kapandı. Son konumuz tartışmamız eski konularımda var.
Bugün çantasını aldı başka şehirde olan ailesine gidiyor. Annesi eminim soracak ve kendi tarafından anlatacak boşanma konusunu açacaktır. Olaylar nasıl ilerleyecek bilmiyorum ama şöyle bir mesaj atmak istiyorum. Sizce neticesi ne olur bir destek verin. Mantıklı düşünemiyor olabilirim.
"Merhaba ........... Seninle yüz yüze pek konuşamıyoruz bu yüzden de mesajla anlaşmaya çalıştım derdimi hep. Her zaman hesap veren yaptıklarının cezasını çeken ben oldum. Sen hiç bir konuda hesap vermedin hiçbir konuda benim gönlümü almadın. Her zaman ben derdimi anlatmaya seni ikna etmeye çalıştım. İkimiz de çok yorulduk bu ilişkide en başından beri. Çoğu zaman bir şeylere değer diyordum. Ama kızımla ilgili konuda beni suçladığından beri içimde boşluk var. Bunca zaman içinde tutup şimdi söylemen de böyle düşünmen de çok vicdansızca. Ama bunun hesabını sormayacağım. Benim seni eleştirdiğim şeyler basit ve düzeltilir şeyler ama sen hep karakterime saldırdın benle ilgili hiçbir şeyi beğenmedin. Artık sorun etmiyorum. Hassas noktalardan vurmayı çok iyi biliyorsun. Tebrik ederim başardın. Allah'a havale ettiğin için rahatım. Hiçbir haksızlık yapmadım sana. Kırmış olabilirim insanız kırıyor kırılıyoruz. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. İkimiz de nasıl mutlu olacaksak öyle neticelensin bu konu. Allah'tan gelen her şeye razıyım. Bıraktım ipin ucunu."
Son düzenleyen: Moderatör: