- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
denedik. Benim evliliğim bitiyor mu konumu okur musunuz vaktiniz varsa?Kaybiniz icin uzgunum. Aile terapisi,ikinizde isterse,faydali olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedik. Benim evliliğim bitiyor mu konumu okur musunuz vaktiniz varsa?Kaybiniz icin uzgunum. Aile terapisi,ikinizde isterse,faydali olabilir.
Neden böyle algılanılıyor sürekli anlayamadım. Evet suçlu olduumda ceza çeken ben oldum ama sen suçluyken hiçbir ceza yaşamadın hesap vermedin diyorum neden mesaja genel kapsamlı bakılmıyor ki?
mesaj atmaya yönlendirmek değil mesaj atacaksam bunu atacağım siz mesajın içeiriğini eleştiriyorsunuz yani baştan da yazsam buna benzer bir şey yazarım demek istediğim o. Zaten vazgeçtim atmayı düşünmüyorum .ben kendi algımı söylüyorum. bu durumda ben olsam böyle bir mesaj atmam. fikir sordunuz ben fikrimi söyledim. ama konu sizin bizi mesaj atmanıza ikna etmeye dönmeye başladı :)
siz bu yazıyı uygun görüyorsanız ve iyi hissedeceksiniz gönderin o zaman tabi ki :)
bunu düşünerek yazdım ama hele bir akşam olsun bakalım kayınvalidem arayacak mı ne diyecek onu görüp hala yazmak istiyorsam yarın yazayım diye düşündüm sonrasındaİpler kopmuş zaten içinizde sizde bazı şeyleri netleştirmişsiniz artık boşanmaya doğru gitçek bellide hayatında bir daha hiç denk gelmeyeceksin ben senin yerinde olsam içimde hiç bir şey bırakmam bebeğiniz için yaptığı haksızlık gerçekten neden içinde tutacaksın ki
Sen içinde aklında deli sorularla susarken o kendince her yere anlatacak ve kararını verecek seni umursamayacak
Sende umursama kendi sağlığın için tutma içinde keşke şunu da deseydim deme boşanmaksa
Sonuç savur içindekileri biriktirme
Yani siz bilirsiniz ben bir öncekinde kararlı olup olmadığını sorduğun konuda beklemen taraftarıydım bende hep susan görmezden gelen içine atan biriyim ama sonra bunkar bana zarar verdi bazen içinden geçtiği gibi davranmak en doğrusu oluyor onu fark ettim sizin için hayırlısı olsun içinizde ne geçiyorsa öyle davranın aklınız ve kalbiniz en doğrusunu bilirbunu düşünerek yazdım ama hele bir akşam olsun bakalım kayınvalidem arayacak mı ne diyecek onu görüp hala yazmak istiyorsam yarın yazayım diye düşündüm sonrasında
dur demiyorum ki :) ve bu dediğiniz his eşimden aksine bende var. Hayatımı bu şekilde mi çürüteceğim düşüncesiyle birkça kez bitirmeye yeltendim ama engel oldu. Şimdi de o istiyor.Bu erkeklere ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Forumda olsun, etrafımda olsun evli erkeklerin hepsi karılarını terkediyor, ilişkilerini bitiriyor. Kadın hep toplayan ve onarmaya çalışan taraf oluyor. Hiçbiri kesinlikle sıkıya gelmek istemiyor. İstiyorlar ki hep güllük gülistanlık olsun, yorulmayalım, gönlümüz hoş tutulsun. Bir ilişkide yaz da var kış da var ama adamlar artık kışa tahammül etmek istemiyor kesinlikle. Konunuzu bilmiyorum ama ortada ihanet, yalan, sevgisizlik gibi suçlar yoksa evlilik bitirmek keyfi geliyor bana.
Ben bu yeni dönem erkeklerindeki bu uğraşamam çeker giderim tavırlarını hep çeşitin artmasına ve ulaşım kolaylığına bağlıyorum. Kadınların bir değeri kalmadı resmen. Kolayca harcıyorlar bozuk para gibi.
Asla da mesaj atmayın. Bırakınız gitsinler. Zamanında aynı hataya ben de düştüm. Gidene dur demek insana sonradan eşşekler gibi pişman olmak dışında hiçbir şey kazandırmıyor.
evet beklemek bana da mantıklı ama bi harekette bulunma hissi geldi sabah. Tabi bu baskılayıcı bir hareket değildi. Sadece hislerimi yazmak istedim. Şuan yine bekleme konumuna geçmek istedim. 1 saaat sonra şiddetli bir mesaj atmak isteyebilirim. Duygular karışık olunca hamleler de değişebiliyorYani siz bilirsiniz ben bir öncekinde kararlı olup olmadığını sorduğun konuda beklemen taraftarıydım bende hep susan görmezden gelen içine atan biriyim ama sonra bunkar bana zarar verdi bazen içinden geçtiği gibi davranmak en doğrusu oluyor onu fark ettim sizin için hayırlısı olsun içinizde ne geçiyorsa öyle davranın aklınız ve kalbiniz en doğrusunu bilir
Hayırlısı olsun canım hakkında inşevet beklemek bana da mantıklı ama bi harekette bulunma hissi geldi sabah. Tabi bu baskılayıcı bir hareket değildi. Sadece hislerimi yazmak istedim. Şuan yine bekleme konumuna geçmek istedim. 1 saaat sonra şiddetli bir mesaj atmak isteyebilirim. Duygular karışık olunca hamleler de değişebiliyor
öyle düşmanca bir son konuşmamız olmadı amaAtmayın totosunu kaldirirsiniz.Hatta o size msj atarsa cvp bile vermeyin
amin canım Allah razı olsunHayırlısı olsun canım hakkında inş
Bu erkeklere ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Forumda olsun, etrafımda olsun evli erkeklerin hepsi karılarını terkediyor, ilişkilerini bitiriyor. Kadın hep toplayan ve onarmaya çalışan taraf oluyor. Hiçbiri kesinlikle sıkıya gelmek istemiyor. İstiyorlar ki hep güllük gülistanlık olsun, yorulmayalım, gönlümüz hoş tutulsun. Bir ilişkide yaz da var kış da var ama adamlar artık kışa tahammül etmek istemiyor kesinlikle. Konunuzu bilmiyorum ama ortada ihanet, yalan, sevgisizlik gibi suçlar yoksa evlilik bitirmek keyfi geliyor bana.
Ben bu yeni dönem erkeklerindeki bu uğraşamam çeker giderim tavırlarını hep çeşitin artmasına ve ulaşım kolaylığına bağlıyorum. Kadınların bir değeri kalmadı resmen. Kolayca harcıyorlar bozuk para gibi.
Asla da mesaj atmayın. Bırakınız gitsinler. Zamanında aynı hataya ben de düştüm. Gidene dur demek insana sonradan eşşekler gibi pişman olmak dışında hiçbir şey kazandırmıyor.
Olsun inanki msj attiginda kendini daha cok hakli görür.Sessiz kalmak en iyi cvp tir.Deli oluröyle düşmanca bir son konuşmamız olmadı ama
şu an içimden çok gülüyorumbeynim yanmıştı
haklısınız zaten dün bir mesaj gönderdim gereksizce. konuyla alakası yoktu bir duaydı herkese atarken ayırmayayım ddimOlsun inanki msj attiginda kendini daha cok hakli görür.Sessiz kalmak en iyi cvp tir.Deli olur
aynen öyle yapmaya karar verdim bir sonraki karar değişikliğine kadarBen olsam ben de mesaj atmak icimdekileri soylemek isterdim surekli. Ama sunu da biliyorum, eger esiniz bosanmayi kafasina koymussa ne yazarsaniz yazin fayda etmez. Bu mesajdan bile size kizacak bir sey bulur hatta. Bence o simdi hazir annelerine gidecek, siz de bir sure sessiz kalin. Hicbir sey demeyin, yazmayin. Dondugunde hala konusmazsa yuzyuze konsuursunuz