- 22 Temmuz 2016
- 276
- 725
- 103
- Konu Sahibi Hayallegercek
-
Amin hepimizinAllah yolunuzu açık etsin inşaAllah
Bir iliskide evlilikte o beni seviyormu degil bi iliski veya evlilik bana iyi geliyormu diye sormaliymisiz kurtulmussunuz boswerin Allah'a siginin ve havale edinİyi geceler hanımlar. İç dökmeye geldim. Onceki konumda herseyi anlatmistim. Buradaki kadınların desteğiyle dustugum yerden kalkıp üstümü silkeleyip kendime geldim. Ben neden onca yılımı boşu boşuna heba etmişim? Ben neden olmazi oldurmak için didinmisim? Eski eş kişisi daha mahkeme aşamasında hiçbir şey sonuçlanmadan sevgilisiyle saklandığı ininden çıkıp boy göstermeye başladı. Ben izne ayrıldım. Onun uzaklaştırma cezası var. Bugün arkadaşım aradı. X abiyi yanında bı kızla bı mekanda gördüm. Çok neşeliydi. Hayallegercek abla nöbette mi diye sordum çok bozuldu memleketinde dedi diye anlatti. Kızın biseyden haberi yoktu. Ben çocuğumla annemin evindeyim o sevgilisiyle artık ortalığa dökülmüş. Hep inkar etti. Başkası yok dedi. Kadınlar hisseder. Ben artık ona güven duymuyordum ama bu kadar ş...olunur mu? Ah benim ahmak kafam ahh. Meğer evlilik yürütüyorum diye kendi ömrümü boş yere heba etmişim. Kıskançlık, özlem hissettiğim bunların hiçbiri değil. Enayi yerine konmak insanın zoruna gidiyor. Beni uyandıran gözümü açan Allah'a şükürler olsun ve sizlere de çok teşekkür ederim. Tez zamanda bu adamın soyadından da kurtulup arınmak, mutlu olmak ,geri kalan ömrümü huzurla geçirmek istiyorum.
Olay kıza laf söyledim diye çıktı. Merve senden ve çevrendeki herkesten daha namuslu ona laf soyleyemezsin dedi. Belki kız bişey hissetmiyordur iş arkadasi olarak görüyordur orasini bilemem ama bunun kendi kendine platonik takıldığı kesin.Belki sevgilisi değildir. El ele kol kola görmemişler sonuçta. Aklamaya çalışmıyorum yanlış anlamayın. Boş yere kendinizi yiyip bitirmeyin diye söylüyorum.
Mahkeme sürerken böyle ahmak gibi davranması mantıklı gelmedi bana. Elinize koz vermiş
O ne demek yaaa, pislikOlay kıza laf söyledim diye çıktı. Merve senden ve çevrendeki herkesten daha namuslu ona laf soyleyemezsin dedi. Belki kız bişey hissetmiyordur iş arkadasi olarak görüyordur orasini bilemem ama bunun kendi kendine platonik takıldığı kesin.
Olay kıza laf söyledim diye çıktı. Merve senden ve çevrendeki herkesten daha namuslu ona laf soyleyemezsin dedi. Belki kız bişey hissetmiyordur iş arkadasi olarak görüyordur orasini bilemem ama bunun kendi kendine platonik takıldığı kesin.
Tam s... İle baslayan bir hakareti hak etmiş.Olay kıza laf söyledim diye çıktı. Merve senden ve çevrendeki herkesten daha namuslu ona laf soyleyemezsin dedi. Belki kız bişey hissetmiyordur iş arkadasi olarak görüyordur orasini bilemem ama bunun kendi kendine platonik takıldığı kesin.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çocuk için düzeyli bir ayrılık olsun istiyordum ama bunlar yanına kâr kalmamalı.Tam s... İle baslayan bir hakareti hak etmiş.
Bence sevinmelisin bundan kurtulduğun için ama sevgilisi ise gorenlerden foto cekip sana atmasini isteyebilirsin
Ağzınıza sağlıkAllah sizin önünüze öyle kapılar açıcak ki öyle güzel günler gösterecek ki iyi ki ayrılmışım iyi ki onunla değilim artık diyeceksiniz :) çok zor zamanlar geçirtmiş ama merak etmeyin oda aynı şeyleri yaşayacaktır çok mu mutlu olacak sevgilisiyle :) ah hiçte öyle olmuyor :) gezsin gezebildiği kadar yaşasın o dilediklerini bakalım ilerde neler yaşayacak :) mum gibi arayacak inanın
ahahahasdf adam eliyle vermiş zaten, almazsa ayıp olurve simdi görevin donuna kadar almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?