- Konu Sahibi duvarklima
-
bizim davamızda az kaldı gününün gelmesine... ben kendimi hazırladım galiba 1.5 senedir.. neden zor anlamadım neden içimiz kanayacak evet boşanmak için evlenmedik bu üzücü ama bu adamlarla evli kalıp daha fazla aldatılıp daha fazla horgörülmek mi amaç ...
kendimi toparlıcam onunla doğmadım ki ne yapalım.böyle konusuyorum şimdi evet ama bir bilseniz ben onu nede çok severdim anlatamam kelimelerle ama bitti vazgectim kendime bu kötülüğü daha fazla yapmıcam...
birini unutmak istiyorsanız onunla yaşadıklarınızı değil onun size yaşattıklarını hatırlayın diye bir söz vardı... her gün kendime hatırlatıyorum ve inanın yaşattıkları tahammül edilir gibi değil.. mutlu olcaz merak etmeyin güçlü durcaz işimize evladımıza sarılcaz... gün gelecek devran dönecek
boşanmak!!!!!!!!!!! wevliliğin ne kadar kötü olursa olsun iliklerine kadar işleyen ve zerre zerre hissettiğin bi acı.zamanla kanamıyo ama acıyo....
çok ama çok iyi düşün.
3 ay oldu ben boşanalı.
boşandığım;her gün,her saat,her dakika,her saniye aklımda.
olmuyosa da olmuyo ne kadar zorlarsan zorla.
hergün depremle sallanmaktansa,o binayı yık sağlam ve huzurlu bi bina inşa et.
insanoğlunun alışamayacağı hiç bişey yok.
3 ayı aylattım kendime 6 ay daha veriyorum en fazla...
ondan sonra çok ama çok iyi olacağım kızımı büyütüyorum arabamı aldım evim düzenim bozulmadı zaten
hakkımızda hayrılısı.
arkadaşım neden bu kadar kötü hissediyorsun sebebi nedir ? boşandın da ne oldu ne değişti ? her saniye aklımda demişsin, vicdan azabı filan mı çekiyorsun çocuğuna karşı ? yoksa kötü giden bir evlilik sonrasında boşanmanın normal bir insanı rahatlatması lazım.
eğer bir insan düzelmicek gibiyse onunla ömür geçmiyor malesef mutlak biryerde tıkanıyor ben kendi açımdan hiç etkilenmedim çok seviyordum ailemi bile karşıma aldım ama ben çabuk atlatttım ama kızım3 yaşında o öyle değil kendisi ile hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen çocuğunu aramıyor görmüyor maddi açıdan zaten bakmıyor onu geçtim bir sesinini duyursun razıyım oda yok bugünlerde oyunlarında herşeyde hep ağzında bir baba lafı gidiyor gün geçtikçe dahada üstüne düşüyor işte herkes için iyi ama çocuklara olan oluyor daha doğrusu anne baba kendini blse oda etkilenmicek ama bizim babada iş yok insanlık yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?