- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
-
allahım seni koru yarabbim neler duyuyoruzya.tabiki şiddet varsa şans verilmemeli.ama herkesete bu vahşeti yapamaz sanırım(yada ben çok safım)Burda acılan bazı konularda kocam hakaret edıyo dövuyo evden kovuyo dıye konular okuyoruz ve bazılarımız cocugun var evlılıgıne devam et dıyo bence bu cok yanlış!!!..
Daha gecende bır tanıdığımızın basına korkunç bır olay geldı ..Kadın zamanında severek kaçtı neyse maddı sıkıntılar falan başlayınca adamın pıskolojısı bozuldu 2 tane çocukları var kadını sureklı doverdı kac kez mahkemelik oldular çocuklar ıcın devam ettıler ve en son adam cınnet gecırmıs kadını bıçaklamış ve boğazını kesmıs ustune kendınıde ormanda asmıs ..ve çocuklar oksuz kaldı..Bende boşanma aşamasındayım esım yalvarıyor ama anlaşamıyoruz olmayınca olmuyo ..Evlıkte sıddet varsa boşanmak en hayırlısı degılmı?
allahım seni koru yarabbim neler duyuyoruzya.tabiki şiddet varsa şans verilmemeli.ama herkesete bu vahşeti yapamaz sanırım(yada ben çok safım)
Çocuk iyi giden evliliği bile bozabilecek bişey bence.kesinlikle haklısın. hatta sitede anlaşamayanlara çocuk önerisi verenler var o daha da garip
Burada herkes kendi bakış açısına göre yorum yapar, bu yorumları kendi süzgecimizden geçirerek dikkate almalıyız.
Bazen iki uçta yorum yapan insanlar görüyorum ikisinde de irrite oluyorum: biri ayyh hemen boşan ben olsam 1 dk bile durmam diye beylik laflarla üfürenler, diğeri de kangrene dönmüş ve evlilikten başka herşeye benzeyen bir ilişki için sakın boşanmayı düşünme, bir yuva kolay kurulmuyor al eşini karşına konuş bir tatile çık düzelir diyenler.
Herkesin yaşadıkları ve değer yargıları farklıdır, o yüzden boşanma sebepleri kişiden kişiye değişir fakat hayattan tat almamaya başladıysanız, ruh sıkıntısı artık bedeninize vuruyorsa, onurunuz inciniyorsa, kendinizi değersiz hissediyorsanız takkeyi öne koyup düşünme vakti gelmiş demektir bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?