Boşanmak bu kadar zor olmamalı ya!

Canım kuzenim 1 yıl dolmadığı için 1 sene sonra anca boşalabildi. Neyin nasıl geliştiğini tam bilmiyorum bilen birileri inşallah yardımcı olabilir

Ablalarım,arkadaşlarım az çok eski konularımı biliyorsunuzdur.
Boşanıyorum.
5 Mart’ta açılmış bi davam var 2 ay oldu artık şurda bir kaç gün sonra ama ne dilekçeme bir cevap dilekçesi ne belli olan bi duruşma tarihi. Sorularımı yantsız bırakan avukat.
Çekişmeli açıldı boşanma davası evlilikte 1 sene dolmadığı için. Karşı tarafa celb gitmiş ama karşı taraftan cevap yokver tek bildiğim bu. Başından boşanma geçenler çekişmeli boşanma davası özellikle kaç ayda bitti cevaplar mısınız
15 gün içinde cevap vermesi gerekirdi.dilekçene bence avukatını değiştir.

Evet cevap vermedi adliyeyi de aradım sordum cevap gözükmüyor dediler ama otomatik duruşma tarihi de yazmıyorlae
Bende çekişmeli dava açtım eşime avukatım tüm sorularıma cevap veriyır ilgileniyor hatta adliyeye gidip kendisi bizzat öğreniyor o yüzden değiltir dedim.ama anlaştıysan sen bilirsin.bi de ben davayı 16 nisanda açtım dava eylül ayında görülürmüş en erken.

Bende çekişmeli dava açtım eşime avukatım tüm sorularıma cevap veriyır ilgileniyor hatta adliyeye gidip kendisi bizzat öğreniyor o yüzden değiltir dedim.ama anlaştıysan sen bilirsin.bi de ben davayı 16 nisanda açtım dava eylül ayında görülürmüş en erken.
Bu sene mi açtınız ?

Karşı tarafın dilekçelere cevap vermemesi sizin Işinize gelen bir durum
Karşı davamız varsa veya davayı siz açtıysanız iddialar sizin üzerinden yürür
Mis gibi olur

Canım benimki de cvp vermemisti.anca avukat buldu herhalde avukat bulunca yazdı cvp 15 günü geçti baya ama onlar biseyler söyleyip durdular adres değişikliği vs. Seni üzmek istemem ama mahkemeler dava yoğunluğuna gore ilerliyor ben açalı bir yıl oldu daha ön duruşma oldu sagolsun uzatıyor karşı taraf bazı bahanelerle dilekçe aşaması da uzatıyor cevaba cvp derken baya uzuyor.
Uzun is takma kafana ama davanı ihmal etme delil vs avukatını da sıkıştır çok isleri oluyor unutuyorlar sen uğraşacaksın birazcık

Back
X