Boşanmak dan korkuyorum nereye giderim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merve Dmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
7
2
1
2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi

En iyi cevap
Yaşınız çok genç bu yaşta kötü evlilik ve 2 çocuk. Olan çocuklara oluyor. Yorumlarda Ailenizin yanına gidin diyorlar gidemem diyorsunuz. 2 çocukla ne yapacaksınız. Kadın sığınma evine gitseniz çocuklar rezil olur. Zaten belliki mesleğiniz ve paranızda yok. Aileme gidemem diyorsunuz sokak tada kalamazsınız. O zaman planlı hareket edin. Eşinizi alttan alın bırakın Varsa yoksa kendi ailesi olsun kendi ailesini sevsin. Size ilgi göstermesin sevmesin sizi önemsemeyin bunları. Siz çocuklar biraz büyüyesiye kadar. kendinize bir meslek edinin. Ne mezunusunuz bilmiyorum fakat liseyse KPSS çalışın. Hem de çok çalışın Bir yere atanabilirsiniz. Yada 2. seçenek Acil tarafından mesleki kursa yazılın. Açık öğretime gitmeye başlayın Evde bir şekilde...
Arkadaşım gerçekçi olacağım. Konularımı bilenler bilir. Ben çalışıyorum, 2 çocuğum var, boşanma aşamasındayım, ailem arkamda.

Bugun gittim avukatla görüştüm vekalet vereceğim bu hafta. Çekişmeli boşanma davası açmak için 30 bin tl para istediler vekalet ücreti vs hariç. Maddi imkanın yoksa aile desteği yoksa maddi olarak çok zor, hele de 2 çocukla manevi olarak bir yıkım. Çok çabalaman gerek önce kendini garantiye alman gerek.

Eğer hiçbiri imkan dahilinde değilse fazla önerebileceğim bir şey yok. Allah yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back