- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
Evet seviyorum. Yalan söyleyemem şimdi. O da sevdiğini söylüyor. Ama bu nasıl sevgi.ben ona hiç kufretmiyorum. Çok ağır küfürler. Ne yazıkki ailemin destek olmadığını biliyor daha da üstüme geliyor. Ayrılmak istemezdim.ama geçen aylarda kavga ederken kizim araya girip bir babasına bir bana laf yetiştirdi. Sustum o An. O anı aklımın bir köşesine yazdım .Artık kavga etmemeye çalıştım eşimle. Sustum hep bağırdı sustum.eskiden kavga çıkaran soylenmelerime Son verdim.ama bugün dayanamadım artık. Çok basit bir istekti. Bagirdi kufretti. Aglayınca da üstüme yürüdü.
Kızımı ağlayarak giydirdim
kızım ""anneciğim neden ağlıyorsun "" dedi.bir adamı sirf seviyorum diye kızıma bu dramı yaşatmak istemiyorum açıkçası ...
Ama arkamda ailem olmayacağı için de korkuyorum biraz.tabiki bekarken de tek yasadim.ama simdi kızım var. babamin umrumda olmaz ki.bir senedir torununu görmüyor.
Boşanmak ta kararlıyım. Ama kızım üzülmesin istiyorum. Bunu en iyi nasıl yaparım? ???
Kızımı ağlayarak giydirdim

Ama arkamda ailem olmayacağı için de korkuyorum biraz.tabiki bekarken de tek yasadim.ama simdi kızım var. babamin umrumda olmaz ki.bir senedir torununu görmüyor.
Boşanmak ta kararlıyım. Ama kızım üzülmesin istiyorum. Bunu en iyi nasıl yaparım? ???
Eşini hala sevdiğini düşünüyorum.Bir aile terapistine gitseniz.