• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak düşünüldüğü kadar kolaymı hele benim gibi bir sürü sebep varken!

seyirci25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
57
4
98
Şu an o kadar mutsuzum ki hayatımda herşeyde dibe vurduğumu hissediyorum yediğim yemekten içtiğim sudan girdiğim ortamlardan çalıştığım işten evimde hiç bişeyden mutlu değilim... Yada çok ağır bir bunalımdayım bilemiyorum ben kısaca kendimi anlatayım 3 yıllık evliyim eşimi tanıdığımda bi önceki sevdiğim adamı unutmak için çabalıyordum ki karşıma eşim çıktı o kadar mutlu ediyordu ki beni seviyordu çok hemde bende onu sevdim ama deli gibi değil evlenmeye karar verdik bende ondan önceki sevdiğim adamı unuttum sandım artık birazda nispet olsun diye evlendim. Neyse evlendik ama herşey değişti ben 3 ay sonra çok mutsuz olduğumufarkettim çünkü eşim çok ilgisiz olmuştu ve ben her bana ilgisiz kaldığı günde yada beni üzdüğü zaman hep o ilk sevdiğim adamı hatırlayıp onunla kıyaslama yapmaya başladım o olsa böyle yapmazdı gibi yada keşke bu kadar erken evlenmeseydim gibi aradan bu şekilde 2 yıl geçti ben çocuk istemye başladım eşimde aynı şekilde çok istiyordu ben erteliyordum hep artık kafaya koydum bende istiyordum çocuğum olmadı doktora gittik ve yıkıldıl eşim kısırdı tüp bebek bile olması imkansız dedi doktorlar 1.5 yıldız tedavi görüyor çok yıprandık bide dertlerimin üstüne çocuk hasreti eklendi anne olamayacağımı düşününce kahroluyorum eşimede bu durumu yansıtmamaya çalışsamda oda kötü ama ben ona rağmen onun yanında destek olup çocuğumuz olsun diye savaş verirken o hiç bi zaman bana verdiği değeri göstermiyor ben onun yüzünden anne olma şansımı kaybettim ama hiç kendini benim yerime koymuyor bi olay olsa hep yanımda değil karşımda duruyor kafamda çelişkilerden bıktım boşanmayı düşünüyorum sürekli ama çocuğu olmadığı için değil artık ona aşık olmadığım için ve aşık olmadığım bi adama çocuğumda olmadan nasıl katlanabilirim üstelik o bana bu kadar ilgisizken... çok kötü günler geçiriyorum ama bu kararı alamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum çıkmazlardayım ama şunu çok iyi biliyorum hayatımda bişiler değişmezse ben gittikçe içine kapanan bunalım takılan etrafındaki herkesi kıran bi insan olucam çünkü çok mutsuzum hayat benim için kocamn bir boşluk... Bunları anlattım boşanan varsa bu kararı aldıktan sonra pişman oldunuzmu yada nasıl yön verdiniz hayatınıza paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar:50:

evlendikten 3 ay sonra eşiniz ilgisizleşti peki siz nasıldınız?
eşinize karşı? bunu sorguladınız mı ? belki siz de ilgisizleştiniz ve eşiniz kendini geri çekti..

ya da eşinizde bu tarz birşey oldu siz niye ilgili davranıp adım atmanız diğer kişiyle kıyasladınız..

bu tarz şeyler bence evliliğinizi çıkmaza sokmuş... bunlara çözüm bulmadan çocuk isteyip eşinizin kısır oluşu sizi daha da uzaklaştırmış..

onun yüzünden anne olamayacağım demenize üzüldüm.. gerçekten sevginiz kalmamış demek ki bunu diyebiliyorsunuz.yoksa sizden kaynaklı da olmayabilirdi..

en sağlıklı kararı verip mutlu olursunuz umarım. :31:

evlendikten 3 ay sonra eşiniz ilgisizleşti peki siz nasıldınız?
eşinize karşı? bunu sorguladınız mı ? belki siz de ilgisizleştiniz ve eşiniz kendini geri çekti..

ya da eşinizde bu tarz birşey oldu siz niye ilgili davranıp adım atmanız diğer kişiyle kıyasladınız..

bu tarz şeyler bence evliliğinizi çıkmaza sokmuş... bunlara çözüm bulmadan çocuk isteyip eşinizin kısır oluşu sizi daha da uzaklaştırmış..

onun yüzünden anne olamayacağım demenize üzüldüm.. gerçekten sevginiz kalmamış demek ki bunu diyebiliyorsunuz.yoksa sizden kaynaklı da olmayabilirdi..

en sağlıklı kararı verip mutlu olursunuz umarım. :31:

Onun yüzünden anne olamayacağım demek şunun için söyledim yani ben onunla uğraşıyorum çırpınıyorum her yolu deniyorum üzülme diyorum ama küçük bişeyde bile benim ona gösterdiğim fedakarlıkları unutuyor benim bunlara boyun eğmem onun için sıradan geliyor yani anormal bi durum yok halbuki bunları görerek bana olan değeri artması gerek değişmiyor hiçbişi hiçbizaman gerçekten değerli olduğumu hissedemiyorum artık gözünde bilmiyorum bir kadın olarak insan ruhunun okşanmasını ister bir iltifat bir sürpriz hayır ve bunlara rağmen evet artık sevmiyorum eskisi çok sevmediğim içinde katlanamıyorum tüm bunlara zor geliyor ağır geliyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık :(

ben fedakarlik yapiyorum, o geri yapmiyor diye dusunuyorsaniz ve kiziyorsaniz bence de evlilik bitmistir sizin icin. kisirliktan falan degil, ikiniz de yanlis secim yapmissiniz sanirim, belki toyluktan belki de icine dustugunuz bosluktan dolayi. yani demem o ki, bence eger bosanma karari alirsaniz kendinizi ya da onu suclamayin, hersey daha kotuye gitmeden bitirdiginiz icin mutlu olmaya calisin. eger bosanmayip, onunla devam etmeye karar verirseniz de guclu olun, kendi sevginiz disindaki seylere kafayi takmayin. tabi bunun icin adami gercekten sevmek de onemli. kendinizi iyi tartip bir karar verin ve ondan sonra da artik pismanliklari geride birakin. ikiniz de sadece bir hayat yasayacaksiniz, birbirinizi sevmeden, yakin hissetmeden devam ederseniz ikinize de yazik olur, birbirinizi tutmazsaniz ikinize de guzel bir hayat sansi dogar. ama kizginliktan ya da kirginliktan dolayi sevmiyor gibi hissediyorsaniz ve savasmaya gucunuz varsa kalin derim.

Son düzenleme:
ben fedakarlik yapiyorum, o geri yapmiyor diye dusunuyorsaniz ve kiziyorsaniz bence de evlilik bitmistir sizin icin. kisirliktan falan degil, ikiniz de yanlis secim yapmissiniz sanirim, belki toyluktan belki de icine dustugunuz bosluktan dolayi. yani demem o ki, bence eger bosanma karari alirsaniz kendinizi ya da onu suclamayin, hersey daha kotuye gitmeden bitirdiginiz icin mutlu olmaya calisin. eger bosanmayip, onunla devam etmeye karar verirseniz de guclu olun, kendi sevginiz disindaki seylere kafayi takmayin. tabi bunun icin adami gercekten sevmek de onemli. kendinizi iyi tartip bir karar verin ve ondan sonra da artik pismanliklari geride birakin. ikiniz de sadece bir hayat yasayacaksiniz, birbirinizi sevmeden, yakin hissetmeden devam ederseniz ikinize de yazik olur, birbirinizi tutmazsaniz ikinize de guzel bir hayat sansi dogar. ama kizginliktan ya da kirginliktan dolayi sevmiyor gibi hissediyorsaniz ve savasmaya gucunuz varsa kalin derim.

Teşekkür ederim güzel cevabınız için aslında seviyorum ama küçük şeyleri bile çok takıyorum biraz ilgi istiyorum belkide ben çok kuruntuluyum bilemiyorum ama biraz daha düşünmeye ve yuvamı dağıtmamaya karar verdim inş. herşey daha güzel olur...

bence birkaç olay üst üste gelince biraz bocalamışsınız.
eşinizin kısır olması çok kötü olmuş ama unutmayın kısır olan siz de olabilirdiniz.
cocuk sahibi olma konusunda zaman içinde tıpta cok seyler değişiyor.bi bakmıssınız 5 yıl sonra kucağınız da bir bebek olabilir.allahtan umıdı kesmeyın.
imtihan dünyası bu. bence eşinize haksızlık etmeyin.

Eski sevgilinle, eşini kıyaslıyorsan asla mutlu olamazsın, çünkü eski sevgilinin yaptığı bütün olumsuzlukları beyninden silmiş sadece yeni eşinin sana göre olumsuz yönleri eski sevgilinle karşılaştırıyorsun.
Sen eski sevgilinden ayrıldığında şimdiki eşin yanındaydı eski sevgilin değil.

bence birkaç olay üst üste gelince biraz bocalamışsınız.
eşinizin kısır olması çok kötü olmuş ama unutmayın kısır olan siz de olabilirdiniz.
cocuk sahibi olma konusunda zaman içinde tıpta cok seyler değişiyor.bi bakmıssınız 5 yıl sonra kucağınız da bir bebek olabilir.allahtan umıdı kesmeyın.
imtihan dünyası bu. bence eşinize haksızlık etmeyin.

Evet üst üste geldi herşey tıp ilerliyor zaten eşimde tedavi oluyor şu an inş. Allah yüzümüze güler bi çocuğumuz olsa herşey değişir belkide...

Ilerde olması umulan uygulamada budur.
Laboratuvarda sperm üretildi- Arşiv - Milliyet.com.tr

Sen olmazsa yumurtalarını dondur. Bu uygulama cok geç çıkarsa ilerde sen menopoz dönemine girsen ve bu uygulama o zaman cikmis olsa da hamile kalabilirsin.
Olacagi kesin degil ama sadece bir umut

Evet bunun gelmesi 3 yıl felan bulurmuş doktorların dediğine göre benim yumurtalarımı dondurmama gerek yok daha yaşım 24 30 uma kadar zaman var baktım hala umut çok değil dondururum herhalde :(

Back
X