- 17 Aralık 2008
- 57
- 4
- 98
Şu an o kadar mutsuzum ki hayatımda herşeyde dibe vurduğumu hissediyorum yediğim yemekten içtiğim sudan girdiğim ortamlardan çalıştığım işten evimde hiç bişeyden mutlu değilim... Yada çok ağır bir bunalımdayım bilemiyorum ben kısaca kendimi anlatayım 3 yıllık evliyim eşimi tanıdığımda bi önceki sevdiğim adamı unutmak için çabalıyordum ki karşıma eşim çıktı o kadar mutlu ediyordu ki beni seviyordu çok hemde bende onu sevdim ama deli gibi değil evlenmeye karar verdik bende ondan önceki sevdiğim adamı unuttum sandım artık birazda nispet olsun diye evlendim. Neyse evlendik ama herşey değişti ben 3 ay sonra çok mutsuz olduğumufarkettim çünkü eşim çok ilgisiz olmuştu ve ben her bana ilgisiz kaldığı günde yada beni üzdüğü zaman hep o ilk sevdiğim adamı hatırlayıp onunla kıyaslama yapmaya başladım o olsa böyle yapmazdı gibi yada keşke bu kadar erken evlenmeseydim gibi aradan bu şekilde 2 yıl geçti ben çocuk istemye başladım eşimde aynı şekilde çok istiyordu ben erteliyordum hep artık kafaya koydum bende istiyordum çocuğum olmadı doktora gittik ve yıkıldıl eşim kısırdı tüp bebek bile olması imkansız dedi doktorlar 1.5 yıldız tedavi görüyor çok yıprandık bide dertlerimin üstüne çocuk hasreti eklendi anne olamayacağımı düşününce kahroluyorum eşimede bu durumu yansıtmamaya çalışsamda oda kötü ama ben ona rağmen onun yanında destek olup çocuğumuz olsun diye savaş verirken o hiç bi zaman bana verdiği değeri göstermiyor ben onun yüzünden anne olma şansımı kaybettim ama hiç kendini benim yerime koymuyor bi olay olsa hep yanımda değil karşımda duruyor kafamda çelişkilerden bıktım boşanmayı düşünüyorum sürekli ama çocuğu olmadığı için değil artık ona aşık olmadığım için ve aşık olmadığım bi adama çocuğumda olmadan nasıl katlanabilirim üstelik o bana bu kadar ilgisizken... çok kötü günler geçiriyorum ama bu kararı alamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum çıkmazlardayım ama şunu çok iyi biliyorum hayatımda bişiler değişmezse ben gittikçe içine kapanan bunalım takılan etrafındaki herkesi kıran bi insan olucam çünkü çok mutsuzum hayat benim için kocamn bir boşluk... Bunları anlattım boşanan varsa bu kararı aldıktan sonra pişman oldunuzmu yada nasıl yön verdiniz hayatınıza paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar