- 12 Kasım 2017
- 61
- 42
- 8
- 36
- Konu Sahibi yenidenhayata
Bana attığı iftiralar tazminat ödememek için yaptığı iğrençlikler resmen psikopat bir adamdan boşanma sürecindeyim yüzünü dahi görmek istemiyorum !! Davamız uzun sürecek 3 4 yılda anca kesinleşir boşanmamız... tanıklar dinlenecek muhtemelen yalan şeyler diyecekler peki hiç mi vicdanları sızlamayacak ? Ex kişisinin bana yaptığı pislikler hiç mi vicdanı sızlamayacak ? Bu kadar yaptığı şeylerden sonra çocuğumu hakimin görüş gününden başka görüştürmek istemiyorum ilerde karne günü vb olur asla haber vermek istemiyorum çocuğumun doğumgününde asla birlikte kutlamak istemiyorum bana yaptıkları pisliklerinden sonra .... sizce haklı mıyım ? Oysa onun düşünmesi gerekmez mi ben çocuğumla ilişkilerimi iyi kurmam için annesiyle iyi geçinmek gerekiyor vb ondan o kadar nefret ediyorum ki İHALİ ADALET VAR MI ? YAPTIKLARINI ÇEKECEK Mİ ÖLDÜĞÜ GÜN ANDIM VAR KURBAN KESECEĞİM O DERECE NEFRET EDİYORUM !! SİZE ZARAR VEREN İNSANLARI PERİŞAN HALDE GÖRDÜNÜZ MÜ ADALET YERİNİ BULDU MU TEK İSTEĞİM ETTİĞİNİ BULMASI CANININ YANMASI