- 12 Kasım 2017
- 61
- 42
- 8
- 36
- Konu Sahibi yenidenhayata
-
Evet çok güzel yorumlamışsınız ama şu iftira olayı insana daha çok nefret kazandryr ister istemezAsla aranızdaki çekişmeyi çocuğa ödetmeyin onun bir babaya ihtiyacı var
Bu sizinle ilgili değil çocukla ilgili onun sağlıklı bir birey olması için gerekli
Harkes hak ettiğini yaşar öerak etmeyin kim haksızlık yapmış ise öder bedelini
Biliyorum ama çocuk bunun dışında kalmalıEvet çok güzel yorumlamışsınız ama şu iftira olayı insana daha çok nefret kazandryr ister istemez
Dediğiniz de haklısınız ama babası sağlıklıbir birey değilse ne olacak ? Bana attığı iftira ise şiddet uygulamıştı darp raporu alıp şikayetçi öpmüştüm kendisinde sahte darp raporu almış kendi kendini yaralamış ve karşılıklı ceza davalarımız var muhtemelen hiçbir şey yapmadığım halde ceza alacağım ... çocuğunun annesine böyle vicdansızlık yapan adamla ben nasıl aynı ortama gireyim konuşayım vbAsla aranızdaki çekişmeyi çocuğa ödetmeyin onun bir babaya ihtiyacı var
Bu sizinle ilgili değil çocukla ilgili onun sağlıklı bir birey olması için gerekli
Harkes hak ettiğini yaşar öerak etmeyin kim haksızlık yapmış ise öder bedelini
KasımdaNe zaman actiniz davayi
Kesinlikle çocuklara oluyor olanBiliyorum ama çocuk bunun dışında kalmalı
Ya keşke bitse valla siz de yıpranırsınız bende boşanma asamasindayim ilk celse daha olmadi ama korkyrm neler duymaz daha kim bilirKasımda
Farazi konuşmakla gerçek arasında dağlar kadar fark var ben hala babasız olmanın acısını yaşıyorum kötü bir koca olması kötü baba olduğu anlamına gelmezOlan çocuklara oluyor ama Bunu yapan karşı taraf çirkinleşmeden benimle iyi geçinmenin yollarını neden denemiyor de iğrençleşiyor iyice öyle biri benim babam olsa yüzüne bakmazdım umarım ölür gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?