Boşanmak hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
36
Bana attığı iftiralar tazminat ödememek için yaptığı iğrençlikler resmen psikopat bir adamdan boşanma sürecindeyim yüzünü dahi görmek istemiyorum !! Davamız uzun sürecek 3 4 yılda anca kesinleşir boşanmamız... tanıklar dinlenecek muhtemelen yalan şeyler diyecekler peki hiç mi vicdanları sızlamayacak ? Ex kişisinin bana yaptığı pislikler hiç mi vicdanı sızlamayacak ? Bu kadar yaptığı şeylerden sonra çocuğumu hakimin görüş gününden başka görüştürmek istemiyorum ilerde karne günü vb olur asla haber vermek istemiyorum çocuğumun doğumgününde asla birlikte kutlamak istemiyorum bana yaptıkları pisliklerinden sonra .... sizce haklı mıyım ? Oysa onun düşünmesi gerekmez mi ben çocuğumla ilişkilerimi iyi kurmam için annesiyle iyi geçinmek gerekiyor vb ondan o kadar nefret ediyorum ki İHALİ ADALET VAR MI ? YAPTIKLARINI ÇEKECEK Mİ ÖLDÜĞÜ GÜN ANDIM VAR KURBAN KESECEĞİM O DERECE NEFRET EDİYORUM !! SİZE ZARAR VEREN İNSANLARI PERİŞAN HALDE GÖRDÜNÜZ MÜ ADALET YERİNİ BULDU MU TEK İSTEĞİM ETTİĞİNİ BULMASI CANININ YANMASI

merak etme herkes yaptığının cezasını çekecek er ya da geç ama sakin olmak lazım.sen ne zaman unutursan o o zaman cezasını çekecek.

Asla aranızdaki çekişmeyi çocuğa ödetmeyin onun bir babaya ihtiyacı var
Bu sizinle ilgili değil çocukla ilgili onun sağlıklı bir birey olması için gerekli
Harkes hak ettiğini yaşar öerak etmeyin kim haksızlık yapmış ise öder bedelini

Bu sizinle ilgili değil çocukla ilgili onun sağlıklı bir birey olması için gerekli
Evet çok güzel yorumlamışsınız ama şu iftira olayı insana daha çok nefret kazandryr ister istemez:(

Ya nasıl bir adam çocuğunun annesine bu kadar iftira atar ben erkek olsam en büyük günahı dahi işlemiş olsa sessiz sedasız bosanirim elaleme rezil ediyorsun hem de eski karını çocuk ne kadar senin çocuğuna o kadar onun çocuğu sakin böyle bir hata yapma ondan farksız olursun unut olan herşeyio kadar unut ki sanki 7 kat el olsun

Bende aynı durumdayım malesef Çekişmeli dava Uzun sürüyor
Vicdan ve merhameti olan insan bunları yapmazdı
Ben önce Allah'ıma sonra adalete bıraktım
Allah yardımcınız olsun

Dediğiniz de haklısınız ama babası sağlıklıbir birey değilse ne olacak ? Bana attığı iftira ise şiddet uygulamıştı darp raporu alıp şikayetçi öpmüştüm kendisinde sahte darp raporu almış kendi kendini yaralamış ve karşılıklı ceza davalarımız var muhtemelen hiçbir şey yapmadığım halde ceza alacağım ... çocuğunun annesine böyle vicdansızlık yapan adamla ben nasıl aynı ortama gireyim konuşayım vb

Olan çocuklara oluyor ama Bunu yapan karşı taraf çirkinleşmeden benimle iyi geçinmenin yollarını neden denemiyor de iğrençleşiyor iyice öyle biri benim babam olsa yüzüne bakmazdım umarım ölür gider

Olan çocuklara oluyor ama Bunu yapan karşı taraf çirkinleşmeden benimle iyi geçinmenin yollarını neden denemiyor de iğrençleşiyor iyice öyle biri benim babam olsa yüzüne bakmazdım umarım ölür gider
Farazi konuşmakla gerçek arasında dağlar kadar fark var ben hala babasız olmanın acısını yaşıyorum kötü bir koca olması kötü baba olduğu anlamına gelmez

Merak etme ilk zamanlar iki taraf da oyle oluyor, sonra herkes sakinlesiyor.
Onemli olam cocugun bu durumdan etkilenmemesi.

Çocuğu görüş günlerinde alsın onun dışındaki asla ne vermek nede Yanyana olmak isterim

Sizinki en azından sadece size karşı çirkef, bizimki daha şimdiden çocuğu doldurmaya başladı bile. Hafta sonu babasından döndüğünde daire kapısına girerken nasıl diretiyor bir görseniz “anneanne sevmiycem, anneanne gitmiycem” diye. Üstelik kızım benden sonra en çok anneannesine düşkündü ve annem gerçekten çocuklarla çok iyi anlaşır. Bana yaptıklarını geçtim, kendi evladına ve bir masuma bu kötülüğü yapan adamla muhatap olmak zorundayım ve gün geçtikçe çirkefleşiyor.
Ama gelgelim bu adamı hayatıma ben soktum. Neden bu zamana kadar tanıyamadım, değiştiyse kırılma noktası ne oldu vs sorguluyorum sürekli. Sonunda her şeyi olduğu gibi kabul edip, önüme bakmayı hedefliyorum. Ne yaşarsak yaşayalım kızımın bilinçaltına yanlış bilgiler yerleştirmemek ve ona koşulsuz bir şekilde sevgimi sunmak istiyorum. Hiç kolay olmayacak ama en azından bir amacım var.
Siz de kendinize biraz mühlet tanıyın, gitgeller yaşaya yaşaya dinginliğe kavuşacağız elbet. Gelecek kaygılarımızı o zaman gelince düşünürüz. Ama zaten özel günlerde vs bir araya gelinebilecek kadar bile medeniyet sahibi olsaydı çocuk için devam ederdim. Sizinkinin de durumu benzer sanırım.
Huzur dolu günler dilerim.

Back
X