Merhaba 10 yıllık evliyim iki küçük çocuğum var eşim alkol kullanıyor ve ozellikede sarhoşken ufacık bir lafimla yada surat asmamla kavga yapıyoruz eşim kavga anında bana hakaret küfür ediyor psikolojik ekonimik ve fiziksel şiddet uyguluyor defol git diyor ruh hastası diyor eskisi gibi beni alttan alacksin diyor eşim onun alkolune ve dışarı çıkmalarına hiç ses çıkartmayayim istiyor bir yorum bile yapsam evde cehennem yasiyiruz bn bazen sussun diye bide ondan korktuğum için kendimi odaya klitliyorum sabaha kadar uzatıyor kavgayı ertesi günde eşyalarını toplayıp babasının evine gidiyor ve bn adım atıp özür dileyin ve geri geliyor her ay bu duurmu yaşıyoruz resmen bu arada sürekli boşanma muhabbetide yapıyor kavga anında bu en son ki kavgamız da bana sokakta çocuklarımın gözü önünde tokat atti öğretmenim ama atanamadim ailemin maddi durumuda ck iyi değil eşim polis ama bana aylık 5bin nafaka vercekmis şaka gibu bnde bir iki yıl çalışamayacağım oğlum küçük daha ne yapayım lütfen bana bir fikir verin güzel anneler zindana kapatılmış gibi hissediyorum kendimi ve canım ck aciyor