Boşanmak için bu sebepler yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur. Darp raporu almadıysan da sana bir tavsiye adamı boşanma konusunda hiç uyandırmadan delil topla. Mesajla mesela “ geçen gün çocuklarımın gözünün önünde attığın tokat çok zoruma gitti “ filan gibi şeyler söyle onu konuşturmaya çalış. Delil topla avukatın zaten sana söyleyecektir.
Mum oluyor bu tipler mahkemede
Anladım teşekkür ediyorum şu an Bir haftadır yine ayrıyız en sonki kavgamizda işte sokak ortasında tokat attı bana ve şu an burnundan kıl aldırmıyor yani şu an %8 0 boşanacağız gibi çünkü ben artık adım atmak istemiyorum o da atmayacağına göre

Şımarıklık değil. Bu kadar az şey isteyen kimseyi bulamaz.
Ben maneviyata çok önem veren bir insanım yani sevildiğimi en azından hissetmek istedim böyle içten canım desin istedim ama ben bunları hiç hissedemiyorum yani bir sabah benimle mutlulukla güzel sözlerle sarılarak uyansa bana dünyayı alsa bu kadar mutlu edemez

Anladım teşekkür ediyorum şu an Bir haftadır yine ayrıyız en sonki kavgamizda işte sokak ortasında tokat attı bana ve şu an burnundan kıl aldırmıyor yani şu an %8 0 boşanacağız gibi çünkü ben artık adım atmak istemiyorum o da atmayacağına göre
Tamam işte mesajla konuşturun elinizde yazılı delil olsun

Seni anlıyorum canım aslında eşinden romantik sevgi dolu şeyler bekliyorsun

Yani yazmayayım dedim de dayanamadım.
Ne romantik ilişki beklentisinden bahsediyorsunuz hanımefendi.
Kadın psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum diyor.
Siz romantizim bekliyorsun ama zor, beklentilerini düşür dizini kır otur diyorsunuz.
Bir de kocasından memnun olan mı var ki diye ekliyorsunuz.
Şiddetle romantizimi bağdaştırmayı da nasıl başardıysanız bravo yani.

nafaka bedelini eşiniz mi belirleyecekmis? boşandıktan sonra ne yapacağınıza da karar versin oldu olacak. ve sorunuza cvp vereyim evet bütün bunlar fazlası ile bosanmaniza sebep.
Ona da karar vermek istiyor zaten. Boşandıktan sonra da sunduğu imkanlar karşılığında kadını kontrol edecek elini çekmeyecek.

Seni anlıyorum canım aslında eşinden romantik sevgi dolu şeyler bekliyorsun ama bu adam öyle biri değil odun gibi belliki. Ya bu beklentilerini kısıp sen de kendi kendinle ve çocuklarınla mutlu olmaya bakacaksın ya da boşanıp ailenin evine dönüp 5bin nafakayı alıp oturacaksın. Çocuklar biraz daha büyüyünce işe girip çalışırsın da. Ama 2 çocukla aslında hayalinde olan romantik ilişkiyi yakalayabilmen de zor olacaktır. Allah yardımcın olsun. Kocalar gerçekten karıları için eziyet ne yazıkki. Bilmiyorum kocasından memnun olan car mıdır
Yani boşanırsam tekrardan tabii ki bir evlilik falan düşünmüyorum çocuklarımla gerçekten yiyip içip mutlu olmak keyfimize bakmak istiyorum o keyfe o kadar çok ihtiyacım var ki ya evet eşimden Güzel söz guzel davranış bekliyorum bunun dışında onu alkollü hallerine alkollüyken yürüyememesine konuşamamasına hiç tahammülüm kalmadı onu öyle görünce ben böyle bir insanla nasıl evlendim diye kendimi sorguluyorum yaklaşık 2 yıldır bu arada hamileyken ve lohusa iken de şiddet gördüm iki çocuğumun ikisindeki babalık izninde de 10 gün boyunca eşim alkol alıp arkadaşıyla takıldı gene her zamanki gibi sadece buzdolabni doldurdu sadece ne o yeni doğan çocukla ilgilendi ne de benimle

nafaka bedelini eşiniz mi belirleyecekmis? boşandıktan sonra ne yapacağınıza da karar versin oldu olacak. ve sorunuza cvp vereyim evet bütün bunlar fazlası ile bosanmaniza sebep.
Dışarıdan hayatımı ne yaşadığımı daha net görür oldum yorumlarınızla çünkü herkes aynı şeyi yazmış demek ki ben gerçekten kormusum her şeyi göremiyormuşum peki sizce ben ne kadar nafaka alabilirim bu konuda gerçekten bilgisi olan var mı acaba

Ona da karar vermek istiyor zaten. Boşandıktan sonra da sunduğu imkanlar karşılığında kadını kontrol edecek elini çekmeyecek.
hayır kadın ciddi şikayet olayına girse adamın silahına varana kadar alınır da hala kadına "sana 5000 tl anca veririm yeaaaaa" diye blöf yapıyor. kadıncağız o topar girse donuna kadar alır da işte ....

Siz romantizim bekliyorsun ama zor, beklentilerini düşür dizini kır otur diyorsunuz.
Benim cevabımdan sanane tubaaa kadının 2. Mesajını okuyunca böyle yazdım ben. İlk mesajda yazdıklarına rağmen boşanamıyorsa ne diyebiliriz belliki imkanları el vermiyor ya da psikolojik olarak yeterince hazır ve güçlü değil. Eğer maddi ve manevi destek olacaksan birine boşan dersin öbür türlü en fazla tavsiye edebilirsin. Hangi durumda daha mutlu olur bilemeyiz üzücü bir durum ne yazıkki.

Merhaba 10 yıllık evliyim iki küçük çocuğum var eşim alkol kullanıyor ve ozellikede sarhoşken ufacık bir lafimla yada surat asmamla kavga yapıyoruz eşim kavga anında bana hakaret küfür ediyor psikolojik ekonimik ve fiziksel şiddet uyguluyor defol git diyor ruh hastası diyor eskisi gibi beni alttan alacksin diyor eşim onun alkolune ve dışarı çıkmalarına hiç ses çıkartmayayim istiyor bir yorum bile yapsam evde cehennem yasiyiruz bn bazen sussun diye bide ondan korktuğum için kendimi odaya klitliyorum sabaha kadar uzatıyor kavgayı ertesi günde eşyalarını toplayıp babasının evine gidiyor ve bn adım atıp özür dileyin ve geri geliyor her ay bu duurmu yaşıyoruz resmen bu arada sürekli boşanma muhabbetide yapıyor kavga anında bu en son ki kavgamız da bana sokakta çocuklarımın gözü önünde tokat atti öğretmenim ama atanamadim ailemin maddi durumuda ck iyi değil eşim polis ama bana aylık 5bin nafaka vercekmis şaka gibu bnde bir iki yıl çalışamayacağım oğlum küçük daha ne yapayım lütfen bana bir fikir verin güzel anneler zindana kapatılmış gibi hissediyorum kendimi ve canım ck aciyor 😔
Adam ondan boşanmanız için bütün tuşlara basmış.

Dışarıdan hayatımı ne yaşadığımı daha net görür oldum yorumlarınızla çünkü herkes aynı şeyi yazmış demek ki ben gerçekten kormusum her şeyi göremiyormuşum peki sizce ben ne kadar nafaka alabilirim bu konuda gerçekten bilgisi olan var mı acaba
ne desem boş olur... atıyorum siz 15 bin talep edersiniz hakim 9 bin tl ye karar verir. yani bunun karar merci elbette mahkeme ama "ben 5000 tl vericem ötesi yok" diye bir durum yok. paşanın gönlü ne istiosa o gibi davranıyor ama size şiddet uyguladığını vs ispat ederseniz topuklari totosuna vurmaya ve canlar onun adına çalmaya başlar...çünkü kolluk personeli için şiddet sıkıntı... silahları ildugu için el konulabilir o da eşiniz için büyük problem yaratır. muhtemelen de bunu biliyordur

Aynen o romantizmi göremiyorum zaten ben film izlemeyi çok severim bazen benimle film izliyor bana ara sıra zaten bunu söylüyor film izleyince sıkılıyorum sırf sen seviyorsun diye izliyorum diyor yani hani ben sevmiyorsun dediğimde mesela bunu dile getiriyor ben profil fotoğraflarımız hep aile fotoğrafı yapıyorum eşimle çocuklarımla ilgili fotoğraflar paylaşmaya bayılıyorum ama eşim paylaşmıyor profil fotoğrafına da bir sürü erkek var rehberimde onlar seni mi görsün diyor beni telefonuna eşim diye kaydetmiş ben de öyle kaydettim mesela benimkinin yanında kalp var onunkinde yok ya bunun gibi yani o kadar çok şey sayabilirim ki

hayır kadın ciddi şikayet olayına girse adamın silahına varana kadar alınır da hala kadına "sana 5000 tl anca veririm yeaaaaa" diye blöf yapıyor. kadıncağız o topar girse donuna kadar alır da işte ....
Evliliği bi şekilde devam ettirmek isteyen ya da mecbur hisseden kadınlar bu toplara girmek pek istemiyor. Kadın çekindikçe daha çok üstüne gidiyor bu tür herifler, sonra iyice b.ka sarıyor. Ne zaman canı yandı susup oturuyor adam ama oraya gelene kadar göreceğini görüyorsun.

Yani boşanırsam tekrardan tabii ki bir evlilik falan düşünmüyorum çocuklarımla gerçekten yiyip içip mutlu olmak keyfimize bakmak istiyorum o keyfe o kadar çok ihtiyacım var ki ya evet eşimden Güzel söz guzel davranış bekliyorum bunun dışında onu alkollü hallerine alkollüyken yürüyememesine konuşamamasına hiç tahammülüm kalmadı onu öyle görünce ben böyle bir insanla nasıl evlendim diye kendimi sorguluyorum yaklaşık 2 yıldır bu arada hamileyken ve lohusa iken de şiddet gördüm iki çocuğumun ikisindeki babalık izninde de 10 gün boyunca eşim alkol alıp arkadaşıyla takıldı gene her zamanki gibi sadece buzdolabni doldurdu sadece ne o yeni doğan çocukla ilgilendi ne de benimle
Alkol içerek size hakaret etmesi ve şiddet uygulaması zaten boşanmanız için yeterli bir sebep bu açıdan içiniz rahat olsun başka bir sebep aramanıza inanın hiç gerek yok. Kanunen de dini açıdan da böyle bir adamı boşamaya hakkınız var. O size sevgi şevkat ilgi gösterse de sizin için bi anlamı olmayacaktı zaten emin olun. Bunu da yapmaması isabet olmuş gözünüz arkada kalmamış olur.

ne desem boş olur... atıyorum siz 15 bin talep edersiniz hakim 9 bin tl ye karar verir. yani bunun karar merci elbette mahkeme ama "ben 5000 tl vericem ötesi yok" diye bir durum yok. paşanın gönlü ne istiosa o gibi davranıyor ama size şiddet uyguladığını vs ispat ederseniz topuklari totosuna vurmaya ve canlar onun adına çalmaya başlar...çünkü kolluk personeli için şiddet sıkıntı... silahları ildugu için el konulabilir o da eşiniz için büyük problem yaratır. muhtemelen de bunu biliyordur
Yani ben delil toplarım toplamasına da işte bununla uğraşmak istemiyorum bu kadar çirkef bir insan ki iftira bile atabilir yani şaşırmam 10 yıldır benim bir o eski erkek arkadaşımi bile her kavgada dillendiripdurdu

Alkol içerek size hakaret etmesi ve şiddet uygulaması zaten boşanmanız için yeterli bir sebep bu açıdan içiniz rahat olsun başka bir sebep aramanıza inanın hiç gerek yok. Kanunen de dini açıdan da böyle bir adamı boşamaya hakkınız var. O size sevgi şevkat ilgi gösterse de sizin için bi anlamı olmayacaktı zaten emin olun. Bunu da yapmaması isabet olmuş gözünüz arkada kalmamış olur.
İçim biraz da olsada rahatladı teşekkür ediyorum bu arada bana ruh hastası diyor pisikiytryr git tedavi olacaksan ol artık uğraşamayacağım seninle sana bir gram tahammülüm kalmadı diyor ve kavga anında bana afedersiniz ama o***** da diyor

Haklısınız ama insan bazen kendi hayatını göremiyor ya da bu kadar kolay boşanamıyor mu bilmiyorum ben hala çocuklarıma haksızlık mı ediyorum bunlar boşanmak için yeterli mi diye kendimi sorguluyorum yani vicdanım rahat bir şekilde boşanmalı mıyım sizce
Belinde silahla gezen bir adam bu. Bugün çocuklarının önünde tokat atan yarın kurşun atar. Hiç haksızlık olmaz o zaman çocuklara.

Gerçekten dışarıdan bakınca böyle mi görünüyor ben herhalde gerçekten kör de oldum şu an kendimi çok güçsüz mutsuz hissediyorum kendime güvenim yok o iki çocuğa yetebilecek miyim gerçekten kendimi çok aciz hissediyorum bana sürekli sana şu hayatta değer veren tek kişi benim hayatından çıktığımda anlayacaksın bunu da geç olacak deyip duruyor
Seven incitmez, şiddet sadece tokat atmak ya da itip kakmak değil. Şiddet ev dediğimiz 4 duvar yerde eşe rağmen yalnız hissetmek. Yalnız uyumak. Seviyorum demiş pehh. Seven yaşatır. Hemde öyle güzel yaşatır ki, bu dünyada cenneti yaşarsın. Seven öldürmez. Hayalleri, kadınlık gururunu, insanlığını, anneliğini, sevgiyi, aşkı, umudu.. Sizin içinizde olan biten herşeyi yaşlı gözlerle izleyen çaresiz bir kız çocuğu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X