- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
Darp raporu alıp şikayetçi olsaydınız silahına el koyarlardı. Pabucun pahalı olduğunu görse biraz dizginlerdi kendini. Okumuş kadınsınız. Niye akıl etmiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün gerçekten ne yaptığını bilemeyecek kadar içeçek.. Ben sizi haberlerde izlemek istemiyorum. Lütfen eğer sevse o denli içip sarhoş olmaz. Alkol sadece işin süsü.İşte ben kavgalı olmadığım zaman da beni sevmiyorsun falan diyorum seviyorum seninle mutluyum diyor o zaman durduk yere niye boşanmıyorbende hep bunu sorguluyorum![]()
Daha önce bir kere benim başıma silah dayadı illa tetiğe basmami mı istiyorsun kendine gel dedi en son ki kavgamızda da ben eşyalarımı toparlayıp annemgile gidiyordum yolda beni gördünbeni zorla arabaya bindirdi Tokat attıktan sonra arabada da kucağımda bebeğim varken bana vurmaya çalıştı bağırıyor çağırıyor o eve gideceğiz o silahı alayım görürsün sen sen bunu istiyorsun dedi önce seni sonra kendimi vurayım da gör sen anca bu dilden anlıyorsun dedi ve eve geldik merdivenlerde falan saçımı tutuyor çekiyor Ve ben bir anda kendimi karşı komşunun evine attım kadın beni hemen içeriye aldı içeriye girerken o da arkamdan küfürler ediyor Allah'a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum diyor ve o gün o kadar sarhoştu ki ve bana o kadar sinirliydi ki gözünden Ateş çıkıyorduhayır kadın ciddi şikayet olayına girse adamın silahına varana kadar alınır da hala kadına "sana 5000 tl anca veririm yeaaaaa" diye blöf yapıyor. kadıncağız o topar girse donuna kadar alır da işte ....
Ben onunla uğraşmak istemiyorum gerçekten çok çirkef bir insan düşmanlığı o kadar kötü ki annem kanser hastası babam şeker hastası kalp hastası yani onların kapısını bile gidip basabilir beni dünya aleme rezil edebilir her şeyi bekliyorum ondan gerçekten her şeyi yapabilir ben onun kadar güçlü ve çirkef değilim maalesef ve biraz da korkuyorum açıkçası ondanDarp raporu alıp şikayetçi olsaydınız silahına el koyarlardı. Pabucun pahalı olduğunu görse biraz dizginlerdi kendini. Okumuş kadınsınız. Niye akıl etmiyorsunuz?
keşke şikayetçi olsaydınız ah ah... dünyanın kaç bucak olduğunu görürdüDaha önce bir kere benim başıma silah dayadı illa tetiğe basmami mı istiyorsun kendine gel dedi en son ki kavgamızda da ben eşyalarımı toparlayıp annemgile gidiyordum yolda beni gördünbeni zorla arabaya bindirdi Tokat attıktan sonra arabada da kucağımda bebeğim varken bana vurmaya çalıştı bağırıyor çağırıyor o eve gideceğiz o silahı alayım görürsün sen sen bunu istiyorsun dedi önce seni sonra kendimi vurayım da gör sen anca bu dilden anlıyorsun dedi ve eve geldik merdivenlerde falan saçımı tutuyor çekiyor Ve ben bir anda kendimi karşı komşunun evine attım kadın beni hemen içeriye aldı içeriye girerken o da arkamdan küfürler ediyor Allah'a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum diyor ve o gün o kadar sarhoştu ki ve bana o kadar sinirliydi ki gözünden Ateş çıkıyordu
Ve alkol bağımlısı olmadığını söylüyor istesem anında bırakırım diyor psikolojik sıkıntım var dediğimde asla kabul etmiyor beni sıkıntılı görüyor öfke problemin var diyorum insan durduk yere öfkelenmez diyor hiçbir şeyini kabul etmiyor yani kavgalarda hep beni suçluyorBir gün gerçekten ne yaptığını bilemeyecek kadar içeçek.. Ben sizi haberlerde izlemek istemiyorum. Lütfen eğer sevse o denli içip sarhoş olmaz. Alkol sadece işin süsü.
Şikayetçi olsanız o silahı rüyasında görürdü.Daha önce bir kere benim başıma silah dayadı illa tetiğe basmami mı istiyorsun kendine gel dedi en son ki kavgamızda da ben eşyalarımı toparlayıp annemgile gidiyordum yolda beni gördünbeni zorla arabaya bindirdi Tokat attıktan sonra arabada da kucağımda bebeğim varken bana vurmaya çalıştı bağırıyor çağırıyor o eve gideceğiz o silahı alayım görürsün sen sen bunu istiyorsun dedi önce seni sonra kendimi vurayım da gör sen anca bu dilden anlıyorsun dedi ve eve geldik merdivenlerde falan saçımı tutuyor çekiyor Ve ben bir anda kendimi karşı komşunun evine attım kadın beni hemen içeriye aldı içeriye girerken o da arkamdan küfürler ediyor Allah'a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum diyor ve o gün o kadar sarhoştu ki ve bana o kadar sinirliydi ki gözünden Ateş çıkıyordu
Ve böyle biri halkın huzurunu sağlamak için g*tünde silahla içimizde dolaşıyor. Kendi karısına eş olamamış çocuklarına baba olamamış adam devletin nesine yarayacak.Ve alkol bağımlısı olmadığını söylüyor istesem anında bırakırım diyor psikolojik sıkıntım var dediğimde asla kabul etmiyor beni sıkıntılı görüyor öfke problemin var diyorum insan durduk yere öfkelenmez diyor hiçbir şeyini kabul etmiyor yani kavgalarda hep beni suçluyor
Seven incitmez, şiddet sadece tokat atmak ya da itip kakmak değil. Şiddet ev dediğimiz 4 duvar yerde eşe rağmen yalnız hissetmek. Yalnız uyumak. Seviyorum demiş pehh. Seven yaşatır. Hemde öyle güzel yaşatır ki, bu dünyada cenneti yaşarsın. Seven öldürmez. Hayalleri, kadınlık gururunu, insanlığını, anneliğini, sevgiyi, aşkı, umudu.. Sizin içinizde olan biten herşeyi yaşlı gözlerle izleyen çaresiz bir kız çocuğu var.
Zaten kavga zamanlarımzda cinnet geçireyim ikimize de sıkayım mı istiyorsun diyor mesela cinayet işleyen adamlari haklı buluyor kimse durduk yere cinayet işlemez diyor Bir de o adamlara sor niye işledi diyor şu an 34 yaşındayım 10 yıldır evliyim kendimi o kadar yorgun ve yaşlı hissediyorum ki boşanırsam bunlar geçer mi peki kendime gelir miyimBelinde silahla gezen bir adam bu. Bugün çocuklarının önünde tokat atan yarın kurşun atar. Hiç haksızlık olmaz o zaman çocuklara.
Çağımızın hastalığı manipülasyon.. Eşiniz de bu konuda tez yazar. Öyle yetkili birine benziyor yani.Ne kadar güzel söylediniz evet en çok zoruma giden durumlardan biri de o yatakta yalnız yatmak gerçekten sabahlari o kadar mutsuz yorgun ve sinirli uyanıyorum ki ayrı yattığımızda ama bunu dile getirsem benden sorunlu insan yok
İlk evlendiğimiz yıl yolda bir adamla yol verme kavgası yapmıştı ve adamın kafasına silah dayamış ve polis olduğunu söylememişti ve silah dayamış bundan dolayı doğuya sürülmüştü mahkemelik davası bile var o adamlaVe böyle biri halkın huzurunu sağlamak için g*tünde silahla içimizde dolaşıyor. Kendi karısına eş olamamış çocuklarına baba olamamış adam devletin nesine yarayacak.![]()
Evet Instagram'da bazen karşıma çıkıyor bu narsist kişilik bozukluğu çoğu maddesi eşime öyle uyuyor ki gerçekten beni manipülasyon ettiği için mi onu bu zamana kadar bırakamadım diyorum bana sorsanız çok mutsuzum kafamda bitirdim ama böyle boşanma durumuna gelince o iş ciddiyete gelince o kadar mutsuz oluyorum yüreğimden bir parça gidiyor sanki bu yüzden kendime çok kızıyorum böyle duygusal hissettiğim için sürekli o yaşadığım kötü günleri geçiriyorum böyle hissetmeyeyim diye ama elimde değil keşke böyle bir çırpıda silip atabilsem bu adamıÇağımızın hastalığı manipülasyon.. Eşiniz de bu konuda tez yazar. Öyle yetkili birine benziyor yani.
Ruh sağlığı bozuk bir adam severse yapar bunları.. sadece seveni değil, iyi ve sağlıklı bir erkeği seçmek mesele.Seven incitmez, şiddet sadece tokat atmak ya da itip kakmak değil. Şiddet ev dediğimiz 4 duvar yerde eşe rağmen yalnız hissetmek. Yalnız uyumak. Seviyorum demiş pehh. Seven yaşatır. Hemde öyle güzel yaşatır ki, bu dünyada cenneti yaşarsın. Seven öldürmez. Hayalleri, kadınlık gururunu, insanlığını, anneliğini, sevgiyi, aşkı, umudu.. Sizin içinizde olan biten herşeyi yaşlı gözlerle izleyen çaresiz bir kız çocuğu var.
Gelirsin canım gençsin daha. Allah seni korusun, güzel günlerin olsun çocuklarınla.Zaten kavga zamanlarımzda cinnet geçireyim ikimize de sıkayım mı istiyorsun diyor mesela cinayet işleyen adamlari haklı buluyor kimse durduk yere cinayet işlemez diyor Bir de o adamlara sor niye işledi diyor şu an 34 yaşındayım 10 yıldır evliyim kendimi o kadar yorgun ve yaşlı hissediyorum ki boşanırsam bunlar geçer mi peki kendime gelir miyim
Amin inşallah Allah razı olsun çocuklarm mutlu olsun zaten yeter banaRuh sağlığı bozuk bir adam severse yapar bunları.. sadece seveni değil, iyi ve sağlıklı bir erkeği seçmek mesele.
Gelirsin canım gençsin daha. Allah seni korusun, güzel günlerin olsun çocuklarınla.
Okumuş insanlarda böyleyse okumayanlara ne diyebiliriz ki?Merhaba 10 yıllık evliyim iki küçük çocuğum var eşim alkol kullanıyor ve ozellikede sarhoşken ufacık bir lafimla yada surat asmamla kavga yapıyoruz eşim kavga anında bana hakaret küfür ediyor psikolojik ekonimik ve fiziksel şiddet uyguluyor defol git diyor ruh hastası diyor eskisi gibi beni alttan alacksin diyor eşim onun alkolune ve dışarı çıkmalarına hiç ses çıkartmayayim istiyor bir yorum bile yapsam evde cehennem yasiyiruz bn bazen sussun diye bide ondan korktuğum için kendimi odaya klitliyorum sabaha kadar uzatıyor kavgayı ertesi günde eşyalarını toplayıp babasının evine gidiyor ve bn adım atıp özür dileyin ve geri geliyor her ay bu duurmu yaşıyoruz resmen bu arada sürekli boşanma muhabbetide yapıyor kavga anında bu en son ki kavgamız da bana sokakta çocuklarımın gözü önünde tokat atti öğretmenim ama atanamadim ailemin maddi durumuda ck iyi değil eşim polis ama bana aylık 5bin nafaka vercekmis şaka gibu bnde bir iki yıl çalışamayacağım oğlum küçük daha ne yapayım lütfen bana bir fikir verin güzel anneler zindana kapatılmış gibi hissediyorum kendimi ve canım ck aciyor![]()
Aynen doğru söylüyorsunuz bende okudum güya ama ben de sağlıklı kararlar veremiyorum ki yazıma yorum yapan herkes bu sebeplerin boşanmam için fazlasıyla yettiğini söylüyor ama ben hala kararsızım boşanıp boşanmamkta ne yaşadığımı ben de anlamıyorumOkumuş insanlarda böyleyse okumayanlara ne diyebiliriz ki?
Öfke kontrolü yok adamda. Bir gün o silah elinde patlar.İlk evlendiğimiz yıl yolda bir adamla yol verme kavgası yapmıştı ve adamın kafasına silah dayamış ve polis olduğunu söylememişti ve silah dayamış bundan dolayı doğuya sürülmüştü mahkemelik davası bile var o adamla
Ben bunu dediğimde bunu bile kabul etmiyor ki insan durduk yere öfkelenmez diyorÖfke kontrolü yok adamda. Bir gün o silah elinde patlar.
Bence sizi hastanelik edene kadar devam edinMerhaba 10 yıllık evliyim iki küçük çocuğum var eşim alkol kullanıyor ve ozellikede sarhoşken ufacık bir lafimla yada surat asmamla kavga yapıyoruz eşim kavga anında bana hakaret küfür ediyor psikolojik ekonimik ve fiziksel şiddet uyguluyor defol git diyor ruh hastası diyor eskisi gibi beni alttan alacksin diyor eşim onun alkolune ve dışarı çıkmalarına hiç ses çıkartmayayim istiyor bir yorum bile yapsam evde cehennem yasiyiruz bn bazen sussun diye bide ondan korktuğum için kendimi odaya klitliyorum sabaha kadar uzatıyor kavgayı ertesi günde eşyalarını toplayıp babasının evine gidiyor ve bn adım atıp özür dileyin ve geri geliyor her ay bu duurmu yaşıyoruz resmen bu arada sürekli boşanma muhabbetide yapıyor kavga anında bu en son ki kavgamız da bana sokakta çocuklarımın gözü önünde tokat atti öğretmenim ama atanamadim ailemin maddi durumuda ck iyi değil eşim polis ama bana aylık 5bin nafaka vercekmis şaka gibu bnde bir iki yıl çalışamayacağım oğlum küçük daha ne yapayım lütfen bana bir fikir verin güzel anneler zindana kapatılmış gibi hissediyorum kendimi ve canım ck aciyor![]()