Boşanmak için cesaret verin lütfen

O eve artık girmek istemiyorsanız eşinizi artık görmek istemiyorsanız konuşacak bir şeyiniz yoksa kavga tek ortak noktanızsa çocuklarınız da olanların farkındaysa düzelme olmuyorsa ağlamaktan bıktıysanız keşkeleriniz arttıysa yol ayrımı gerekli bence bir kere de o yola girildi mi vazgeçseniz de en ufak kavganızda ayrılık aklınıza gelecek ya net karar verin ya da bu fikri aklınızdan temelli çıkarın
Bütün akşam salondaki koltuğa yayılır. Bizi de almaz odaya konuşuyoruz diye. Çocukların dersleri, ihtiyaçları, uyku saatleri... yetişmediğimi söyleyip yardım istesem benim karı olduğumu benim görevim olduğunu söyler. Kendisinin çalışıp elektrik parasını ödediğini söyler. Benim çalıştığımın hiç farkında değil. Ev hanımı sanıyor beni. Ama benden para da sürekli aksın istiyor

Bütün akşam salondaki koltuğa yayılır. Bizi de almaz odaya konuşuyoruz diye. Çocukların dersleri, ihtiyaçları, uyku saatleri... yetişmediğimi söyleyip yardım istesem benim karı olduğumu benim görevim olduğunu söyler. Kendisinin çalışıp elektrik parasını ödediğini söyler. Benim çalıştığımın hiç farkında değil. Ev hanımı sanıyor beni. Ama benden para da sürekli aksın istiyor
10 yıllık evlilik dediniz maalesef siz alıştırmışsınız bu paşayı
Kusura bakmayın ama kim olsa böyle hayat ister evi otel gibi kullan ye iç yat çocuğun olsun ama ilgilenme üstüne hatta para al hem hizmetini görüp hem de para yedirirseniz üstüne buna alıştırırsanız kim olsa boşanmaz böyle kadını silkelenip kendinize gelin

10 yıllık evlilik dediniz maalesef siz alıştırmışsınız bu paşayı
Kusura bakmayın ama kim olsa böyle hayat ister evi otel gibi kullan ye iç yat çocuğun olsun ama ilgilenme üstüne hatta para al hem hizmetini görüp hem de para yedirirseniz üstüne buna alıştırırsanız kim olsa boşanmaz böyle kadını silkelenip kendinize gelin
Lütfen bir kere suçlamayın destek olun. Hırsızın hiç mi suçu yok muhabbetine geliyor

Benim bugün yaptığımı yapmanı tabsiye ediyorum.Actigin konuları ve yorumları tek tek oku,çok iyi oluyor.Ben boşanma yolundsyim ayrı evdeydik zaten dava da açılmış oldu gününü bekliyoruz.Cok defa geri döndüm olmadı, benden gitti giden.Biximki de boşanmak istemiyo güya ama beni sevdiğinden filan değil.
Sorunlarınızı bilmiyorum ama kendinize şunu sorun bence:Bu muameleyi hak ediyor musunuz

Benim bugün yaptığımı yapmanı tabsiye ediyorum.Actigin konuları ve yorumları tek tek oku,çok iyi oluyor.Ben boşanma yolundsyim ayrı evdeydik zaten dava da açılmış oldu gününü bekliyoruz.Cok defa geri döndüm olmadı, benden gitti giden.Biximki de boşanmak istemiyo güya ama beni sevdiğinden filan değil.
Sorunlarınızı bilmiyorum ama kendinize şunu sorun bence:Bu muameleyi hak ediyor musunuz
Teşekkür ederim. Çok olmadı üye olalı o yüzden çok konum yok. Bizimkinin boşanmak istememesi de sevdiğinden değil.
Bir kere iki ay ayrı yaşamak zorunda kaldık. Uzun süredir yaşamadığım huzuru yaşadım. Kendime güvenim tekrar geldi. Resmen gaz lambası tekniğiyle beni pıstırmış. Onsuz çok huzurluyken şimdi dava açma neden zor geliyor diye düşünüyorum. Birincisi içimde bir korku oluyor onunla anlaşarak karar almadığımız için , ikincisi de üzerimde hissettiğim toplum baskısı. Saçma ama insanların bana ve çocuklarıma acıyarak bakması gücüme gider.

Ben de aynı tekniği kullanıyorum aslında. Kendi konularımı değil ama boşanma davası açanların konusunu tek tek okuyorum

Teşekkür ederim. Çok olmadı üye olalı o yüzden çok konum yok. Bizimkinin boşanmak istememesi de sevdiğinden değil.
Bir kere iki ay ayrı yaşamak zorunda kaldık. Uzun süredir yaşamadığım huzuru yaşadım. Kendime güvenim tekrar geldi. Resmen gaz lambası tekniğiyle beni pıstırmış. Onsuz çok huzurluyken şimdi dava açma neden zor geliyor diye düşünüyorum. Birincisi içimde bir korku oluyor onunla anlaşarak karar almadığımız için , ikincisi de üzerimde hissettiğim toplum baskısı. Saçma ama insanların bana ve çocuklarıma acıyarak bakması gücüme gider.
Genel olarak ne gibi sorunlar var ? Tutulur bor yani var mı evliliğin ?

Hazır değil gibisiniz.Hazir oluncaya kadar bekleyin madem ya da düşüncelerinizi söyleyin kendisine sözlü ya da yazılı

Genel olarak ne gibi sorunlar var ? Tutulur bor yani var mı evliliğin ?

Hazır değil gibisiniz.Hazir oluncaya kadar bekleyin madem ya da düşüncelerinizi söyleyin kendisine sözlü ya da yazılı
Problemim o zaten. Evliliğin hiç tutulur yanı olmadığı halde ben hiçbir zaman hazır olamıyorum. Evlilikteki problem çok. Ama şöyle bir örnek vereyim kafanızda nasıl bir erkek olduğu canlansın diye. Boşanmak istediğimi söylediğimde al çocukları git. Beni dolandırmaya kalkışma. Sen hiçbir şey kazanmadın. Kazandığını da yedin zaten. Gibi cümleler.
halbuki bekarken biriktirdiğimi dahi bu evlilik esnasında harcadım ben. Ailem sürekli biz bir şey alırken ihtiyacımız olmamasına rağmen para yardımı yaptı

10 yıllık evliyim. Artık bu evliliğin yürümediği o kadar belli ki. Bu 10 yıllık evlilikte defalarca boşanma kararı aldım. Bir keresinde avukata dahi gittim ama sonra vazgeçtim. Şu an avukat olsa derhal gideceğim ve dava açacağım. Ama sabaha cesaretim kırılır diye çok korkuyorum. Artık bitmesi gerektiğinin çok farkındayım. Hem çocuklar hem kendim için. Lütfen güçlü ve kararlı olabilmem için destek verin. Lütfen Allahım cesaretim kırılmasın ve tereyağından kıl çeker gibi rahat olsun. Amin
Sorun nedir ?10 yıldır gıden gıttı sızden daha fazla bıseylerın gıtmesıne ızın vermeyın.Neden vazgectınız 10 yıldır bolanmaktan ?

Anlıyorum ama ne yapayım devam edip ödemeleri mi keseyim, yemek mi yapmayım evde. Ne yapayım siz söyleyin
Açın davayı çocuklar için nafaka da alın, zaten size destek olmuyor bütün yük sizin üstünüzde en azından nafaka alırsınız çocuklar için. Onun yükünden de kurtulursunuz. Adam tabi ki boşanmak istemez, ekmek elden su gölden.

Toplum baskısını falan boşverin bunlar bahane. Benim ablam da bunu bahane ediyordu, bugün mesaj atmış iyiki boşandım çok mutluyum diye.
Bakın benim bile çevremde arkadaşlarımdan o kadar çok boşanan var ki, kimse kimseye acıyarak bakmıyor. Eğer yürümüyorsa dramatize etmeyin, akılcı davranın, planınızı yapın öncesinde, bir yol haritası çizin, ona göre davranın.

Problemim o zaten. Evliliğin hiç tutulur yanı olmadığı halde ben hiçbir zaman hazır olamıyorum. Evlilikteki problem çok. Ama şöyle bir örnek vereyim kafanızda nasıl bir erkek olduğu canlansın diye. Boşanmak istediğimi söylediğimde al çocukları git. Beni dolandırmaya kalkışma. Sen hiçbir şey kazanmadın. Kazandığını da yedin zaten. Gibi cümleler.
halbuki bekarken biriktirdiğimi dahi bu evlilik esnasında harcadım ben. Ailem sürekli biz bir şey alırken ihtiyacımız olmamasına rağmen para yardımı yaptı
O size lütfetmeyecek siz alacaksınız, evlilikte edinilen mallar ortaktır, çalışsanız da çalışmasanız da, ikiye bölünür. Ev ve arabanız var mı?

geçen konunu hatırlıyorum da ben bile senin kocandan boşanmak istedim valla.
Allah yardımcın olsun. Sabır sebat guç versin.
belli iyi, eğitimli bir kadın olduğun. mutlu ol.

Hakkınızda hayırlısı olsun biz kadınlar bir cesarete gelsek aslında.Ben de o kadar çok gel git yaşıyorum ki anlatamam içinde bulunduğum durumu üstelik eşim alkolik , boşanmayı kabul etmiyor, çok duygu sömürüsü yapıyor gidişatımnr olacak ben se bilmiyorum

Herseyi birak mutluluğun pesinden git...

öyle adamın malını almazdım ya ben, onur gurur yapardım nalet olsun sana da malına da diye.
O adamın malı değil ama. Ben de çalıştım. Çarpıtılmış bir bakış açısı o adamın.
hadi kendim için almayım. İki çocuğumdan daha sorumluyum ben. Gurur yapıp onları mağdur etmeye hakkım yok. Evlilik birliğimizden iki ev varsa ben gideyim kirada mı oturayım.

Back
X