boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

hadiii son cunlene kadr hadı neyse boşver dıycektımkı ne bu kızm daha 5aydn bence annen gelemdn sen git güzelim ne buyaa.sizin cicim aylarınz ne cabuk gecmiş öle..kusra bkma ama 5yda böleyapan anne sözudınleyıp akrısı ezen adamdn bi ömur boyu hayır gelmez tatlım

yok canım yaaa ne cicim ayı,benim anlamadığım madem birbirlerinden ayrılamıyorlar benimle niye evleniyorsun...çocuk oyuncağımı bu,olmadı bu arayalım ailsini bi zahmet götürsünler....şimdi de bana sen evini terk ettin diyor...

benim derdim normalde eşimle bizim bi anlaşmazlığımız yok,ikimizde ailelerimizden ayrıydık(farklı şehirlerde yani)hiç böyle bi kavgamız olmadı...ne zaman kayınvalidem geldi o zaman olaylar değişti...3 ay boşanmak için çok erken,bu adama tekrar şans vermeye değer mi...bu anakuzusu durumunu aşabilirmiyim sizce...yoksa hiç uğraşma bu adam olmazmı diyorsunuz...

bu erkekler annnelerinin yanında eşlerine daha bir efelenme ,daha bir kaş çatma durumu içinde olurlargenelde..o yaşa kadar annelerine hala erkekliklerini kanıtlama çabaları içindele...''bak ben nasıl sözümü geçiyorum, bak anne ,nasıl sözümü dinletiyorum '' elin kızına der gibiler...anne uzaklaşıp eş ile kalındığında herşey normale döner... bu da sanırım ,anne ve oğul arasındaki iletişimin ,sohbetlerin vs ipuçları ve yansıması gibi,kimbilir anne oğuluna nasıl öğütler ve taktikler verdi ki, oğul bu taktik ve öğütleri annesinin yanında hırsla ve düşüncesizce karısına uygulama telaşına giriyor...

öncelikle bu tarz bir erkekle baş edebilmek genelde zor...
ama imkansız da değil ,eğer çok kararlı bir ana kuzusu değilse...
ama son cümlenizde ki yapılan o eylem affedilir gibi de değil ...
siz affetseniz bile ,sizin anneniz sizin eşinizi affedemeyecektir,en azından kendi içinde...

ya arkadasım boşand emıyorum elbette ama bı yuva ne zorlukalrla kurluyo ama eşinn değişmeye nıeytı yoksa senı suçluyosakı öyley baksana sen gittin diyomuş.. ha peki kayınvaliden hala sizdemı kalıyo şuan.ayy o kadınında nasıl vicdanı raht edıyo ya..

yani affedilmesi çok zor bi durum,bi anda annesinin gazıyla erkeklik yapıcam diye herşeyi yıktı geçti,annemler affeder bunu biliyorum. yaptı bi cahillik derler ama içlerinde hep bi korku,ayrı şehirlerdeyiz bide acaba kızımız iyimi,nasıl bi adama emanet ettik diycekler sürekli...bu saatten sonra eski güveni veremez artık eşim...

yani affedilmesi çok zor bi durum,bi anda annesinin gazıyla erkeklik yapıcam diye herşeyi yıktı geçti,annemler affeder bunu biliyorum. yaptı bi cahillik derler ama içlerinde hep bi korku,ayrı şehirlerdeyiz bide acaba kızımız iyimi,nasıl bi adama emanet ettik diycekler sürekli...bu saatten sonra eski güveni veremez artık eşim...

ailene değilde sana eskı güvenı verebıelckmı.bunu düşünmelisin bence

Bence boşanmayı düşünmek için çok erken.Pişmanlık yaşarsın daha sonra acaba olurmuydu diye.Bir talihsizlik yaşamışsınız bir daha olacağı ne malum.Bence bu kadar kolay olmamalı.

Back
X