- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Leyla_3455
Zaman her acının ilacıdır geçer eminin yarin bugünden daha mutlu olacaksın!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canım,inş.hepimiz bundan sonra hakettiğimiz mutluluğu yaşarız.yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum çünkü aynı durumda olduğum,boşanmaya bi türlü cesaret edemeyen ne yaşıycağına dair fikri olmayan bir çok arkadaşım var burda.benim en büyük şansım ailemin arkamda olması oldu,sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar beni.bir diğer şansımda çocuğumun olmaması galiba,ama burda hamile olup ayrılan arkadaşların yaşadıklarını okuyorum allah bi güç veriyor demek ki,onların daha sıkı hayata bağlandıklarını gördüm.daha birkaç gün önce aklımdan geçirmiştim seni.boşanmanın gerçekleştiğini düşünüp durumunu merak etmiştim.buraya girmene bu satırları yazmana çok sevindim.bizler için böyle güçlü onurlu bir tavır sergileyen hemcinslerimiz olması çok önemli.bizlere de bekar arkadaşlara da bence verdiğiniz mesaj çok olumlu.yaşadıklarınız üzücü tabiki ama hayatımızın tek bir kişiye mahkum olmadığını, erkek egemen toplumda yaşamanın -biz kadınlar için- tüm zorluklarına rağmen onursuzca kişiliğini sıfırlayarak bir evlilik bozmasını sür(ün)dürmenin yanlışlığını bize gösteriyorsunuz.bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum.
Öncelikle inşallah bu işlerden hakkından en hayırlı olacak şekilde çıkarsın.Ben durumunu okudum da ne kadar çok benziyor benimkiyle!Siz iki tarafta boşanmak istiyorsunuz o zaman.İlk davada pek birşey olmuyor.Ama eğer ki duruşmaya annesiyle beraber gelirse hiç şaşırma,bende anne ve babasıyla geldi.Bu arada benimkilerde Karamanlıydı.Gerçi her yerin iyisi de kötüsü de olur,genelleme yapmıyorum yani.Ama nedense benim eşimde annesi ve babasından çok korkuyor.Canım inşallah herşey güzel olur.Tazminatını da muhakkak iste.
Canım her işte vardır bir hayır diyorum.senin için hayırısı boşanmakmış.kendini üzmemen çok güzel güçlü biri olduğunun göstergesi.ayrıca da çok şanslısın.ailenin destek olması,çocuğunun olmaması,bir işinin olması... zaten bunlara rağmen çekseydin onlar seni iyice üzerdi.daha 5 ayda böyle yapan allah korusun.çocuğun varken,işin yokken,ailen destek olmasa... aklıma bile getirmek istemiyorum.senin eski eşin insan değilmiş e sen insan olunca doğal olarak anlaşamamışsınız.ama bir dahaki seçimlerinde çok dikkat et.seni gerçekten hakedeni bulman dileğiyle.![]()
teşekkürler canım iyi niyetlerin için,allah hepimizi kıymet bilenlerle karşılaştırsın inş...
kızlar bişey daha söyliycem eat pray love türkçesi ye dua et sev,duymuşsunuzdur..muhakkak izlemenizi tavsiye ediyorum.![]()