Boşanmak için güce ihtiyacım var :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.675
16.082
298
hanımlar bilenler bilir,
2 yıllık Evliyim 4 aylık bebeğim var.Eşimle hamilelikten bu yana çok şiddetli tartışmalarımız oldu.Çok soğuduk.Aramızda sevgi saygı ilgi cinsellik yok.Ayrıca aldatıldığıma dair bulgulara rastlamıştım Hamilrlik boyunca.Cüzdanda prezervatif,evde iki ayrı zamanda iki saç teli ikisi de birbirinin aynısı,koltuğun Altın'da bana ait olmayan toka,teline erkek adıyla Kayıtlı bayan,o bayanı facede bikaç defa aratması,gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması,evdeki saç tellerinin o kadınınkiyle ayni olması....benimle cinselliğe yanaşmaması,foto bile çekinmek istemez oluşu ve her kavgada defol diye bağırması,hakaretleri...
Şu anki durumda boşanmak istediğimi kaç kere söyledim güya bişeyleri değiştirmeye çalıştı ama olmadı kısa sürdü..kızınca "çocuk için itiraz ediyorum yoksa etmem " diyor.akşam da söyledim bu sefer ciddiye Aldı.Ortak velayet Davası açarım sonuna kadar da götürürüm dedi.Ayrıca çocuk biraz büyümeden olmaz dedi ben de aksine çovuk bu Ayrılığı hissedecek kafar büyümeden ayrılmalıyız dedim.Bu arada yukarıda saydığım bulgulardan çıkardığım sonuca iftira diyor.Kuzenime anlaşma protokolü yazdırdım sabah mail olarak Attı bana.

Peki ben niye üzülüyorum ? Niye mutsuz uyandım ? Sanki gidersen çok pişman olacakmışım gibi...oysaki mutlu çiftlere bakıp herkes ne kadar mutlu bir ben mutsuzum diye iç geçiriyorum. Güç verin bana çok ihtiyacım var..
Bu arada ailemden farklı şehirdeyim ,öğretmenim.

Ortak velayet Davasını kazanırsa bebek bende olsa bile her şeyde onun imzasını almam gerekecekmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
4 aylık çocuğun velayeti tabi ki sizde. olur. baba olarak da yasal olarak görüş hakkı ne verirlerse o. ailenizin yanına tayin isteyebiliyor musunuz?

anlattıklarınıza göre boşanmak en mantıklısı.

O kadının saç teli ile aynı diye yazmışsınız
Ozaman bayanı tanıyorsunuz..

Aldatma konusunda delilleriniz varsa davada kullanın. Evlilikte ihanet varsa kurtulmaz zaten. Aksi takdirde evlilik terapisi önerirdim. Ve size katılıyorum çocuğun küçük olmasi ayrılmak için avantaj

Şuan hala lohusa oldugunuz için saglikli düşunemiyor olabilirsiniz. Sabah mutsuz uyanmaniz gibi psikoljik sorunlari doğurur.
Aldatmadan eminseniz boşanın elbette, ama kendinize biraz zaman vererek delil toplayin. Yoksa mahkemede zorlanirsiniz.
Gecmiş olsun

Merhaba Allah kolaylik versin . Bence kendini bir an once toparla ondan sonra bosanirsin biliyorm bunlari boyle klavye uzerinden yazmak cok kolay seni azcok anliyabiliyorum ama kendine sil bastan yeni sayfa ac hersey icin hayirlisi

Fıstık gibi mesleğin varmış işte neden korkuyorsun ki? Affedersen, mutlu bir kadın, mutlu bir anne olabilecek misin? Çocuğuna mutlu ve huzurlu bir yuva verebilecek misin? Sevgisizliğin, kavganın içinde büyüyen çocuklar babasız büyüyen çocuklardan çok daha şanssız. Sadece kendini ve bebeğini düşün.
Ailenin yanına git orada öğretmenlik yaparken bebeğine annen bakabilir.
Kocana da inanma. Seni sindirmek için bebeğini kullanıyor. Yoksa çocuk onun için sadece ayak bağı olur. Baba olma bilincinde olsaydı, çocuğunu taşıyan kadını aldatmazdı.

Aldatma konusunda delilleriniz varsa davada kullanın. Evlilikte ihanet varsa kurtulmaz zaten. Aksi takdirde evlilik terapisi önerirdim. Ve size katılıyorum çocuğun küçük olmasi ayrılmak için avantaj
Anlaşmalı boşanmaya karşı değil.Protokolü de hazırlattım sadece uygun zamanı bekliyorum ve kendimi dinliyorum şimdilik

Hiç mutlu değilim, evde sadece bir obje gibiyim zaten.Önemsenmiyorum mutlu edilmeye çalışılmıyorum.Bu Evliliğin tek direği çocuk şu an ve tek bir temelle ayakta durmaz aslında.Bana değer veren her şey çok güzel olacak diyerek ikna etmeye çalışan bir adam da yok.İlk zamanlarda oluşacak Boşluğu neden Göze alamıyorsam..halbuki böylesi daha kötü

Siz esinizi hala seviyorsunuz yanlis miyim?

Siz esinizi hala seviyorsunuz yanlis miyim?
Aslında doğru ama bunu kendime bile itiraf edemiyorum bunca şey olunca..oysaki üzerimden koca bir Yük atıyorum kurtuluyorum Gözüyle bakmam Lazım.Ama nedense ben beni yanlış düşündüğüme ikna etsin istiyorum içten içe çok Saçma bir şekilde..

Boş atıyor korkmayın ayrıca iş ciddiye binince köpek gibi pişman olacak inamayin çocuğu her türlü size verirler ayrıca yaptığı şeylerden dolayı maddi manevi tazminat davası acabilirsiniz benzer şeyler yaşamışız ben bosanmadigim için çok pişmanım sanki bu evde her gün ruhuma eziyet ediyorlar anladığım kadarıyla sen de sevmiyorsun ben yapamadım sen yap gençliğine yazık etme

Şerden hayır doğar.
ilk evliliğimi bitirdiğimde aynı sizin durumunuzdaydım çok üzgün..
Aradan 10 yıl geçti , ikinci evliliğimi yaptım .

ilk evliliğimin kader çizgimde kızımın varoluşuna zemin olduğunu , bunu yaşamam gerektiğini anladım. Çünkü kızım iyiki doğmuş dedirtecek bir çocuk .

Gerçek evliliğimin ise bu ikincisi olduğunu biliyorum. Çok mutluyum , evliliğin ne olması gerektiğini anladım.

Aldatılıyorsanız asla affetmeyin , onu affettiğinizde kesinlikle ikincisini yapar.

Boşanma konusunda üzülmeyin , çocuklar için ilgili anne baba lazım , beraber yaşamaları değil. Bunu kızım söyledi bana.

Eşiniz yaptığı hatanın farkında olduğu için sizi boşanmaktan vazgeçirmek için ortak velayet istiyor.
Kabul edin derim. Ortak velayet olması onun ilgilenmek zorunda kalması demek.

Siz resmen ayrılığa mecbur kalmışsınız.düşünecek pek birşey yok aslında.
Illa boşanıcam diyorsan boşanmak istemeyen zorluk çıkartan adamlardan Değilim diyor yani.
Aile olmuşken boşanmak istemezdim elbetteki ama şüpheli durumlar canımı sıkıyor

Velayet alacakmış?? Sonra?
Sorunlar çözülürmü bilmem ama boşanmak istiyorsaniz sakin sinmeyin. Minicik bebeğin velayetini zor olur. Gül gibi öğretmen annesi dururken

Bütün delilleri akillica topla, biraz sinsi ol o zaman ondan sonra bosanmaya bakarsin senin hakkinda iftira bile atamaz mahkemede, meslegin var sanirim cocugun zaten annede kalacak kimsenin haberi olmadan bi avukatla gizli konus seni yönlendirebilecek biraz dikkatli olman gerekiyor eger aldatiliyorsan delilleri toplamaya bakcan o zaman

Cocugun velayetini alsa bakamayacagini biliyor o yuzden imza mimza diyor. Guya bosansan da ben hep hayatinda olurum bosuna bosanma demeye getiriyor. Yoksa cocugu biraksan 2 saat bakamaz. Bence kararini verdiysen dik dur. Meslegin de var kimseye muhtac olmazsin. Versin nafakasini tazminatini o defolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…