hanımlar bilenler bilir,
2 yıllık Evliyim 4 aylık bebeğim var.Eşimle hamilelikten bu yana çok şiddetli tartışmalarımız oldu.Çok soğuduk.Aramızda sevgi saygı ilgi cinsellik yok.Ayrıca aldatıldığıma dair bulgulara rastlamıştım Hamilrlik boyunca.Cüzdanda prezervatif,evde iki ayrı zamanda iki saç teli ikisi de birbirinin aynısı,koltuğun Altın'da bana ait olmayan toka,teline erkek adıyla Kayıtlı bayan,o bayanı facede bikaç defa aratması,gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması,evdeki saç tellerinin o kadınınkiyle ayni olması....benimle cinselliğe yanaşmaması,foto bile çekinmek istemez oluşu
ve her kavgada defol diye bağırması,hakaretleri...
Şu anki durumda boşanmak istediğimi kaç kere söyledim güya bişeyleri değiştirmeye çalıştı ama olmadı kısa sürdü..kızınca "çocuk için itiraz ediyorum yoksa etmem " diyor.akşam da söyledim bu sefer ciddiye Aldı.Ortak velayet Davası açarım sonuna kadar da götürürüm dedi.Ayrıca çocuk biraz büyümeden olmaz dedi ben de aksine çovuk bu Ayrılığı hissedecek kafar büyümeden ayrılmalıyız dedim.Bu arada yukarıda saydığım bulgulardan çıkardığım sonuca iftira diyor.Kuzenime anlaşma protokolü yazdırdım sabah mail olarak Attı bana.
Peki ben niye üzülüyorum ? Niye mutsuz uyandım ? Sanki gidersen çok pişman olacakmışım gibi...oysaki mutlu çiftlere bakıp herkes ne kadar mutlu bir ben mutsuzum diye iç geçiriyorum. Güç verin bana çok ihtiyacım var..
Bu arada ailemden farklı şehirdeyim ,öğretmenim.
Ortak velayet Davasını kazanırsa bebek bende olsa bile her şeyde onun imzasını almam gerekecekmiş