- 4 Aralık 2014
- 79
- 96
- 18
- 31
İyi geceler aslında konumu açmadan önce bana benzer bir çok konuyu okudum sonucu ya hemcinsimin cesareti yok yada bu serüvenle ugraşacak gücü herkeste kendimden bi parça buldum ama sonuca varamadım aldatılmıyorum dayak yemiyorum kaynana çilem yok bunlar evliligin sürmesi için yeterli şeylermi degilmiş zamanla biten duygular hisler çok önemliymiş.Olmuyor bu bariz belli eskiden inatlaşan benken artık eşimde hırçın sinirli lafını esirgemeyen biri oldu.Simdi gelelim sorunumuza biz hicbir zaman sorunumuzu konusarak halledebilen kişiler olamadık ben konuşur konuşur eşimde susup dinlerdi en başta kisiligi bu kadar kelime dagircigi olmayabilir yada ne bileyim konuşkan biri degil diyordum ama sonra anladımki aslında önemsemiyor ve umrumda degilim ozel günlerimizi 1 2 hafta onceden hediyelerle kutlayan o gunu oturarak geciren izin gunlerini sacma sapan kavgalarla geçiren kisileriz 2 yasinda cocugumuz var bugun son kavgamizda çok uzerine gittim en sonunda çocuk olmasaydı simdiye bosandıydım lafını duydum bende onu cok tahrik ettim ama simdiye kadar bunu asla dile getirmezdi ben kiskanc kisitlayan bi insan degilim sadece akrabalari konusunda anlasamiyoruz ben herkes ederi kadarcıyım o ise deveye diken hesabi kimin bize zarari olduysa onlari el ustunde tutar oldu bugunku kavgamizda amcaminda huyu bu napabilirim dedi bunu benim icin birkez demedi yiprandim yoruldum yaptigim fedakarliklari guzellikleri bos bir tarlaya yapsam bana yillarca meyve sebze sunardi . Artik sevemiyorum isteyemiyorum zorlasamda olmuyor ama boşanmak için gücüm yok