Boşanmak istediğinizi eşinize nasıl söylediniz?

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Herkese sağlıklı günler.
Burada çocuğuna rağmen boşanıp ayakları üzerinde duran, ve buna cesaret olan destek olan kadınlar var.
Peki bu fikrinizi eşinize nasıl söylediniz?
Neden bukadar cesaret isteyen bir karar bu?
Konusu nasıl açılır böyle bişeyin?
Kızım olmadan hayat bana haram olur onun mutluluğu, psikolojisi çok önemli benim için.
Şu anda 4,5 yaşında bu yaş
Sakıncalı bi yaş mı 🙄
Biraz daha büyümesi mi gerekiyor yada?
Onun yanında asla kavga şiddet olmaz çok hassasım onun etkilenmemesi için.
Çok duygusal bir anneyim doğumda kaybediyordum onu o benim şansım uğurum.
Onunla ikimize bir dünya kurmak istiyorum bana fikirler verin lütfen. Şu anda çalışmıyorum ortaokul mezunuyum liseyi açıktan okuyorum 32 yaşındayım😶 Durumum böyle kadınlar kulübü üyeleri.

Son düzenleme:
"Bir tek hayatim var ve o tek hayati insanca yaşamak benim hakkım. Bu eziyete bu manipülasyona daha fazla müsade etmeyecegim. Değil dört yirmidört çocuğumuz da olsaydı bitirecegim. Tsmam biraz abarttim ben orda. Ama... Dedigim an gözlerime baktı. Ses tonum ciddi net kararliydi. Peki dedi.

Sonra Hakimmm bey ben garumi seviyommmm bizu boşamayın deyu deyu ömrümü çürüttü dava boyunca...

Ki bence demek degil dedikten sonra birseyler oluyo bu irkeklere... Neyse ki geldi gecti masallah insallah olduuu 🤣🤣

Herkese sağlıklı günler.
Burada çocuğuna rağmen boşanıp ayakları üzerinde duran, ve buna cesaret olan destek olan kadınlar var.
Kızım olmadan hayat bana haram olur onun mutluluğu, psikolojisi çok önemli benim için.
Sakıncalı bi yaş mı 🙄
Onunla ikimize bir dünya kurmak istiyorum bana fikirler verin lütfen. Şu anda çalışmıyorum ortaokul mezunuyum liseyi açıktan okuyorum 32 yaşındayım😶 Durumum böyle kadınlar kulübü üyeleri.
Neden bu kararı aldınız bilmiyorum ama umarım hayırlısı olur çocuk için yorum yapamayacağım çünkü çocuğum yok aslında bu cesaret isteyen bir şey değil biraz evliliğin dinamiğine de bağlı ama genelde en kötü zamanda bile oturup konuşmayı başaran bir çiftseniz önce konuya getirin sohbeti artık bu konular beni yordu ve yıprattı çözülse bile mutlu değilim ve mutsuz olduğum bir şeyi görev gibi sürdürmek istemiyorum seni seviyorum ama sevgi bir evlilikte her şeye yetmiyor yaşadık tecrübe ettik yok yakınken dönmemiz en iyisi ve bir evladımız var onun da ruh sağlığı için anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum diyin

Neden ayrılmayı düşünüyorsunuz bu kadar boşanmayı istemisin haklı bir nedeni vardır mutlaka onu paylaşsanız üzerine konuştukça kafanızda birşeyler daha da netleşir daha dik durabilirsiniz

"Bir tek hayatim var ve o tek hayati insanca yaşamak benim hakkım. Bu eziyete bu manipülasyona daha fazla müsade etmeyecegim. Değil dört yirmidört çocuğumuz da olsaydı bitirecegim. Tsmam biraz abarttim ben orda. Ama... Dedigim an gözlerime baktı. Ses tonum ciddi net kararliydi. Peki dedi.

Sonra Hakimmm bey ben garumi seviyommmm bizu boşamayın deyu deyu ömrümü çürüttü dava boyunca...

Ki bence demek degil dedikten sonra birseyler oluyo bu irkeklere... Neyse ki geldi gecti masallah insallah olduuu 🤣🤣
Var ya sizden aldığım gazla ben de halledeceğim inşallah
Mersi Madammm 😍

Ayyy birde yiğitliğe .ok sürmeyenler oluyor bu dönemde.
Çok sevdiğim yakınım boşanma aşamasında.
Adam her gün sevgi mesajları atıp yeniden kazanacağını söylüyormuş kadına.
Ortak tanıdıklara da "pişman olacak ama dönse de almam" diyormuş :))

Konu sahibi boşanmakta kararlıysan zaten başladın mı devamı gelir.
Sebeplerini bilmiyorum ama düzeltebilecek şeylerse çabala derim.
Maddi sorumsuzluk, aldatma, fiziki ve psikolojik şiddet düzelmeyecek ve çaba gerektirmeyen nedenlerdir bana göre mesela.

Ayyy birde yiğitliğe .ok sürmeyenler oluyor bu dönemde.
Çok sevdiğim yakınım boşanma aşamasında.
Adam her gün sevgi mesajları atıp yeniden kazanacağını söylüyormuş kadına.
Ortak tanıdıklara da "pişman olacak ama dönse de almam" diyormuş :))

Konu sahibi boşanmakta kararlıysan zaten başladın mı devamı gelir.
Sebeplerini bilmiyorum ama düzeltebilecek şeylerse çabala derim.
Maddi sorumsuzluk, aldatma, fiziki ve psikolojik şiddet düzelmeyecek ve çaba gerektirmeyen nedenlerdir bana göre mesela.

Olay mok sürmekten ziyade, evliyken yapmadiklarini boşanma asamasinda gosterdikleri gereksiz tepiklenme debelenme sürecindeki dengesizlikleri.
Yok yani evliyken degerini bil karinin, evliyken söyle sevgi sözcüğünü... Benimki bi üst boyuta geçmişti. Evliyken gereksiz gördüğü çiçek o dönemde resmen başrol oynuyordu hayatımda...🤪

Herkese sağlıklı günler.
Sakıncalı bi yaş mı 🙄
Benimde senin yaşındayken oğlumla ayrılmak istedim.çok borcu vardı daralıyordu öfkeleniyordu.sürekli huzursuzluk oluyordu. Evi terkedeceğimi oğluma söylediğimde söz annne birdaha seni üzmicem yeterki babamı bunda bırakmıyalım demişti.çok ağlamıştı kucağımda😭😭😭çok aşık babasına.konuştum uzaklaştım biraz kendi ailemle tatile falan gittik.sonra kendi geldi aldı bizi.kapattık sayfayı şimdi yine aramız limoni bu sefer ben istiyorum ayrılmayı ağladığımeı gördüğünde büyük oğlan daha çok bana öfkeleniyor babamdan ayırıyorsun beni diyor.😓şuan 8 yaşında çok şükür konuşup halletmeye çalışıyorum ama çok zor çocuklarla ne yapıcağımı inan bende şaşırdım 😞

Boşanmak için sebepleriniz ne mesela
Daha önce affettiğim şeyler var onlar geçti gitti diyorum son 3 yıldır eşimde araba galerisi açma hevesi var .olabilir diycekişinin ama birikim yok 2 servis aracı aldık her ay 2 milyar ödememiz var parasal açıdan sırf onun istediği olsun diye zorluk çekiyoruz. Kendisine ait vardı arabası sabah 8 akşam 5 çalışma saati vardı kazancı yetiyor Du çok şükür ama şimdi galeri hırsına çalışıyor sadece özel hayat yok, çocuğa vakit yok, bana zaman yok. Ev sorumluluğu çocuğun sorumluluğu derken resmen kızımla yalnız yaşıyoruz😣

Benimde senin yaşındayken oğlumla ayrılmak istedim.çok borcu vardı daralıyordu öfkeleniyordu.sürekli huzursuzluk oluyordu. Evi terkedeceğimi oğluma söylediğimde söz annne birdaha seni üzmicem yeterki babamı bunda bırakmıyalım demişti.çok ağlamıştı kucağımda😭😭😭çok aşık babasına.konuştum uzaklaştım biraz kendi ailemle tatile falan gittik.sonra kendi geldi aldı bizi.kapattık sayfayı şimdi yine aramız limoni bu sefer ben istiyorum ayrılmayı ağladığımeı gördüğünde büyük oğlan daha çok bana öfkeleniyor babamdan ayırıyorsun beni diyor.😓şuan 8 yaşında çok şükür konuşup halletmeye çalışıyorum ama çok zor çocuklarla ne yapıcağımı inan bende şaşırdım 😞
Benim kızım düşkün değil babaya 45 gün kendi annemde kaldık sormadı bile babasını çünkü ona göre baba hep çalışıyor ,baba işte baba geç gelecek hep böyle. O yüzden her isteği planı sadece benimle.

Beni boşanmaya mecbur etti. Kendi ağzından hiç boşanma lafı çıkmadı. Ama psikolojik olarak çok manipüle etti. Bir gün “Benim içim seni almıyor” dedi. Ertesi gün avukattaydık.
Ben hamileyken seni de karnındaki çocuğuda istemiyorum demişti sonra özürler diledi falan affettim ama kırıldı kalp bikere öyle yamalı olarak duruyor 🙁

Böyle boşanma mı söylenir zaten. Daha eşe söylemeden çocuğa söylemek hele ortada hiçbir şey yokken. Şimdi daha da zor olacak ayrılmak isterseniz sizin için.. çocuğunuzun gözünde sorunlu siz oldunuz. Tabii ne yapacaginizi şaşırırsınız çünkü yanlış yapmissiniz ,yapıyorsunuz.

Back
X