- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Evet dengesiz biri.söylediği ile düşündüğü farklı boşanmak istiyırum da diyor istemiyorym da diyor.amaç çocuk biraz büyüsün çocuğa kendini sevdirip velayetini almak niyeti var.Eşiniz boşanmak istemediğini söyledi mi?
Amin.Allah yardımcın olsun inşallah olaysız kurtulursun.
Dengesiz biriyle nasıl mücadele edilir.mesela şöyle biri bu böyle mi olsun dersin tamam olsun der.sonra tartışma çıkarır yok istemiyorum der.bir öyle der bir böyle der.hayattaki tek korkusu şube değişikliği iş dedikodusu.başka bişi yok.yani adamı yorar.bundan zevk alır.böyle bir ruh hastası.çözüm olarsk ben uzun bir süre iletişimi koparmak istiyorum.bana bundan sonra bir öyle bir böyle diyemesin yırmasın beni.kafamı karıştırmasın.Bence bu adam ayrılığı sevecek özgürlüğü isteyecek karakterde.
Bana çok uğraştırmayacak gibi geldi çünkü sorumsuzluk akıyo paçalarından numaracı herif.
Kurtulursun inşallah.
Ne kadar olmalı sizce.1000 lira vermez.kabul edeceği tutar var etmeywceği var.Şu devirde 500 liraya çocuğunuzun aylik beslenme parası bile karşılanmaz .
Hakkınız neyse onu alın bu konuda mütevazilik yapmayın kesinlikle.
Ben de çalışıyorum.3200 maaşım var.bana makul gibi geldi dört yaşunda çocuk içün.Şu devirde 500 liraya çocuğunuzun aylik beslenme parası bile karşılanmaz .
Hakkınız neyse onu alın bu konuda mütevazilik yapmayın kesinlikle.
Anlaşmalu boşanacağım.çekişmr olmayacakBirde siz isteyebileceğiniz kararını isteyin
Hem kendinize için hem çocuğunuz için
Geri kalanına mahkeme karar verir
Hayır yanılıyorsun evden çıkmax.başka kadınla ilişkisi yok.sadecr tekrar evlenmek istiyor.teni çocuklar sonra anası babası ile görüşcek beş senedir görüşmüyor.ailesi beni istemiyor.bu tür sıkıntılar varBence bu adam ayrılığı sevecek özgürlüğü isteyecek karakterde.
Bana çok uğraştırmayacak gibi geldi çünkü sorumsuzluk akıyo paçalarından numaracı herif.
Kurtulursun inşallah.
500 gerçekten çok az onumda çocuğu sizin maaşınız var diye herşeyi siz mi karşılayacaksınız.Ne kadar olmalı sizce.1000 lira vermez.kabul edeceği tutar var etmeywceği var.
Anlaşmalı boşanmada biz anlaşacağız.avukat en fazla taslak hazırlar.ama o kabul etmedikten sonra çekişmeiye dönertabi ki bi avukat tutun. anlaşmalı olsa da tutun. hakkınızdan da vazgeçmeyin, alın.
Ben kurtulmak istiyorum bu adamdan o kadar ama oğlumun yarın hesap sormasını da istemiyorum bana500 gerçekten çok az onumda çocuğu sizin maaşınız var diye herşeyi siz mi karşılayacaksınız.
En ucuz kışlık ayakkabı 200 'den başlıyor montu kıyafeti yemesi okulu servisi ... yapmayın hepsini siz niye karşılayasınız.
kabul edecek bi adama benzemiyor.Anlaşmalı boşanmada biz anlaşacağız.avukat en fazla taslak hazırlar.ama o kabul etmedikten sonra çekişmeiye döner
Hayır almadımkabul edecek bi adama benzemiyor.
darp raporu aldını zmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?