Sizlerin yardımına ihtiyacım var.ben 3yıldır evliyim eşimle çok severek evlendik,yüzük atıldı yine direndikaileleri karşımıza aldık.Ama evlendigimiz günden beri mutlu olamadık.Dünyanın en zıt iki insanı olabiliriz,ama ölesiye seviyorDuk yani ben hala seviyorum.Ailesine aşırı düşkün hep kavgalarımızın ana sebebi ataerkil zihniyetine sahipler,kadın herşeye boyun egmeli erkek üstün hep erkek haklı..bende böyle bir kadın degilim,ailesinin en ufak bir isteği onun için emirdir,gece gündüz müsait,degil onun için fark etmez,sürekli ailesinin etkisi altında onlar yönlendiriyor,daha üç yıldır çift olarak bi akrabaya gitmiş degiliz ailesiyle gezer gider gelir,çekirdek aileyi kabullenemiyorlar yok öyle bişi biz bi halkayız sen bize katılmadın diyolar,ben çalışıyorum bana hiç sorulmaz ben olsamda olmasamda plan degişmez,eşimde beni çok seviyordu ama kavgalarımız arttı bir iki aydır iyice ailesine yöneldi bitti deyip duruyor evde tutamıyorum,bana hiç bişeyini haber vermiyor şuan,ailesiyle plan yapıyor banada sen gelme sensiz daha mutluyum daha huzurluyum diyor,bunu demesinin sebebide yüzüm düşüyormuş suratımı çekmek istemiyormuş.bana yardım edin fikir verin lütfen bende mükemmel degilim bende zor bir insanım benimde hatalarım çok sabırsızım tahammülsüzüm kültür çatışması yaşıyoruz,2-3defa avukata kadar gidildi vekaletler verildi hep ben aglaya sızlaya babamın evinden döndüm,hep hazırdı kendi ailemde bu sebebden kırgın bıktılar bizdende evliligimizdende Benden bukadar çabuk vazgeçmesini anlayamıyorum bana hep sen şeytansın,fitnesin fesatsın,igrençsin,salak gerizekalı gibi tabirlerde bulunur konuşamıyoruz bile..yinede hissediyorum tam bitmiş degil sevgisi ama hep umrumda degilsin merak etmiyorumkıskanmıyorum istedigini yap bu tarz konuşmalar yapıyor.Ben onsuz yapabileceğime azıcık güvensem kendimi böyle durumlara düşürmem,agladığımda bile taklidimi yapıyor acındırma kendini diyor..bana bir akıl verin çok naif bi insan degilimdir mizaçım biraz serttir evet ama bu kadar basit olmamalı ayrılmak onu nasıl kendime çevirebilirim,beni tekrar çok sevmesini saglayabilirim yardım edin merak ettiklerinize sorulara açıgım ben senin için sana tahammül ettim,6yılımı verdim ömründen diyen bi insanı nasıl boşanma düşüncesinden vazgecirebilirim.