Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübe istiyorsan üzgünümkü pek parlak Şeyler söyleyemeyeceğim . Çünkü edindiğim tecrübeler sonucu anlattıklarınız evliliğinizin sonu olmadığını açıkça gösteriyor . Artık kendi ailesi olduğunu idrak edemeyen bir adamla bir ömür geçmez . Beni sorarsanız gururumu daha fazla ayaklar altına aldırmamak için vazgeçmeyi bildim . Zorda olsa öğrendim . Merak etmeyin sizde öğrenirsiniz . Onsuz yapamam diye birşey yok . Zorlu bir süreç ama geçiyor . Eşinizde gitsin ailesi ile yaşasın . Azıcık bir ışık görsem , düzeltme yolları önerirdim ama mümkün değil . Bosuna kendinizi erdirmeyin ve Allah'a havale ederek bitirin bu EvliliğiOkadar kişi bakıyor ama herkes fikirlerini ve tecrübelerini esirgiyor arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Ailesini kendi Eşinden ön plana koyan adam sevse ne olur . O sizden vazgeçmiş . Adam uğraşmak istemiyor anlaşmalı bitsin istiyor . Onlar karar vermişler . Dönün ailenizin evine . Kendinizi kurtarın . Geçmeyen acı yok . Adam sizi değil ailesini tercih ediyor . Aşkından ölse neye yarar . Bayram tatiline gidiyor sen gelme diyor . Neyi bekliyorsunuz . Eşyalarınızı kapının önüne koymalarınımı. Gerçekleri kabul edin .Arkadaşlar ölüm apayrı bişey Allah düşmanıma bile vermesin o mecburiyet Allahtan gelene ne denir ki,anlatmak istedigim niye bizde mutlu olamıyoruz okadar severken ayrılmak beni dibe çekecek gibi geliyor,birde ben yakasına yapışmadım oda cesareti olsaydı tek taraflıda boşanma oluyor,o hep anlaşmalı olsun istiyor diyorum ya ondada tam bitmiş degil sevgi ama uzun vadede düşünüyor böyle bir sonuca varıyor.hepinize teşekkür ediyorum herkesin fikrine saygım sonsuz
Merak etme Allah herseyi görüyor . Bu bir imtihan . Sadece bir süre zamanlar geçireceksin . Sonra hersey yoluna girecek . Emin ol şu anki yaşadığın durumdan daha kötü olmayacaksın . Zaman herseyin ilacı. Allah'ın adaletine güven . Senin hayatını mahvederler bedelini ağır ödeyecekler zamanı gelince . Sabır ve dua herseyin ilacı . O kararı almalısın . Bazen sessizce gitmek gerekir ve siz o durumdasınız . Tecrübe ile sabitOylemi diyorsunuz Esma82 Bende herşeyin farkındayım ama karar alabilmek çok agır geliyor bana,kaç kez öfkeyle tamam hadi ozaman bende atayım imzamı bitsin dedim ,kimisinde avukatımıza gittik yoktu kimisinde vazgectim yapamadım ara avukatı söyle dedi,o hep tamamdı hep boşanmak agzındaydı ilk günden beri ama kızgınlıkla söylüyor diyordum,ama 1hafta önce uyanıp hadi şu işi halledelim demesi son noktam oldu...ve karşıma geçip aileme düşkünüm onlara hayırlı bir evladım diye boşanacaksak umrumda bile olmaz vicdanım çok rahat demesi kifayetsiz kaldım.!Güzelim tertemiz kadınların hayatlarını neden mahvediyorlar..bir ev yuva olmayı istemenın bedeli neden bukadar agır oluyor..
Ben bu anlattıklarınızı fazlası ile yaşadım . Ailesinden habersiz adım atmayan bir adamdan boşandım. Ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum . Kendinizi suçlamayın çünkü normal olan kendilerinin gibi gösterirler . Eşiniz basiretli bir adam olsaydı bunlara fırsat vermezdi . Boşanmak bir travma. Diyeti ödemeden mutluluğu yakalayamazsınız. Allah kimseye kaldıramayacağından fazla yük yüklemez . Kendinizi suçlamayın . Ne yaparsanız yapın bahsettiğiniz tarzdaki insanları değiştiremezssiniz . 3 sene geçmiş . Siz onlara uyum sağlayamazsınız . Onların istediği gibi olamazsınız . Herkes birbirini olduğu gibi kabul etmediği sürece yürümesi imkansız . Size resmen koşul konulmuş . Koşulsuz sevmeyen bir adam ne koca olabilir ne baba . Bırak o ailesi ile yaşasın huzurlu hayatını . Ailesi ile bu şekilde ölçüsüz ilişkisi olan adamların sonu belli . Çok pişman olur belki ama ozaman il isten geçmiş olur .Yorumların için teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın,evet düşününce insanlar ölümlere alışıyor elbet bunada alışılır ama bide kendimi kötü hissetiriyor suçlu benmişim gibi kendimi yargılıyorum sonra,içkim yok kumarım yok gül gibi adamım sen dikensin ailem sana batıyordan öteye gidemiyorum izah etmek istedigimde,ailesi soframdaki yemegime kadar bilir bi anlatmadıgı gece uykumuz var ben annemle okadar ayrıntılı konuşmam,tatile gideriz telefonu hiç susmaz benmiyim kadın o mu anlamıyorum 10km geldik 50km daha gittik,ordan talimatlar şurayıda gez burayıda gez şunuda ye bunuda al,gecenin 4 de kapım çalar tatile gece çıkacaktık yorgunum dedi eşim iyi sabah çıkarız dedik komşum kapıya dayanmış kaynanam aramış kadın özürdileye dile telefonum susmadı bi bak diye kaynanan laf anlamadı ee dedim oglu telefonuna bakmıyomuş çok merak etmiş..haber verme mecburiyetimiz var kendisine nasılda unuturuz..bide fırcaladı niye tele bakmıyosunuz merak ettik diye kocamda gönderir merak eder gayet normal dedi Benim annem ne yapsın kadın..ne kıymetli oğul el bebek gül bebek bakarım kocama araba kapının önünde demiş komşu yine çal sen kapıyı diye kadına ısrar etmiş öyle gayet merkezi biyerdeyiz.Gayet bile isteye evham yapıp bizi rahatsız etmek.
Ben bu anlattıklarınızı fazlası ile yaşadım . Ailesinden habersiz adım atmayan bir adamdan boşandım. Ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum . Kendinizi suçlamayın çünkü normal olan kendilerinin gibi gösterirler . Eşiniz basiretli bir adam olsaydı bunlara fırsat vermezdi . Boşanmak bir travma. Diyeti ödemeden mutluluğu yakalayamazsınız. Allah kimseye kaldıramayacağından fazla yük yüklemez . Kendinizi suçlamayın . Ne yaparsanız yapın bahsettiğiniz tarzdaki insanları değiştiremezssiniz . 3 sene geçmiş . Siz onlara uyum sağlayamazsınız . Onların istediği gibi olamazsınız . Herkes birbirini olduğu gibi kabul etmediği sürece yürümesi imkansız . Size resmen koşul konulmuş . Koşulsuz sevmeyen bir adam ne koca olabilir ne baba . Bırak o ailesi ile yaşasın huzurlu hayatını . Ailesi ile bu şekilde ölçüsüz ilişkisi olan adamların sonu belli . Çok pişman olur belki ama ozaman il isten geçmiş olur .
zaten onsuzsun. o ailesiyle takılıyor, sen evde kendi başına evcilik oynuyorsun. adam zaten yok hayatında, seninki boşa çırpınış ve kendini küçültme.boşanmak hiç istemiyorum tüm var gücümle gururumu ayaklar altına alıp diretiyorum tek taraflı aç mahkemeyi diyorum kendimi okadar güçlü görmüyorum çoktan ondan soğumuş olmalıydım ama bitürlü bitmiyor içimde..ondan korkuyorum ya yapamazsam onsuz? Oyuzden çırpınıyorum
0 zaman gerizekalı gelin olmayı kabullen. nereye iterlerse oraya düş, nereye çekerlerse oraya git. ne derlerse he de, döverlerse sus, gülerlerse sen de gül. kendin olma. bakalım ne kıymetin olacak?Orası öyle gerçekten hepinize hak veriyorum bende zamanında kendime laf ettirmeyen haksızlığa gelemeyen gururlu bir kızdım ama sevgimin hatrına yuvamın hatrına diye diye gurursuz onursuz biri oldum çıktım bende çok mutlu degilim arkadaşlar Allah biliyor ya gözümde hiç yaş durmaz...Sadece bana bu kadar aşagılayıcı davranmasına ragmen nasıl niye tahammül edebiliyorum anlayamıyorum..seviyorum hala...kaç kez babamın evine gitmek zorunda kaldım...oraya gidince evimi özlüyorum,aklıma hep arada bi yaşadığımız güzel şeyler geliyor içim sıkışıyor sonra Emin olun arkadaşlar çalışan genç 26 yaşında bir kadın olarak benimde çok agrıma gidiyor sadece ÇARESİZİM gördüklerimle yüzleşemiyorum.
0 zaman gerizekalı gelin olmayı kabullen. nereye iterlerse oraya düş, nereye çekerlerse oraya git. ne derlerse he de, döverlerse sus, gülerlerse sen de gül. kendin olma. bakalım ne kıymetin olacak?
ortada yuva yok, hala yuvam diyorsun. adam seni istemiyorum, ayrılalım diyor sakız gibi yapışmışsın bırakmıyorsun. senin gibi ezik gurursuz birini niye istesin ki? seni istemeyenin önüne dünyayı sersen, kendini paspas etsen kıymetin olmaz.
evlilikte güzel şeyler yaşamışsın da kötüler daha baskın, niye onları dikkate almıyorsun?
böyle sapkın sevgi olmaz.
kendin yazmışsın ya gururumu ayaklar altına serdim diye, ona istinaden. yoksa benim sana kin tutacak halim yok. tavırlarına ve yorumlarına istinaden böyle bir imaj çiziyorsan, bir durup düşünmen lazım.Şimdi çok güzel yazıyorsun ama benimle 'senin gibi ezik gurursuz biri' falan diye konuşamazsın fikrini beyan edebilirsin fakat çirkinleşmenin luzumu yok kibar olmakta fayda var kınadıgın insanlardan bi farkın kalmıyor bilgine.
hakkında hayırlısı olsun o halde.Hiç yalvarmadım zaten kaçırdıgın bi yer var oda seviyor ama benim kadar degil...yani vazgecebilecegi bir sevgi ailesi ugruna ! ailesi bugun gelicek güzel bir konuşma yapmak istiyorum kimsenin hayatına yapacaklarına ayak bagı olmak gibi bir niyetim yok,boşanmamız herkez için daha hayırlı olacaksa ben anlaşmalı boşqnmaya varım zaten..eşim vicdanı rahat olsun diye tek gidemiyor avukata çünki ben boşadım psikolojisiyle pişman olur tanıyorum..Anlaşmalı istiyorki vicdanı rahat edecek bende etmesin istiyorum,boşayacaksan niye alıyosun eş diye....çizdiğim profil öyle olabilir ama gerçekten yaşayan bilir konuşmak çok kolay ..bakalım akşam neler olcak bende kestiremiyorum.