Boşanmak İstemiyorum

Bade_mmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
114
55
103
36
Herkese merhaba,
Hikayem öyle uzun ki bu satırları sabahın 5buçuğunda yazıorum. Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim. Evliliğimin 6.yılı bitmek üzere. Eşimle aynı firmanın 2 farklı şubelerinde yönetici olarak çalışıyoruz.Gıda sektöründeyiz. Bizim firmada herkes birbirini tanır kurumsal olduğu için. Bizde o şekilde tanıştık. Bigün bizim şube açılışımıza geldi ve görüşmeye başladık. Ve 2 ay gibi kısa bir süre de kaçarak evlendim.
Çok iyi bir insandır eşim herkes çok sever. Ailemle 6 ay sonra barıştık. O kadar güzel bir çift olduk ki herkes bizi eliyle gösterirdi durumumuzu bilmeyenler için hala aynı. 3 yaşında 1 oğlumuz var. Ben evlenmeden önce şirketten 2 kişi ile görüştüm ama çok kısa süreli yalnız biri evliydi ama dediğim gibi kısa sürdü tabiki cahildim diğeri eşimin tanıdığı biri eski arkadaşı. Ama maalesef hiçbirinden bahsetmedim. Bundan 6 ay önce biri eşimin yanına gidiyor ve hakkımda ağıza alınmayacak şeyler söylüyor 2 kişiyi 10 kişi daha koyup anlatıyor kişiyi tanımıyorum sonra eşim bikaç gün soğuk davrandı ve oturup benimle konuştu şok oldum tabi ama nasıl içki içmişti oturup doğru olanı anlatmaya karar verdim bana inanmadı çok kötü günler geçirdim ayaklarına kapandım bikaç ay sonra biraz olsun düzelmeye başladık ara ara kavga etsek te yüzüme hep aynı şeyleri vurup sana aynısını yaşatıcam dedi telefonun şifresini hiç vermedi boşanmak istediği söyledi ikna ettim çünkü bu yuvanın dağılmasını istemiyorum ve onu çok seviyorum. Bugün akşam içti yine kardeşi gelmişti bende kaç gündür ddualar ediyorum düzelmek için telefon şifresini gördüm ve whatsapp ta beni evli ve çocuklu biriyle aldattığını gördüm dünya başıma yıkıldı uyandırdım bağırdım çağırdım ağladım bana onunla sadece telefonda görüştüğünü arada dükkana geldiğini söyledi başka bişey yok dedi ama boşanacaz falan dedi yıkıldım ben çok dominant biriyim evde herşeyi ben yönlendiririm ama hata yapmışım beni rahat bırak dedi tamam dedim ben senin istediğin gibi bir kadın olayım ama yuvamıza zarar verme kadınla görüşmeyeceğini sabahta ona söyleyeceğini söyledi Allah bilir tabi ama onu çok seviyorum yüreğim acıyor ailem başka şehir de yanlarına gitmek istemiyorum çünkü hep kocamı savundum ben nolur bir akıl verin bu evlilik nasıl düzene girer ne yapabilirim boşanmak istemiyorum hayatın sonu değil ama şu an bir yanımda oğlum bir yanımda o yatıyor eskisi gibi olmaz biliyorum ama bişey yapmam lazım borcumuz çok bi anda işten çıkamayız ama bu işi bırakmak için onuda ikna etmem gerek burası bize iyi gelmiyor

Herkese merhaba,
Hikayem öyle uzun ki bu satırları sabahın 5buçuğunda yazıorum. Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim. Evliliğimin 6.yılı bitmek üzere. Eşimle aynı firmanın 2 farklı şubelerinde yönetici olarak çalışıyoruz.Gıda sektöründeyiz. Bizim firmada herkes birbirini tanır kurumsal olduğu için. Bizde o şekilde tanıştık. Bigün bizim şube açılışımıza geldi ve görüşmeye başladık. Ve 2 ay gibi kısa bir süre de kaçarak evlendim.
Çok iyi bir insandır eşim herkes çok sever. Ailemle 6 ay sonra barıştık. O kadar güzel bir çift olduk ki herkes bizi eliyle gösterirdi durumumuzu bilmeyenler için hala aynı. 3 yaşında 1 oğlumuz var. Ben evlenmeden önce şirketten 2 kişi ile görüştüm ama çok kısa süreli yalnız biri evliydi ama dediğim gibi kısa sürdü tabiki cahildim diğeri eşimin tanıdığı biri eski arkadaşı. Ama maalesef hiçbirinden bahsetmedim. Bundan 6 ay önce biri eşimin yanına gidiyor ve hakkımda ağıza alınmayacak şeyler söylüyor 2 kişiyi 10 kişi daha koyup anlatıyor kişiyi tanımıyorum sonra eşim bikaç gün soğuk davrandı ve oturup benimle konuştu şok oldum tabi ama nasıl içki içmişti oturup doğru olanı anlatmaya karar verdim bana inanmadı çok kötü günler geçirdim ayaklarına kapandım bikaç ay sonra biraz olsun düzelmeye başladık ara ara kavga etsek te yüzüme hep aynı şeyleri vurup sana aynısını yaşatıcam dedi telefonun şifresini hiç vermedi boşanmak istediği söyledi ikna ettim çünkü bu yuvanın dağılmasını istemiyorum ve onu çok seviyorum. Bugün akşam içti yine kardeşi gelmişti bende kaç gündür ddualar ediyorum düzelmek için telefon şifresini gördüm ve whatsapp ta beni evli ve çocuklu biriyle aldattığını gördüm dünya başıma yıkıldı uyandırdım bağırdım çağırdım ağladım bana onunla sadece telefonda görüştüğünü arada dükkana geldiğini söyledi başka bişey yok dedi ama boşanacaz falan dedi yıkıldım ben çok dominant biriyim evde herşeyi ben yönlendiririm ama hata yapmışım beni rahat bırak dedi tamam dedim ben senin istediğin gibi bir kadın olayım ama yuvamıza zarar verme kadınla görüşmeyeceğini sabahta ona söyleyeceğini söyledi Allah bilir tabi ama onu çok seviyorum yüreğim acıyor ailem başka şehir de yanlarına gitmek istemiyorum çünkü hep kocamı savundum ben nolur bir akıl verin bu evlilik nasıl düzene girer ne yapabilirim boşanmak istemiyorum hayatın sonu değil ama şu an bir yanımda oğlum bir yanımda o yatıyor eskisi gibi olmaz biliyorum ama bişey yapmam lazım borcumuz çok bi anda işten çıkamayız ama bu işi bırakmak için onuda ikna etmem gerek burası bize iyi gelmiyor
Adam sizi aldatmıs,eskiyi neden bukadr dert ettmis
Gelip anlatan kisiye bahsettiğin benim cocugumun anası agzını topla niye diyememis😒
Adam aldatmaya yer arıyormus,evlilik düzelir mi bilmem ama ikinizde birbirinize yasattıklarınızı unutmazsınız😭

Adam sizi aldatmıs,eskiyi neden bukadr dert ettmis
Gelip anlatan kisiye bahsettiğin benim cocugumun anası agzını topla niye diyememis😒
Adam aldatmaya yer arıyormus,evlilik düzelir mi bilmem ama ikinizde birbirinize yasattıklarınızı unutmazsınız😭
Eşim kimseyi kıramaz öyle şeyler diyecek biri değil keşke olsaydı unutturmak için ne yapsam normalde hiç kavga etmeyiz hep sevgili gibiydik o kadar üzgünüm ki şuan bana sarılarak uyuyor ama biliyorum ki uyku esnasında olduğu için içim yanıyor şu an dua edin bize

Neden kaçarak evlendin ben oraya takıldım

Benim ailem aşırı baskıcıydı eve de fazlasıyla destek olduğum için resmen evlenemiyordum babam hiç istemiyordu annem de aynı durumu anlattım evleneceğimi bu sefer alevi dediler ki bizde kesinlikle böyle bir ayrım yoktur bu tamamen bir bahaneydi bizde böyle bir yol bulduk erkendi ama gözüm kördü

Benim ailem aşırı baskıcıydı eve de fazlasıyla destek olduğum için resmen evlenemiyordum babam hiç istemiyordu annem de aynı durumu anlattım evleneceğimi bu sefer alevi dediler ki bizde kesinlikle böyle bir ayrım yoktur bu tamamen bir bahaneydi bizde böyle bir yol bulduk erkendi ama gözüm kördü
Anladım. Ya gidipte başka bi adam durduk yerde sizin eşinize sizin hakkınızda nden böyle konuşmuş anlamadım ayrıca eşiniz de neden sen ne diyosun diyip olay çıkarmamış?
Geçmiş geçmişte kaldı artık yolunuza bakmalısınız. Eşinizle konuşun sakince yook bananee derse de o zaman yapacak bir şey yok

Uzuldum adiniza ama unutulcak seyler yasatmiyor esiniz size. Bugun o tamam evliligimiz devam etsin dese 3 ay sonra siz bu yasananlari esinizin yuzune vurcaksiniz. Daimi bir mutluluk zor gibi geldi bana. Umarim toparlarsiniz.

Evli olduğunu bile bilemi gorüsmüstünüz önceden?
Yani bazi seylere anlam veremedim ben
Evlenmeden önce istemeden yapilan bir hata ise sizde pişman olmuşsaniz neden ayaklarina kapandiniz esinizin.
Bir de sizden dinlemesini istemedi esiniz hemen gidip evli biriyle olmakmi gerekirdi.. adamin yaptiğinin yenilir yutulur yani yok yazik degilmi yani saglam karakterli insansan gidip kararli şekilde boşanirsin.
Bumudur yani bosanin daha iyi bu kadar gururluydu sifir hatasiz bir insan istiyordu madem sizi bi araştirsaydi simdi nasil duyduysa yine oyle duyardj zaten. Sacma geldi bazi seyler bana bilemedim.
Tabiki evli biriyle isteyerek bilerek olduysaniz burda başka seyler giriyor devreye.

Evli olduğunu bilmiyordum öğrenince kopardım direk bağımı görüştüğü kadın sabah eşimi aradı o uyuyordu telefonu ben açtım ve konuştum kadın evli ve bir kızı varmış bana herşeyi anlattı düzgünce konuştuk aramızda kesinlikle bir şey olmadı o benim herşeyimi anlattığım bir dostum dedi gel evliliklerimizi kurtaralım dedi bana kadınla konuşuyoruz eşimin haberi yok oda pişman ve düzelteceğiz herşeyi diyor

evlilikten hayır geleceğini sanmıyorum. ayrıca ondan önce sevgilin olması gayet normal. evli olup olmaması da seni bağlar ki zaten evli olduğunu bilince bağı kopardım diyosun. ona ne ki? senin ondan önce sevgilin olması ile onun evlilik içindeyken seni aldatması nasıl aynı olabilir ki, kafaya bak. ben de evlilikten hayır geleceğini sanmıyorum. çünkü bi kere sen ayaklarına kapanarak adamı tepene çıkarmışsın.

Başta ondan gizlemekle hata yapmışsınız bence. Ben eşimle evleneceğimiz zaman (sormasa da) ona geçmiş ilişkilerimi anlattım. Kendisi de bakir değildi zaten hem epey kabarık bir geçmişi var. Ama sonradan ortaya çıkması kötü olur diye anlattım. Normal bir şekilde anlattım ama kusurmuş gibi değil, o da normal karşıladı. Zaten ortada kusur falan yok herkesin bir geçmişi vardır; kusur olan ise evleneceğin kişiden gizlemek bence. Bu evlilikten hayır gelmez laflarına katılmıyorum; onu biz bilemeyiz. İnsanlar badireler atlatıyorlar. Sizde ilişkinizde kötü günler geçiriyorsunuz şu an. Bunu atlatırsanız daha sağlam çıkarsınız; ama atlatmanız lazım. Olay da daha çok yeni o şu an öğrendiklerinin şoku altında, tutarsız davranışlar sergileyebilir. O kadınla bir şey olmamış ama olmaz anlamına gelmez; "Seni aldatacağım" demesi anlık öfkeden de olabilir. Dediğim gibi bu bir badire ve bunu atlatmanız gerek. Yoksa evliliğiniz devam etse bile bu hep aranızda bir sorun olarak kalır. Eğer atlatamıyorsanız evlilik terapisi vs de düşünebilirsiniz.

5 senelik evlisiniz. Herkesin birbirini tanıdığı bir kurumdasınız.Ve sizin ile ilgili söylentilere sonra o kadın hazırda mı bekliyormuş hemen ortaya çıktı.Siz aldatılıyorsunuz buda bir kılıf. Eşiniz ya yalan söylüyor yada önceden zaten duymuştu ama kulağını kapatmıştı şimdi bahane olarak öne sürdü. Eşinizin şu an yaptıkları komplo ve inandırıcı değil.size kendinizi suçlu hissettirmiş. Artı boşanmak istiyor. Tüm sorumluluğu üzerinize atıyor. Aldatma olmasaydı kendinizi bir şekilde gönlünü alın düzelir derdim. Ama aldatıyor ve emin olun sizinle ilgili duyduklarından sonra bulmadı o kadını. Biraz kendinizi sevin ya hep kocayı değil. Biraz mantıklı düşünün.

5 senelik evlisiniz. Herkesin birbirini tanıdığı bir kurumdasınız.Ve sizin ile ilgili söylentilere sonra o kadın hazırda mı bekliyormuş hemen ortaya çıktı.Siz aldatılıyorsunuz buda bir kılıf. Eşiniz ya yalan söylüyor yada önceden zaten duymuştu ama kulağını kapatmıştı şimdi bahane olarak öne sürdü. Eşinizin şu an yaptıkları komplo ve inandırıcı değil.size kendinizi suçlu hissettirmiş. Artı boşanmak istiyor. Tüm sorumluluğu üzerinize atıyor. Aldatma olmasaydı kendinizi bir şekilde gönlünü alın düzelir derdim. Ama aldatıyor ve emin olun sizinle ilgili duyduklarından sonra bulmadı o kadını. Biraz kendinizi sevin ya hep kocayı değil. Biraz mantıklı düşünün.
tam olarak ayni seyler gecdi aklimdan. bahane olarakda sana ayni seyleri yasaticam demis sanki duydukdan sonra bulmusda önceden yokmus gibi senaryo kuruyor. cakal.

Evli olduğunu bilmiyordum öğrenince kopardım direk bağımı görüştüğü kadın sabah eşimi aradı o uyuyordu telefonu ben açtım ve konuştum kadın evli ve bir kızı varmış bana herşeyi anlattı düzgünce konuştuk aramızda kesinlikle bir şey olmadı o benim herşeyimi anlattığım bir dostum dedi gel evliliklerimizi kurtaralım dedi bana kadınla konuşuyoruz eşimin haberi yok oda pişman ve düzelteceğiz herşeyi diyor
simdi siz mi dost oldunuz anlamadim. o neden evliligini kurtarmak istiyor onun derdi neymis kocasiyla ? ayrica kendisini kurtarmak icin sizi kafaya getirmis sen ortaligi ververeye vermiyesin kocasi duymazsin diye evliligimzi kurtalaralim demis o nasil sogutacak kendisini esinden? dost ariyorsa yabanci kadinla konussaymis aralarindan illa ki özel sohbet gecmisdir bukadar saf olma be bacim

Esiniz suzu aldatmak icin, gecmidinizi bahane tutmus belli ki.
Lakin siz kötü bir kadin bile olsanız bir erkeğin çocuklarının anasına boyle kötü laf etme hakkı yok.
Siz niye kendinizi savunma durumuna geçtiniz ki? Geçmişte herşey olabilir çok normal.
Bi de niye olup bitiyorsunuz ki bu adama?
Valla ben olsam bu laflara kapıyı çeker cikarim, kimse kimsenin namusuna laf edemez arkadaş..

Esiniz suzu aldatmak icin, gecmidinizi bahane tutmus belli ki.
Lakin siz kötü bir kadin bile olsanız bir erkeğin çocuklarının anasına boyle kötü laf etme hakkı yok.
Siz niye kendinizi savunma durumuna geçtiniz ki? Geçmişte herşey olabilir çok normal.
Bi de niye olup bitiyorsunuz ki bu adama?
Valla ben olsam bu laflara kapıyı çeker cikarim, kimse kimsenin namusuna laf edemez arkadaş..
evli cocugu olan bir adama senin karin söyleydi böyleydi denilmez ki bu serefsizlik madem bunu söyledi benim esim olsa aninda döver vurur adami esimin namusuna nasi laf edersin diye sakin durmazdi .. tuhaf.

Herkese merhaba,
Böyle bi durumu bende yaşamıştım ama ben sevgili niyetinde değil bi abim yerine koymuştum sonrasında hakkımda neler neler demiş bizde çok yıprandık hele ben haklıyken haksız duruma gelmiştim çünkü ne olursa olsun bunun bi açıklaması yok ama bu geçmiş bir konu eşinizin kısasa kısas yapması çok acımasızca ve yanlış anlamayın eşiniz karakterli biri olsaydı sizi başkasıyla aldatmazdı Asla kınayarak yazmıyorum aksine çok üzüldüm umarım aydınlıga çıkarsınız çok zor dönemdesiniz

Fakat , Devranı tek başına dönderemezsiniz
O su kuyudan tek elle çıkmaz .Eşinizde size destek olmalı evliliğinizi kurtarmak isterse tabi

Back
X