boşanmak isteyip boşanamamak...

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
eski konularım ortada.
konuşulanlar gün gün saat saat yaşadığımı yazdım.
önce eşimin ilgisizliği.ama buna rağmen yatakta mutfakta her yerde her şeyi tam istemesi.
sonra benim şiddetli geçimsizliğim.
ailesini istememem.
en son 15 gün konuşmayışımız.
benim gidip ailesine aileme her şeyi anlatmam.
tekrar barışıp ertesi gün şiddet görmem.gitmek istedim ama eşimin bırakmayışı.
sonra boşanma konuşması yapmam.annemleri buraya gelmemeleri için zor ikna edişim.
çünkü dersanem burda ve ben pes etmicem bu atanma konusunda.-tek çıkar yolum-
aileme boşancam deyişim.yarım ağızla da olsa tamam demeleri.
ama annem bana vuruduğu için namazımın arkasından beddua ediyorum elleri kırılsın diye dedi.bana belli etse ben tam yıkılacağım için bana ne kadar üzüldüğünü belli etmiyo.bunu anlayışım.
ertesi gün sırf kendi akıl sağlığım için tekrar normal hayata dönmek zorunda oluşum.
dün gece zorla eşimin yanına uyumam.ve kötü rüyalar görmem.
bugün yine aynı lakça tavırlarla eşim tarafında azarlanışım.
ve bunun karşısında kendini bişey sanma beni azarlayarak daha küçülüyosun, demekten başka tepki vermemem.
ve SUSUP duşa gidişim.
galiba insan bu düzenin içinde olunca ALIŞIYO.
ve görmezden geliyo artık bazı şeyleri.
demekki zamanı var diyorum çekip gitmek için.
artık gaddar ve çıkarcı bi insan oldum eşimin karşısında.
yüzüme bakmayıp ama sırf kendi zevki için benimle yatağa girdiği günlerin acısını çıkarmak için sabırsızlanıyorum.
kadınlık gururumu incittiği günlerin acısını çıkarmak için de sabırsızlanıyorum.
onunla evin içinde yaşıyorum evet ama onu içimde her dakika bitiriyorum.
ki giderken onu severek gitmiyim.
onun iğrenç kaba saba terbiyesiz halleri kalsın aklımda.
ve onunla yaşamanın mümkün olmadığını bu süreçte kalbime zorla sokcam.
beynim her şeyin farkında olsa da kalbe söz geçirmek zaman alıcak galiba.

Konunu hatirliyorum gitmeyecektin peki neden annenlere duyurdun onlarin suanki halini dusunebiliyorum. Anlayamadigim bu kadar gururunu incilttiyse niye sirf dersane icin katlaniyorsun bence sen hata ustune hata yapiyorsun. O genclik gitti mi bir daha gelmez . Bunu unutma

Konunu hatirliyorum gitmeyecektin peki neden annenlere duyurdun onlarin suanki halini dusunebiliyorum. Anlayamadigim bu kadar gururunu incilttiyse niye sirf dersane icin katlaniyorsun bence sen hata ustune hata yapiyorsun. O genclik gitti mi bir daha gelmez . Bunu unutma
gidecektim ama annemler destekler sandım.
benden çok elalemi düşünceklerini tahmin edemedim.
gel bile diyemediler.
ben gelirsem EVİ TERK EDEN BEN OLURMUŞUM.
ya diyorum zaten geri dönmicem.yok onun beni istememesini beklemeliymişim.
resmen benden iki yaş küçük kız kardeşim sahip çıktı bana desem yeridir.
şimdi bu evden gitsem kardeşimin yanına giderim.annemin yanına değil.

üzülmüyorum da ayrıca annemlere.
çünkü gelip bana başkalarının evliliklerini anlattı.
herkes çekiyo bunu muhabbeti yaptı.
annem de ilk evlendiğinde babanem çok kötü davranmış.ama ananem gel dememiş anneme.
sen de bana bunu yapıyosun şimdi dedim.sen ananemi affetin mi dedim.hala kırgın değil misin ona dedim.
bugün de aradım iyi davranıyorum dedim.çok sevindi.
insanın kendinden başka dostu yokmuş.
bu evden gün gelcek ben yine çekip gitcem.o zaman kinseyi dinlemicem.kendi ailemi bile.
çünkü biliyorum ben şimdi eşime iyi davranıyorum diye hemen eski terbiyesiz zamanlarına geri döndü.
daha iyi görüyorum ne kadar karaktersiz bi insan olduğunu.

esinde benim esim gibi merhamett eksikligi var :KK43: karsisindaki kadin ne hale gelmis bu adam hala nasil davraniyor .... duzelmezlr duzelmiyorlar . . o kalbe soz hic gecmiycek. bazen bunca seye ragmen hala seviyorum demege utanniyorum bende :/ sevilcek hic bisey birakmadi . hungur hungur aglarken kayitsiz kalislari .... . ben o cesareti gosterdim . sira sende :/

esinde benim esim gibi merhamett eksikligi var :KK43: karsisindaki kadin ne hale gelmis bu adam hala nasil davraniyor .... duzelmezlr duzelmiyorlar . . o kalbe soz hic gecmiycek. bazen bunca seye ragmen hala seviyorum demege utanniyorum bende :/ sevilcek hic bisey birakmadi . hungur hungur aglarken kayitsiz kalislari .... . ben o cesareti gosterdim . sira sende :/

dün akşam dedim ki.
farkındaysan gitmedim.bu evdeyim. niye hala tepkisizsin. senin illa birinin yönlendirmesine mi ihtiyacın var.illa sana biri gelip şunu yap mı demeli.
beni yanlız bırak demişim.bunu bahane etti bana.
böyle insanlar, tam ıslayıp ıslayıp dövülmelik.
akıllanmıyacak hiç bi zaman.
bugün yine aynı terbiyesizliğne devam etti.
iki çift laf konuştum diye azarlayarak konuşmaya başladı.
içimde öyle bi bitiyo ki.farkında değil.
sadece yüzüne gülüyorum.

dün akşam dedim ki.
farkındaysan gitmedim.bu evdeyim. niye hala tepkisizsin. senin illa birinin yönlendirmesine mi ihtiyacın var.illa sana biri gelip şunu yap mı demeli.
beni yanlız bırak demişim.bunu bahane etti bana.
böyle insanlar, tam ıslayıp ıslayıp dövülmelik.
akıllanmıyacak hiç bi zaman.
bugün yine aynı terbiyesizliğne devam etti.
iki çift laf konuştum diye azarlayarak konuşmaya başladı.
içimde öyle bi bitiyo ki.farkında değil.
sadece yüzüne gülüyorum.
En büyük dert onlarla konusamamak zaten !! Allah buyukturgüçlü kararli olhep . Benimki de gidemiycegimi ssanıp istediği gibi at koşturuyordu . Bunları kendileriyle bırakmak en güzeli . Vicdanlari varsa dilerim birgün köpek gibi pişman olurlar . Ozamanda biz iyileşmiş olucaz !

Eski konularinizi bilmiyorum..ama suanki durumunuz karisik gibi..
Ve annenizi suclamayin..bence size destek cikar ama bu evliligi hemen silip atma demek istiyordur..ki yeni evlimisiniz bilmem ama iletisimsizlik probleminiz var gibi gözüküyor..bence aile danismanina gitseniz faydasi olur.

Eski konularinizi bilmiyorum..ama suanki durumunuz karisik gibi..
Ve annenizi suclamayin..bence size destek cikar ama bu evliligi hemen silip atma demek istiyordur..ki yeni evlimisiniz bilmem ama iletisimsizlik probleminiz var gibi gözüküyor..bence aile danismanina gitseniz faydasi olur.
evet öyle düşünüyor.
6 ay oldu evleneli.
lanet olası 6 ay

En büyük dert onlarla konusamamak zaten !! Allah buyukturgüçlü kararli olhep . Benimki de gidemiycegimi ssanıp istediği gibi at koşturuyordu . Bunları kendileriyle bırakmak en güzeli . Vicdanlari varsa dilerim birgün köpek gibi pişman olurlar . Ozamanda biz iyileşmiş olucaz !
sanmıyorum.
çünkü pişman olsalar bile yansıtmazlar.
erkeklik onurları gidecek çünkü onlara göre.
senin eşin ağlamıştı galiba senin eşyalarını almaya gittiğin aksam.
doğru mu hatırlıyorum.o sensin değil mi

sanmıyorum.
çünkü pişman olsalar bile yansıtmazlar.
erkeklik onurları gidecek çünkü onlara göre.
senin eşin ağlamıştı galiba senin eşyalarını almaya gittiğin aksam.
doğru mu hatırlıyorum.o sensin değil mi
Evet canım ama bana değil . Amcasina ağlamış bosanmak istemiyorum demiş . Ama sahte geliyor hepsi . Bosanmak istemeyen agliycak adam karısını bırakmazdı zaten . Bosaniyosan bosan kaliyorsan kal kadar aptalca bişey demezdi .. hayırlısı buymuş . Aynen üzüldüğünü biliyorum ama asla yansıtmıyor. Keyfi bilir . . Benim için bitti bu evlilik. Resmen psikolojik işkenceden kurtuldum

Evet canım ama bana değil . Amcasina ağlamış bosanmak istemiyorum demiş . Ama sahte geliyor hepsi . Bosanmak istemeyen agliycak adam karısını bırakmazdı zaten . Bosaniyosan bosan kaliyorsan kal kadar aptalca bişey demezdi .. hayırlısı buymuş . Aynen üzüldüğünü biliyorum ama asla yansıtmıyor. Keyfi bilir . . Benim için bitti bu evlilik. Resmen psikolojik işkenceden kurtuldum
ayy.
nasıl da aynı lafları duymuşsun eşinden.
ben haklı olamama rağmen bunları duydum.
hepsinden nefret ediyorum

X