Boşanmak isteyipte yeni bir düzen kurmaktan korkmak

ozzz30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
174
37
73
boşanmak isteyipte yeni bir düzen kurmaktan korkan üstelik ekonomik özgrlüğü olmayan 30 yaşında 5 yaşında bir çocuğu olan bayan olsaydınız ne yapardınız...

30 yaşımdaydım boşandığımda...
Çocuğum yoktu,işim yoktu.
Ailemin yanna gitmiştim.

eee sonra yanı pişman oldunmu yanlış anlama yani yaşanmışlardan karrımı netleştirebilirim

eee sonra yanı pişman oldunmu yanlış anlama yani yaşanmışlardan karrımı netleştirebilirim

Yok hiç pişman olmadım.
Allahım da pişman etmesin inşallah!
Bayıla bayıla boşanmadım,yürüyememiyorduk ne yapabilirdim ki?

28 yaşımda boşandım çocuğum yoktu, ve ailemin yanına gittim.

Boşandığımda harabe gibiydim ama 6 ayda silkindim ve küllerimden yeniden doğdum. Şimdi 35 yaşındayım ve eskisinden daha güzel daha bakımlı ve daha iyi bir işte çalışıyorum. Çevremde benimle evlenmek isteyen erkeklerin sayısıda azımsanmaz hani. Kadın isterse başaramayacağı şey yoktur, bir karar aşamasındasıj snırım, hakkında hayırlısı oldun diyorum.

boşanmak isteyipte yeni bir düzen kurmaktan korkan üstelik ekonomik özgrlüğü olmayan 30 yaşında 5 yaşında bir çocuğu olan bayan olsaydınız ne yapardınız...

su an ekonomik ozgurlugunuz olmayabilir ama esiniz zaten size tazminat odemek zorunda kalacaktir
en azindan cocugu icin para vermek zorunda olacaktir
cocugunuz da artik okul cagina gelmis
yani onu okula gonderip hic bir sey yapamazsaniz baska birinin cocuguna bakicilik yaparak bile para kazanabilirsiniz eger bir egitiminiz varsa ama uzun suredir calismiyorsaniz
onu tazelemek icin kisa sureli sertifika programlari var onlara katilip mesleginize geri donebilirsiniz
kolay olmayacaktir mutlaka
ama daha 30 yasindasiniz genceciksiniz
isterseniz yapamayacaginiz sey yok
eger mutsuzsaniz
bir 40 yil daha her gun boyle mutsuz olmaktansa en kotu 6 ay 1 sene aglarsiniz uzulursunuz
ama sonra mutlaka toparlanirsiniz
su an hala hayatinizi degisterebilecek kadar gencsiniz

teşekür edrim canım bende yapailiceğim işlerin listesini yapıyorum şimdi hayattan korkum yoksadece çocuğumun mutsuz olması korkusu var yai herşey insan için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

mutsuzsan yapacak bişey yok.bunu kanser hücresi gibi düşünün uzattıkca daha fazla yaıylıyor en kısa sürede dönmek daha iisi bence.elbette üzülüceksin neden basıma geldi diyeceksin ama en azından kavga gürültü olmıycak hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…