Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin defalarca denedim iyi davrandim olmadi kotu davrandim olmadi güzel konustum olmadiEşiniz madem size hak veriyor size ikna edin uygun bi dille konussun annesiyle. Siz konussaniz kotu olur belki ama o oğlu sonuçta. Tartisipta hatasini anlamasindan iyidir herhalde. Tatil dil yilani deliğinden cikarirmis
görümcen burayı mı okuyo eee ne güzel işte hergün hergün gidilmez ayıpGorumcem var o okuyo
Gorumcem var o okuyo
Evliliğim ilk günlerinde bile hergün geldi ve bana sormadan misafirde getirdigörümcen burayı mı okuyo eee ne güzel işte hergün hergün gidilmez ayıp![]()
çok düşüncesizmiş ince ruhlu olmayan insanlarla pek uyuşamıyorum. konuşmadan da anlamıyor ne yapacaksın bu ayrılık olmamalı eşin konuşsa dha etkılı olurEvliliğim ilk günlerinde bile hergün geldi ve bana sormadan misafirde getirdi
Canım bence eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Bu böyle devam ederse ben boşanıcam ailemlede konuştum onlarda benim arkamda,ben yuvamız yıkılsın istemiyorum,sabrettim bugüne kadar ama sen birşeyler yapmazsan ben kesin olarak boşanma kararı aldım..Otur düşün ve hemen fikrini söyle bana de...Ama çok ciddi yap bu konuşmayı,eşinde anlasın yani senin kararlı olduğunu..Baktın olmuyor,hiçbirşekilde düzelme ihtimali yok o zamanda boşa gitsin..Ailende arkandaymış zaten..Psklojk destekte aldim bakin öfkeyle verilmiş bi karar degil bu uzun zamandir düşündüğüm cözüm aradiğim bi durum esime defalarca bu gidişimiz iyi degil die soyledim anlamio anlamak istemio ne yaptiğsam olmadi inanin düşünmektn yoruldum ve benim bu yorgunlugum mutsuzlugum artk oğluma yansiyo cocugama verimli olamiorm