• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorm:(

Eşiniz madem size hak veriyor size ikna edin uygun bi dille konussun annesiyle. Siz konussaniz kotu olur belki ama o oğlu sonuçta. Tartisipta hatasini anlamasindan iyidir herhalde. Tatil dil yilani deliğinden cikarirmis
Bakin defalarca denedim iyi davrandim olmadi kotu davrandim olmadi güzel konustum olmadi

ben 33 haftalik dogum yaptim oğlum küvezde yatti bizim burda hadtanede annelerde kalio bebegi emzirmeye giriox ve beni esim ilk gün hastanede birakti 1 hafta ne ailesi geldi ne kendi.arayip cocuk nasil degim kapattilar bi ihtiyacin varmi bu kızın yaninda parasi varmi bi gidip moral verelim doktorla bi konusalim bile demediler

Oglum ilk doğdugnda durum iyidi sonra kotulesti ben bigün emzirmeye girdiğimde hemsire kucagima verdi cikti ben defalarca emzirmeye caliştim uyandirmaya caliştim uyanmadi o an o bir saniye oğlumu öldü sandim o an yasadiğim aciyi burda kelimelerle anlatamiorm bagirmişim hemsire geldi hemn bakti derin uykuda dedi filan ve ben o yoğun bakim kapisina cikip yerde oturup bagira cagira agladim bunu esime soylediğimde bile cikip gelmedi

Esimle daha yeni iki gün oldu konusali ben napıym dio bişey desem küsüo dio ve benim kapimin anahtari hep üstünde ben aliorm ya esim ya kayinvalidem anahtari geri takio ne soylediğsem ne yaptiğsam anlamiolar inanin bana cok caresiz kaldim artk

Esim için onemli olan tek sey işi ailesi onlardan kopamio hergün gelir yemegini yer uyur tek kelime muhabbet etmz hiç bişeyle ilgilenmez

bosver gitsin o zaman .zaten cocugunu dusunmeyen adam senimi dudunucek canim ya.bide oyle adamin kafayi yemis anasiylsmi ugrasacaksin.acikcasi iyi dusun tasin.buyuklerindende fikir al.duzelmez esimde anasida diyorsan bosa vakit gecieme.anladigim kadariyla kv de kocanda arsiz olmus

Ailemle konustum bana hak verdiler ayni sekilde düşün kararini ver biz arkandayz dediler ben zaten tek basima bi evlilik yasiorm nasil anlatsam esimle ayni koltukta yanyana bile oturmuoruz

bunların iyisi yokki bence hiç bozma yuvanı elindeki odunu törpüle çocuna olur olan

O yavrucaga yazık . Elinden geldiğince evliliğini kurtarmaya çalışmalısın kardeşim . Allah yardımcı n olsun

Canım, 'pire için yorgan yakılmaz' Hep derler ya yuvayı yapmak zor,yıkmak kolay diye...Arada bebişte var.Siz de haklısınız,bunalmışsınız ama...Profesyonel destek almayı düşündünüz mü ? Boşanma eşiğinde olan bir arkadaşımın bu yöntemle evliliği kurtuldu:)) Hakkınızda herşeyin en hayırlı ve güzeli olsun...

Psklojk destekte aldim bakin öfkeyle verilmiş bi karar degil bu uzun zamandir düşündüğüm cözüm aradiğim bi durum esime defalarca bu gidişimiz iyi degil die soyledim anlamio anlamak istemio ne yaptiğsam olmadi inanin düşünmektn yoruldum ve benim bu yorgunlugum mutsuzlugum artk oğluma yansiyo cocugama verimli olamiorm

Psklojk destekte aldim bakin öfkeyle verilmiş bi karar degil bu uzun zamandir düşündüğüm cözüm aradiğim bi durum esime defalarca bu gidişimiz iyi degil die soyledim anlamio anlamak istemio ne yaptiğsam olmadi inanin düşünmektn yoruldum ve benim bu yorgunlugum mutsuzlugum artk oğluma yansiyo cocugama verimli olamiorm
Canım bence eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Bu böyle devam ederse ben boşanıcam ailemlede konuştum onlarda benim arkamda,ben yuvamız yıkılsın istemiyorum,sabrettim bugüne kadar ama sen birşeyler yapmazsan ben kesin olarak boşanma kararı aldım..Otur düşün ve hemen fikrini söyle bana de...Ama çok ciddi yap bu konuşmayı,eşinde anlasın yani senin kararlı olduğunu..Baktın olmuyor,hiçbirşekilde düzelme ihtimali yok o zamanda boşa gitsin..Ailende arkandaymış zaten..

Back
X