• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorm:(

Tek taraflı olmaz zaten.Evlilik terapistleri ebeveynleri önce tek tek alıp dinliyorlarmış.Sonraki seanslarda ikinizi birden alıp,konuşuyormuşsunuz.Tabii burda eşiniz böyle bir uygulamayı kabul eder mi? Genellikle beyler zor kabulleniyorlarmış destek olaylarını filan...:KK43::KK43:

Psklojk destekte aldim bakin öfkeyle verilmiş bi karar degil bu uzun zamandir düşündüğüm cözüm aradiğim bi durum esime defalarca bu gidişimiz iyi degil die soyledim anlamio anlamak istemio ne yaptiğsam olmadi inanin düşünmektn yoruldum ve benim bu yorgunlugum mutsuzlugum artk oğluma yansiyo cocugama verimli olamiorm

Esm doktora gitme taraftari degil bana ilk bosanalim diyende o bi kavgamizda bosanalim dedi ama cocugu alamazsin die beni tehtit etti

Ve ben bu sekilde davranirsam zaten bosanmayi hızlandirmiş olurum sonuc yine degişmez

3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....
madem ki eşin sana hak veriyor o zaman sende mesafe koyucaksın tatlım,,, ilk başta elindeki anahtarları elinden alıcaksın veyahut ben anahtarımı kaybettim deyip yeni kilit taktırıcksın eve,,,,,
misafir mi getirdi eve, aaa bende pazara markkete vehaut filanacaya çıkıyordum diyeceksin,,,
ama hep çok saygılı o kv karşı,,, ama bir o kadar da mesafeli,,,,,

Biz kücük bi ilcede yasiorz ve ben koydeyim oyle markete paxara gidiorm die cıkma sansim yok bunlar gocmen bide kendi dilleri var sürekli kendi aralarinda konusuolar ben ters bişey yapsam soylesem kayinvalidem hemen baslio bidi bidi esime konusmaya ben anlamiorm tabiki

Biz kücük bi ilcede yasiorz ve ben koydeyim oyle markete paxara gidiorm die cıkma sansim yok bunlar gocmen bide kendi dilleri var sürekli kendi aralarinda konusuolar ben ters bişey yapsam soylesem kayinvalidem hemen baslio bidi bidi esime konusmaya ben anlamiorm tabiki
ya bu kayınvalideler insanın huzurunu nasıl bozmayı beceriyorlar onun yüzünden bitirmeyin daha da mutlu etmeyin onu

Ya bakin benim tek sorunm kayinvalidem degil esimin ilgisizliği umursamzliği kabaliği kırıcılığı ve daha yazamadiğim bir sürü sey

Bosanmak istiyorsan ve ailen yanindaysa cocugunu senden alamazlar o kadar kolay degil o isler. Ha cocugum icin devam ederim diyorsan baktin iyilikle olmuyor her turlu cirkefligini gostereceksin. Gerekirse evinden def edeceksin. Esine restini cek oda bosanmak istiyorsa bosan gitsin. Korkma .

3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....
Kayınvalidenizi açık açık uyarın herkes kendi evini bilsin bu ne münasebetsizzlik

Bosanmak istiyorsan ve ailen yanindaysa cocugunu senden alamazlar o kadar kolay degil o isler. Ha cocugum icin devam ederim diyorsan baktin iyilikle olmuyor her turlu cirkefligini gostereceksin. Gerekirse evinden def edeceksin. Esine restini cek oda bosanmak istiyorsa bosan gitsin. Korkma .
Bugun kayinvalideme soyledim bana sormadan bişey yapma burasi benim evim dedim tmm herkeze soylerim kimse gelmez bende gelmem evine dedi küstü gitti

Ya kuserse kussun birak. Zaten kimse kusmesin darilmasin aman şöyle aman boyle diye diye biz bittik ayol. Birazda onlar dusunsun. Eger sen kustu diye alttan alirsan daha cok tepene cikar ama biraz kararli olursan sana saygi duymayi ogrenecekler.

OTURDUĞUNUZ MUHİTİ DEĞİŞTİRMEYİ TEKLİF EDİN EŞİNİZE :KK64:

Sanırım siz boşanmayi kafanıza koymuşsunuz. Bi anneye bu karari kolay kolay almaz. Size neler yaşattılar kim bilir. Ben eşinize karşı bi sevgi ibaresi göremedim.

Canım evini daha uzağa taşıma Şansın varmı en azından kaynananin her canı istediğinde gelemeyecege biyere. Bence bunu esinle konuş ve böyle devam ederse evliliğiniz tehlikeye girdiğini söyle yani ufaktan bi tehdit et. Allah sabır versin çok zor anlıyorum seni. ..

Bakin evimi tasima sansim yok yeni hamileyken annesi yuzunden esimle kavga ettigimizde benden ayrilmaya kalkti.evt esime karsıda içimde bişey kalmadi ona karsida kırıldıgım cok noktalar var bizim kari-kocaliğimiz bile yok sadece cocuk için devam eden bi evlilik bizimkisi

Ben daha 25 yasindayim ve esimden hakli olarak ilgi bekledim hep evimde hep bakimli oldum esime güzel görünmek için herseyi yaptim onunla defalarca konustum ama olmuyo olmuyo benimde bi kadinlik gururum var adamin hiç bişeu umrunda degil

Bugun tartiştik daha yeni anneme gitmiştim kalicaktm biraz beni bes kurussuz yolladi herzamanki gibi annemde asgari ucretle calişan biri babam yok bu ay kadin cok sıkısık kadina yuk olmayim dedim cocuga bişeyler almaya calişio evime dondum esim bana sen giderken annene durumu varmi die nie sormuosun dedi suclu cıkardi beni şok oldum ya ve ben biyere giderken esim hiç harclik filan vermez bana hep benim annem karsilio

Back
X