Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem ki eşin sana hak veriyor o zaman sende mesafe koyucaksın tatlım,,, ilk başta elindeki anahtarları elinden alıcaksın veyahut ben anahtarımı kaybettim deyip yeni kilit taktırıcksın eve,,,,,3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....
ya bu kayınvalideler insanın huzurunu nasıl bozmayı beceriyorlar onun yüzünden bitirmeyin daha da mutlu etmeyin onuBiz kücük bi ilcede yasiorz ve ben koydeyim oyle markete paxara gidiorm die cıkma sansim yok bunlar gocmen bide kendi dilleri var sürekli kendi aralarinda konusuolar ben ters bişey yapsam soylesem kayinvalidem hemen baslio bidi bidi esime konusmaya ben anlamiorm tabiki
Kayınvalidenizi açık açık uyarın herkes kendi evini bilsin bu ne münasebetsizzlik3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....
Bugun kayinvalideme soyledim bana sormadan bişey yapma burasi benim evim dedim tmm herkeze soylerim kimse gelmez bende gelmem evine dedi küstü gittiBosanmak istiyorsan ve ailen yanindaysa cocugunu senden alamazlar o kadar kolay degil o isler. Ha cocugum icin devam ederim diyorsan baktin iyilikle olmuyor her turlu cirkefligini gostereceksin. Gerekirse evinden def edeceksin. Esine restini cek oda bosanmak istiyorsa bosan gitsin. Korkma .
OTURDUĞUNUZ MUHİTİ DEĞİŞTİRMEYİ TEKLİF EDİN EŞİNİZE3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....
Canım evini daha uzağa taşıma Şansın varmı en azından kaynananin her canı istediğinde gelemeyecege biyere. Bence bunu esinle konuş ve böyle devam ederse evliliğiniz tehlikeye girdiğini söyle yani ufaktan bi tehdit et. Allah sabır versin çok zor anlıyorum seni. ..3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....