• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorm

Havlayan kopek ısirmaz derler. Benim kuzenin eside boyleydi tehditler falan. Tabiki bisey yapamadi. Elbette huzursuzluk olacak daha zor gunler sizi bekliyor fakat cocuklarinizi bulundugunuz ortamda buyutmeniz daha kotu.

Çok ama çok iyi bir avukat bulun .. Kafanızdaki bütün soruları onunla paylaşın ve onun yönlendirmelerine göre hareket edin .. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm ..

alkol uyusturucu kullanirken aklin nerdeydi bacim??? bunlari bile bile 2 'de çocuk yapmissin adama ödül gibi...
valla ayakta alkisliyorum seni!!! ne denir bu durumda... geç bile kalmissin aslinda... çok geççç!!

kararını al ve ciddi şekilde arkasında durman tavsiyesiyle ..... hayat herşekilde zorrr önemli olan bu hayatın kendi zorluklarıyla mı yaşayabilmek yoksa bu zorluklara birde püskül ekleyerek mi

En son araştırmalara göre babanın alkolik veya uyuşturucu kullanması çocukluk devresinde çocuklarda ömür boyu stres faktörü bırakıyor ve kötü çocukluk
yaşamışlığa giriyor ilerki vakalarda bu çocuklarda obez veya başka kötü bağımlılıklar görülme ihtimali yüksek

şu yşadıklarının hepsini annem yaşadı...ayrılmadı hala yaşıyor...yeminler sözler ama devam...şiddet bitti şükür bizler büyüdük cesaret edemez ama alkol vs devam...bence ayrıl kurtar kızlarını...

Evlenmeden önce bilmiyodm tabiki de kacirdi beni apar topar evlendik disardan bakinca melek gibi goxukuyo,ben hayatimda uyuşturucu görmedim nedir ne etkisi var bilmem,evlenincede gizli gizli iciyodu ilk kiximdan sonra itiraf etti ikinci kixim 4ay sonra kazayla oldu,hic kimse bile isteyen mutsuz olmuyor,bide acayip biri bir ay melek gibi bi anda deli şizofren gibi davraniyo,benim psikolojimi iyice bozdu bide kalabalık bi aile ayni apartmanda 5hane üzerimde çok baski kurdular

Son düzenleme:
çocuklarının iyiliğini düşünüyorsanız boşanmanız gerekiyor...

Merhaba Allah hepimize hayatimiz boyunca dayanma gucu versin cok uzuluyorum guzel hayallerle evlenip sonrasi husran olunca sizin icinde cok uzuldum insallah hayatinizda bundan sonra hersey duzelir mutlu olursunuz. Yeni konu acamayi beceremedim benimde bir skintim var 6 aylik evliyim 4.5 aylikta hamileyim 22 yasindayim esim ozunde iyi bir insan ama 30 yasinda olmus olmasina ragmen hayattan bezmis bir halde evlendik durumlari elverisli olmasina ragmen hic birsey istemedim hatta annemle benim yanima yerlesti yani armut pis azima dus ev kurulu hersey tamam anlayisli bir insan annemde bende oyleyim ama 6 aydir sadece yasamak icin yasiyo yani evli oldugumu bile hissedemiyorum evden ise isten eve izinli gununde bir degisiklik bisey hic bisey yok dogum gunum oluyo hic birsey yok normal bi gun gibi oysaki ben onun ustune hep dusuyoruk ilgileniyorum kucuk jestler yapip mutlu etmeye calisiyorum ama onun hic hi cabasi yok hayattan bezmis dun ne yedigini hatirlamayan evden ise isten eve kisisel bakimina ozen gostermeyen dis fircalamaktan parfum sikmayi banyo yapmayi bilmekten haberdar bile degil herseyi ben soyluyorum uyariyorum defalarca soyluyorum omru boyunca bekar hayati yasamis skinti bile cekmemis bense onca sene annemle babam ayriydi yine kendimi koy vermedim unutkanlik ilgisizlik deger vermeme yani evlilikte kisisel bakim cok onemli bi ben ic guzelligini begendim disini degil ama evliysekte biraz dikkat etmeli durumum boyle artik dayanamiyorum kac kere uyardim kendine gel diye hamileyim tiroit hastasiyim surekli yuksek stresten arkasini toplamaktan hamileyimde dogumdan sonra bosanmayi dusunuyorum ne yapmaliyim yardimci olurmunuz :(((

ailenizle kalacaksınız değil mi size destek olacaklarsa hiç beklemeyin gidin durumunuz zor kadına şiddetin ne noktalara vardığını görüyoruz.umarım bundan sonrası sizin ve melek kızlarınız için hayırlısı olur

Merhaba Allah hepimize hayatimiz boyunca dayanma gucu versin cok uzuluyorum guzel hayallerle evlenip sonrasi husran olunca sizin icinde cok uzuldum insallah hayatinizda bundan sonra hersey duzelir mutlu olursunuz. Yeni konu acamayi beceremedim benimde bir skintim var 6 aylik evliyim 4.5 aylikta hamileyim 22 yasindayim esim ozunde iyi bir insan ama 30 yasinda olmus olmasina ragmen hayattan bezmis bir halde evlendik durumlari elverisli olmasina ragmen hic birsey istemedim hatta annemle benim yanima yerlesti yani armut pis azima dus ev kurulu hersey tamam anlayisli bir insan annemde bende oyleyim ama 6 aydir sadece yasamak icin yasiyo yani evli oldugumu bile hissedemiyorum evden ise isten eve izinli gununde bir degisiklik bisey hic bisey yok dogum gunum oluyo hic birsey yok normal bi gun gibi oysaki ben onun ustune hep dusuyoruk ilgileniyorum kucuk jestler yapip mutlu etmeye calisiyorum ama onun hic hi cabasi yok hayattan bezmis dun ne yedigini hatirlamayan evden ise isten eve kisisel bakimina ozen gostermeyen dis fircalamaktan parfum sikmayi banyo yapmayi bilmekten haberdar bile degil herseyi ben soyluyorum uyariyorum defalarca soyluyorum omru boyunca bekar hayati yasamis skinti bile cekmemis bense onca sene annemle babam ayriydi yine kendimi koy vermedim unutkanlik ilgisizlik deger vermeme yani evlilikte kisisel bakim cok onemli bi ben ic guzelligini begendim disini degil ama evliysekte biraz dikkat etmeli durumum boyle artik dayanamiyorum kac kere uyardim kendine gel diye hamileyim tiroit hastasiyim surekli yuksek stresten arkasini toplamaktan hamileyimde dogumdan sonra bosanmayi dusunuyorum ne yapmaliyim yardimci olurmunuz :KK43:((
Canım benim bakım bir insanın içinden gelmeli bu huyunuda değiştireceğini sanmıyorum sen uyarınca yapıyorsa oda iyi ,canım sadece sorun bakımsızlığıysa boşanma bu birazda yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor yinede belki zamanla değişir.bakımsız görgüsüz ilgisiz tiplerinsanı kendinden soğutuyor ama boşanma sebebimidir onu bilemiycem aşırıysa belki

Canım senin eşinin hiçbir tutulacak yanı yok Yinede Allah yardımcın olsun ikitane evlatla boşanmışlıkta çok zor

Canım benim bakım bir insanın içinden gelmeli bu huyunuda değiştireceğini sanmıyorum sen uyarınca yapıyorsa oda iyi ,canım sadece sorun bakımsızlığıysa boşanma bu birazda yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor yinede belki zamanla değişir.bakımsız görgüsüz ilgisiz tiplerinsanı kendinden soğutuyor ama boşanma sebebimidir onu bilemiycem aşırıysa belki

Sadece bakim degilki ilgisiz yani ben bi kadinim azcik ruhumun oksanmasini isterim ben ona deger veriyorum sikmamaya calisiyorum mutluluk parayla degilki beni onemsemiyo soylediklerimi dikkate almiyor 30 yasina gelmis bir insana herseyi yap demekten skildim annem de katlanamiyor bu duruma ozunde iyi biri ama kendine guveni yok bos yasiyor napmam gerektigini hic bilmiyorum

Ca
Sadece bakim degilki ilgisiz yani ben bi kadinim azcik ruhumun oksanmasini isterim ben ona deger veriyorum sikmamaya calisiyorum mutluluk parayla degilki beni onemsemiyo soylediklerimi dikkate almiyor 30 yasina gelmis bir insana herseyi yap demekten skildim annem de katlanamiyor bu duruma ozunde iyi biri ama kendine guveni yok bos yasiyor napmam gerektigini hic bilmiyorum
Canım benim erkeklerin inanki yüzde sekseni böyle belki zamanla düzelir daha yeni evlisiniz düzelede bilir bazı erkekler duygularını belli etmekte zorlanır daha çok yenisiniz canım zamana bırak bazıları söylesende yapmıyor enazından seninki söz dinliypr sevgisiz ilgisiz baskı altında yetişmiş insanlar evliliklerinde böyle oluyorlar genellikle

beni sevdigini soyluyo zaten bende seviyorum iyi biri ama yasamayan bilmez yani nasil anlatsam bi erkek oldugunu hissettiremiyor kendine guveni yok ailesini bile ben aramasini soluyorum arkadas cevreside hic yok sosyal hayat sifir yani bakimli ol dememden kastim bir muslumanin yapmasi gerekenler ev is is ev hic farkli birseyler olmuyo hayatimizda izinli gununde bile ayni soyle hissediyorum yani geldi eve ic guveysi gibi hic birsey istemedim sadece manevi seyler bekliyorum ama oda yokki ablacim cok farkli bi durum bosansan bosanmaya elle tutulur birsey degil ama boylede sinir hastasi olucagim :((((

Hemen boşanın bence şimdiye kadar beklemeniz hata arkadaşım

Back
X