Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

Hanımlar annemi aradım. Annem kızım ben senin ölene kadar arkandayiz , şimdi git tüm bunları kayınvalidem anlat oglunun pisliklerini bilsin dedi. Kaynanama gittim ağlıyorum vücudumdaki morlukları gösteriyorum sanki beni böyle dayak yediğini görmek için fırsat bekliyor gibi oğlumun karşısından çit çır konuşursan dayağı yersin dedi. Bu arada kaynanam melek gibi gözükür şeytanın teki oymuş. Bende bağırdım. Senin kızların da dayak yese böyle mi diycen senin gini bı insana derdimi anlatan da hata dedim. Bana sen ev olmaya değil yuva yıkmaya gelmişsin , biz seni gelin diye aldık 2ayda evimize adım atıyorsun(en geç haftada giderim yapılacak işi varsa yaparim) bir gün temizligimi yaptın mı dedi beni kaynana hesabına koymadın dedi. Bende namazli abdestli kadınsın iftira konuşurken Allah'tan da mı korkmuyosun seni Allah'a havale ediyorum dedim. Oğlunla aramda nezaman problem olsa kendini öne sürüp bizim bosanmamiz için daha çok uğraşıyorsun destek değil köstek oluyorsun dedim. Ayrıca ben oğlundan daha çok ziyaret ediyorum kızlarından daha fazla temizleyemizligni yapıyorum dedim. İnkar ediyor hepsini nankör . Gelin diye aldık Hevesimizi kursagimizda koydun dedi temizlikcimi bekliyodunuz dedim. Bana oğlumun karşısından konuşursan dayağı hak edersin dedi. Bende sen nekadar vicdansız siz sana bundan sonra anne değil hiç bişey demiyorum dedim. 5tane kızın var hangisinin kaynanası kizlarindan memmunda benden ne bekliyorsun kim dört dörtlük dedim. Senin kızın kocasını evden kovan bir insan hak ettiyse iyi de yapmış kızına dediğim yok. bu olayda kızlarının arkasında dağ gibi duruyodun dedim. Kızının kocası ve kayınvalidesi için daha beter olsunlar kızım kovduysa kocası hak etmiştir sen onun yaşadıklarını yaşadın dedi. Bende dayagimi hak ettim ozaman sen kendini dört dörtlük kaynanamı zannediyorsun bizim yuvamizi yıkmaya çalışan sinsi bir insanın tekiymissin dedim. Bana senin ar damarın çatlamış dedi. Kapıyı çarptım eve geldim. Akşama kadar bekle kaynayana anlat bunları dedi. Güya kaynatami esimi üstüme saldiritcak. Bu arada 3yildir kaynanamın hep nankör olduğunu bilirdim ama kendini öne sürmez ya kocasını öne sürer ya esimi öne sürer benim üstüme salardi. Yüzüme çok ton ton bir kaynana. Bende saygıda kusur etmem asla ve asla karşılık vermezdim bugün ilk defa kendimi savundum biraz saygısızca bir konuşma oldu ama kaynanamın bana kocandir döver hak etmişsin lafı ve benim eşimle aramda problem varken benimle ilgili şikayetlerini sıralaması na daha fazla Susamazdim. Eve geldim annem aradı kızım biz senin ölene kadar arkandayiz , bosanirsan ölene kadar bakarız sana dedi. Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi. Esimi ariycakmis. Eşimde kesinlikle barisacagi varsa bile annesinin gazıyla boşanır. Bakalım evdeyim akşam neler neler yasiyacagim
başta hata yapmışsın kardeşim başta.. bazı insanlar iyilikten anlamaz işte yaparsın yaparsın inkar eder.. Eğer Allah rıza için düşünerek yaptınsa ne alâ sevap kazanmış olursun yoksa hepsi boşş...

Güldüm Allah affetsın🤣 bence cay ıcıyorlar Bloss un dedıgı gıbı, keyifler şükela yanı🤣
Yarin konu acar onu bekliyorum ya kurguluyorum arada bi
Kocamla bosanmak istiyorum AMA 3
(Eltime kafa attim)
Duruu bak kardeşim manyak olursun bu adamin elinde ...

annenin arkanda olduğuna eminmisin?
ben bile buradan arkanda olmadigini anladim
kaynanan sevinmesin tek sen dayak yesende olur
aksam esin gelince moraemayan yerlerinide morartacak bu olaydan sonra eminim.
eve gelip oturdum bekliyorum diyosunuz neyi bekliyosunuz onu anlamadim?
esiniz yada kp ailenizi arayacakta gelip alacaklar
ben kiz cocuk annesiyim ilerde evlendiginde kizimin birak bi yerini morartmalarini onurunu gururunu kiracak tek bir laf etseler sulalelerinin alnini karislarim ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim
annenizinde kaynananizdan pek farki yok bence

Kaynanayi devamli işin içine sokmaktaki amaciniz nedir yani?
Kendi cocuklariyla sizi bir tutmasini bekleyemezsiniz. O kendi cocuklarinin arkadasinda durmuş, sizin anneniz de sizin arkanizda dursun yeter ne diye elin kadinindan destek bekliyorsunuz?

Ayrica ev temizlemek, her hafta gitmek zorunda da degildiniz kaynanaya ve bunlari yapinca kendi evlatlarindan öte olmayacaktiniz elbette.

Benim kaynanam kaynimi boşatmak için neler neler yapti, ben ogluma 2 gunde kari bulurum diye gerine gerine dolandi ama sonunda kendi kizi boşandi ve kizi bosandiginda hiçte gerine gerine 2 gunde baska koca bulurum diyemedi üzüntüsünü gorseydin...

Elalemin kizinin zerre degeri olmaz hicbir zaman. 5 bucuk yillik evliyim kaynanamin evinde masaya tabak koymak ve kendi yedigimi ictigimi kaldirmak disinda en ufak birseye elimi surmedim. Evimin iciyle ilgili en ufak birsey anlatmadim ve karistirtmadim. Kaynanadan kimseye fayda olmaz, istisnalari saymiyorum.

Dayak yedigin herifi elinde tutmaya ugrasma o evden git bir an once annen de ne bicim arkanda duruyorsa kizi dayak yiyor kocani elinde tut kv catlasin diyor bu ne bicim bir iş
su an ben de evimi,kendimi,cocuklarimi paylastigim icin cok pismanim.aslinda herkese 10 puanla verip hareketlere gore eksiltiyorum.ondan sonra da vur kafayi

Hanımlar annemi aradım. Annem kızım ben senin ölene kadar arkandayiz , şimdi git tüm bunları kayınvalidem anlat oglunun pisliklerini bilsin dedi. Kaynanama gittim ağlıyorum vücudumdaki morlukları gösteriyorum sanki beni böyle dayak yediğini görmek için fırsat bekliyor gibi oğlumun karşısından çit çır konuşursan dayağı yersin dedi. Bu arada kaynanam melek gibi gözükür şeytanın teki oymuş. Bende bağırdım. Senin kızların da dayak yese böyle mi diycen senin gini bı insana derdimi anlatan da hata dedim. Bana sen ev olmaya değil yuva yıkmaya gelmişsin , biz seni gelin diye aldık 2ayda evimize adım atıyorsun(en geç haftada giderim yapılacak işi varsa yaparim) bir gün temizligimi yaptın mı dedi beni kaynana hesabına koymadın dedi. Bende namazli abdestli kadınsın iftira konuşurken Allah'tan da mı korkmuyosun seni Allah'a havale ediyorum dedim. Oğlunla aramda nezaman problem olsa kendini öne sürüp bizim bosanmamiz için daha çok uğraşıyorsun destek değil köstek oluyorsun dedim. Ayrıca ben oğlundan daha çok ziyaret ediyorum kızlarından daha fazla temizleyemizligni yapıyorum dedim. İnkar ediyor hepsini nankör . Gelin diye aldık Hevesimizi kursagimizda koydun dedi temizlikcimi bekliyodunuz dedim. Bana oğlumun karşısından konuşursan dayağı hak edersin dedi. Bende sen nekadar vicdansız siz sana bundan sonra anne değil hiç bişey demiyorum dedim. 5tane kızın var hangisinin kaynanası kizlarindan memmunda benden ne bekliyorsun kim dört dörtlük dedim. Senin kızın kocasını evden kovan bir insan hak ettiyse iyi de yapmış kızına dediğim yok. bu olayda kızlarının arkasında dağ gibi duruyodun dedim. Kızının kocası ve kayınvalidesi için daha beter olsunlar kızım kovduysa kocası hak etmiştir sen onun yaşadıklarını yaşadın dedi. Bende dayagimi hak ettim ozaman sen kendini dört dörtlük kaynanamı zannediyorsun bizim yuvamizi yıkmaya çalışan sinsi bir insanın tekiymissin dedim. Bana senin ar damarın çatlamış dedi. Kapıyı çarptım eve geldim. Akşama kadar bekle kaynayana anlat bunları dedi. Güya kaynatami esimi üstüme saldiritcak. Bu arada 3yildir kaynanamın hep nankör olduğunu bilirdim ama kendini öne sürmez ya kocasını öne sürer ya esimi öne sürer benim üstüme salardi. Yüzüme çok ton ton bir kaynana. Bende saygıda kusur etmem asla ve asla karşılık vermezdim bugün ilk defa kendimi savundum biraz saygısızca bir konuşma oldu ama kaynanamın bana kocandir döver hak etmişsin lafı ve benim eşimle aramda problem varken benimle ilgili şikayetlerini sıralaması na daha fazla Susamazdim. Eve geldim annem aradı kızım biz senin ölene kadar arkandayiz , bosanirsan ölene kadar bakarız sana dedi. Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi. Esimi ariycakmis. Eşimde kesinlikle barisacagi varsa bile annesinin gazıyla boşanır. Bakalım evdeyim akşam neler neler yasiyacagim
Annen arkandayim demis zaten evde daha ne bekliyorsun yedigin dayak yetmedi galiba
Git darp raporu al o evden ayril

sız bosanmak ıstıyorum ama baskalarını sevındırmek ıstemıyorum dıyen uyemıydınız

tartısmayı nıye kayınvalıdenızle yaptınız muhattabınız esınız

hastaneye gıdıp darp raporu alırsanız sıkayet edersenız uzaklastırma alırsınız ama bunun ıcın bosanmayı dusunmenız gerekır

hakkınızda hayırlısı valla uzuluyorum bu tarz konular gorunce

Esinizden dayak yemissiniz birde bu durumu gidip kayinvalidenize anlatıyorsunuz.sebep ne? Neden direk gidip darp raporu almıyorsunuz.siz bu akilla daha çok dayak yersiniz.ne bekliyordunuz kaynananizin size ayyy güzel kızım tamam ben oğluma bir iki sille vururum sen yeter ki üzülme demesini mi? Böyle deseydi de ne olacaktı? Bosanmayacaktiniz değil mi? bir hata yaptı deyip oturacaktiniz yerinize.ilutfen gozunuz acik olsun biraz.

Olay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Şu an çok sacmaliyorsunuz. Aynı dakika ayni gün gitmek diyr birşey yok. Anca kacabildim dersiniz. Bosanmayacaksaniz bile gidip alın darp raporu. Yapmayın Allah aşkına.

Bu kadar saat yazmadığına göre kocası dövüp de hastanelik etmiş olmasa bari

Back
X