- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Bu kadar saat yazmadığına göre kocası dövüp de hastanelik etmiş olmasa bari
Endişem ondan yana
En iyisini düşünmek istiyorum sadece tel.i kırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar saat yazmadığına göre kocası dövüp de hastanelik etmiş olmasa bari
Bugün ben de arada konusuna baktım hâlâ ses soluk yok.Duru insallah yazarsin reis saka maka bi yana halen aklimdasin
Sarılıp uyumuşlardırBu kadar saat yazmadığına göre kocası dövüp de hastanelik etmiş olmasa bari
allah hidayet versin rezil insanlar diyorum baska hic birsey demiyorum kadinlar asla ne yaparsa yapsin döcülmeyi haketmiyor dövülmekle ellerine ne geciyor anlamiyorum kv esinizi dolduurp salaca üzerinize yine sizi dövecek bu durumda nasil daha iyi olacaksiniz anlamiyorum evet zor biliyorum ama ailenizde arkanizdaysa gudin ailenizun evinde kalin derim yazik günah sinir oldum suan simdi herkes o kv inanirya bazilaru kv gercekten hakediyor ha herkese sözün yok böyle tipte olanlara allah yardimciniz olsun en iyi karari siz veririsiniz tabi ben sadece görüsümü yazdimHanımlar annemi aradım. Annem kızım ben senin ölene kadar arkandayiz , şimdi git tüm bunları kayınvalidem anlat oglunun pisliklerini bilsin dedi. Kaynanama gittim ağlıyorum vücudumdaki morlukları gösteriyorum sanki beni böyle dayak yediğini görmek için fırsat bekliyor gibi oğlumun karşısından çit çır konuşursan dayağı yersin dedi. Bu arada kaynanam melek gibi gözükür şeytanın teki oymuş. Bende bağırdım. Senin kızların da dayak yese böyle mi diycen senin gini bı insana derdimi anlatan da hata dedim. Bana sen ev olmaya değil yuva yıkmaya gelmişsin , biz seni gelin diye aldık 2ayda evimize adım atıyorsun(en geç haftada giderim yapılacak işi varsa yaparim) bir gün temizligimi yaptın mı dedi beni kaynana hesabına koymadın dedi. Bende namazli abdestli kadınsın iftira konuşurken Allah'tan da mı korkmuyosun seni Allah'a havale ediyorum dedim. Oğlunla aramda nezaman problem olsa kendini öne sürüp bizim bosanmamiz için daha çok uğraşıyorsun destek değil köstek oluyorsun dedim. Ayrıca ben oğlundan daha çok ziyaret ediyorum kızlarından daha fazla temizleyemizligni yapıyorum dedim. İnkar ediyor hepsini nankör . Gelin diye aldık Hevesimizi kursagimizda koydun dedi temizlikcimi bekliyodunuz dedim. Bana oğlumun karşısından konuşursan dayağı hak edersin dedi. Bende sen nekadar vicdansız siz sana bundan sonra anne değil hiç bişey demiyorum dedim. 5tane kızın var hangisinin kaynanası kizlarindan memmunda benden ne bekliyorsun kim dört dörtlük dedim. Senin kızın kocasını evden kovan bir insan hak ettiyse iyi de yapmış kızına dediğim yok. bu olayda kızlarının arkasında dağ gibi duruyodun dedim. Kızının kocası ve kayınvalidesi için daha beter olsunlar kızım kovduysa kocası hak etmiştir sen onun yaşadıklarını yaşadın dedi. Bende dayagimi hak ettim ozaman sen kendini dört dörtlük kaynanamı zannediyorsun bizim yuvamizi yıkmaya çalışan sinsi bir insanın tekiymissin dedim. Bana senin ar damarın çatlamış dedi. Kapıyı çarptım eve geldim. Akşama kadar bekle kaynayana anlat bunları dedi. Güya kaynatami esimi üstüme saldiritcak. Bu arada 3yildir kaynanamın hep nankör olduğunu bilirdim ama kendini öne sürmez ya kocasını öne sürer ya esimi öne sürer benim üstüme salardi. Yüzüme çok ton ton bir kaynana. Bende saygıda kusur etmem asla ve asla karşılık vermezdim bugün ilk defa kendimi savundum biraz saygısızca bir konuşma oldu ama kaynanamın bana kocandir döver hak etmişsin lafı ve benim eşimle aramda problem varken benimle ilgili şikayetlerini sıralaması na daha fazla Susamazdim. Eve geldim annem aradı kızım biz senin ölene kadar arkandayiz , bosanirsan ölene kadar bakarız sana dedi. Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi. Esimi ariycakmis. Eşimde kesinlikle barisacagi varsa bile annesinin gazıyla boşanır. Bakalım evdeyim akşam neler neler yasiyacagim
:dd teslımat tarıhı de verdıler mı. Turkıyedekı bu kafalar ne kafalari ya.cok mu cay ıcıyoruz cok mu yogurt yıyoruz noluyor.merasim gibi evi terketmeler falan da.salak sacma abuk subuk adetler davranıslar. Sız neyın nişanesi olarak morluk gostermeye gidersınız.. Al darp raporunu ac davanı iste tazminatını bak onune.bekleme yapmasın. İyi olunca da onundekı maclara bakarsınAnnem dediki eşin veya kayinpederin bizi arasın bizzat biz gelip seni götüreceğiz akşama kadar bekle dediler.
Ailesinin alması arkasında olduklarını göstermesi açısından güzel bence. Aile alıp götürdü mü ailecek gelmeliler ya da damat gelmeli. Hepsine açıklama yapmalı kızdan özür dilemeli gönlünü almalı. Bir daha yaparsan kızımı göndermem der babası. Bir daha gider diye korkar çekidüzen verir erkek. Bu konudan ziyade genelde olabilecek şeyi söylüyorum. Aile işin içinde olmadı mı gel git yalama yapıyorlar bazıları.:dd teslımat tarıhı de verdıler mı. Turkıyedekı bu kafalar ne kafalari ya.cok mu cay ıcıyoruz cok mu yogurt yıyoruz noluyor.merasim gibi evi terketmeler falan da.salak sacma abuk subuk adetler davranıslar. Sız neyın nişanesi olarak morluk gostermeye gidersınız.. Al darp raporunu ac davanı iste tazminatını bak onune.bekleme yapmasın. İyi olunca da onundekı maclara bakarsın
Hayat kısa.