Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
doktorlar gerekli testleri vs yaparak deri altındaki hasarı da görüp rapor veriyolar.

Kadına bak dengesiz .Sen onun evini temizlemek zorunda mısın .Az yiyip te kendine bir uşak tutsun

Temizlik kısmından sonra okumadım bile. Evinin temizlemek istemiyorsa temizlikçi tutsun. Niye böyle insanlarla uğraşıyorsunuz ki? Önceki konunuzu bilmiyorum ama sizi böyle darp eden bir eş için değmez gibi geliyor. Ne biliyim sizin enerjinizi tüketen bütün insanları hayatınızdan çıkarın ne kadar zor olsa da...

Yani asilce muhatap olmadan boşanmak varken kaynanayı ne katıyorsun olaya bence sen bekledin ki kaynana oğluna nasihat versin boşanma işi düzelsin.. Kendini küçük düşürmüşsün kaynana melekte olsa tabi oğlunu savunacak ahh canım gelinim kıyamam oğlumun Allah belasını versin demesini mi bekliyordun. Dayak yemişsin galiba büyük ihtimalle kendi kızlarından çıkar ahın.. Ama böyle ucuz insanlarla muhatap olmayın abi ya uzattık a uzatıyorsun davayı aç boşa muhatap olma avukatın konuşsun sen konuşma

önceki konusunda tartışsam el kaldırıyor demiş. yani bu ilk değil. düzenli olarak şiddet var.

kasımda çocuk istiyorum diye konu açmış.

konu sahibinin boşanmak istediğini sanmıyorum.
Darp raporu almamak ıcın sundugu bahaneler den belli zaten.

Dengesiz olan kaynana değil konu sahibi kaynana kim bilirkisimi ısrarla gidip darp raporu almıyor birde gidip annesine şikayet ediyor kadın kötüde olsa evladı gelini savunurmu hiç.Bu konu sahibi arada sıra konuşur dayak yer susar çocukta yapar bu kız böyle gelmiş böyle gider bu evlilik

Sizin adınıza çok üzüldüm çünkü kendinizi kurtarmak gibi bir niyetiniz yok anladığım kadarıyla..
Size sizden başka kimse yardımcı olamaz çünkü hadi gel ne gerekiyorsa yapalım birlikte açalım boşanma davasını,darp raporu almaya gidelim şeklinde bir teklifle gelsek bile kabul etmezsiniz.
Kayınvalideye morluk göstermenizdeki amac nedir?polise gidip ordan darp raporu için hastaneye götürülebilirdiniz.
Oğlu beni dövecek ben oturup kv ile evini temizleyip temizlemedigimi,ne sıklıkla gelip gittiğimi tartisicam ki "canım gelinim ben oğluma haddini bildiririm uf olmuş gel öpüyüm geçsin,bir daha yapmaz evladım,hadi sen gelmişken benim evi bir temizleyiver sonrada akşama eşine güzel yemekler yaparsın,tatlıya bağlayalım(morlukları,şiddeti,hakareti)"dese yine inanır kabul ederdiniz.
YUVANIZI KURTARIRDINIZ!!!!değil mi?

Hanımlar annemi aradım. Annem kızım ben senin ölene kadar arkandayiz , şimdi git tüm bunları kayınvalidem anlat oglunun pisliklerini bilsin dedi. Kaynanama gittim ağlıyorum vücudumdaki morlukları gösteriyorum sanki beni böyle dayak yediğini görmek için fırsat bekliyor gibi oğlumun karşısından çit çır konuşursan dayağı yersin dedi. Bu arada kaynanam melek gibi gözükür şeytanın teki oymuş. Bende bağırdım. Senin kızların da dayak yese böyle mi diycen senin gini bı insana derdimi anlatan da hata dedim. Bana sen ev olmaya değil yuva yıkmaya gelmişsin , biz seni gelin diye aldık 2ayda evimize adım atıyorsun(en geç haftada giderim yapılacak işi varsa yaparim) bir gün temizligimi yaptın mı dedi beni kaynana hesabına koymadın dedi. Bende namazli abdestli kadınsın iftira konuşurken Allah'tan da mı korkmuyosun seni Allah'a havale ediyorum dedim. Oğlunla aramda nezaman problem olsa kendini öne sürüp bizim bosanmamiz için daha çok uğraşıyorsun destek değil köstek oluyorsun dedim. Ayrıca ben oğlundan daha çok ziyaret ediyorum kızlarından daha fazla temizleyemizligni yapıyorum dedim. İnkar ediyor hepsini nankör . Gelin diye aldık Hevesimizi kursagimizda koydun dedi temizlikcimi bekliyodunuz dedim. Bana oğlumun karşısından konuşursan dayağı hak edersin dedi. Bende sen nekadar vicdansız siz sana bundan sonra anne değil hiç bişey demiyorum dedim. 5tane kızın var hangisinin kaynanası kizlarindan memmunda benden ne bekliyorsun kim dört dörtlük dedim. Senin kızın kocasını evden kovan bir insan hak ettiyse iyi de yapmış kızına dediğim yok. bu olayda kızlarının arkasında dağ gibi duruyodun dedim. Kızının kocası ve kayınvalidesi için daha beter olsunlar kızım kovduysa kocası hak etmiştir sen onun yaşadıklarını yaşadın dedi. Bende dayagimi hak ettim ozaman sen kendini dört dörtlük kaynanamı zannediyorsun bizim yuvamizi yıkmaya çalışan sinsi bir insanın tekiymissin dedim. Bana senin ar damarın çatlamış dedi. Kapıyı çarptım eve geldim. Akşama kadar bekle kaynayana anlat bunları dedi. Güya kaynatami esimi üstüme saldiritcak. Bu arada 3yildir kaynanamın hep nankör olduğunu bilirdim ama kendini öne sürmez ya kocasını öne sürer ya esimi öne sürer benim üstüme salardi. Yüzüme çok ton ton bir kaynana. Bende saygıda kusur etmem asla ve asla karşılık vermezdim bugün ilk defa kendimi savundum biraz saygısızca bir konuşma oldu ama kaynanamın bana kocandir döver hak etmişsin lafı ve benim eşimle aramda problem varken benimle ilgili şikayetlerini sıralaması na daha fazla Susamazdim. Eve geldim annem aradı kızım biz senin ölene kadar arkandayiz , bosanirsan ölene kadar bakarız sana dedi. Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi. Esimi ariycakmis. Eşimde kesinlikle barisacagi varsa bile annesinin gazıyla boşanır. Bakalım evdeyim akşam neler neler yasiyacagim
Umarım her şey çok güzel olur, hakkınızda en hayırlısı olsun. Ama ben biraz korktum açıkçası akşam daha kötü olaylar olmasından.urumu açıklayabileceğiniz bir komşunuz, yakın arkadaşınız varsa onları da haberdar edin durumdan. Akşam sizi mesaj ile kontrol etsinler. Allah korusun kötü bir durumda yanınıza gelsinler hemen.

Umarım her şey çok güzel olur, hakkınızda en hayırlısı olsun. Ama ben biraz korktum açıkçası akşam daha kötü olaylar olmasından.urumu açıklayabileceğiniz bir komşunuz, yakın arkadaşınız varsa onları da haberdar edin durumdan. Akşam sizi mesaj ile kontrol etsinler. Allah korusun kötü bir durumda yanınıza gelsinler hemen.
Canm bu insanların adı çıkacağına canı çıksın. Kayinpederim özellikle şiddet uygulamayın der ben dedim ya polise gidicem diye korkudan kendilerini temize çıkarmak için bu saatten sonra bosansakta yapmazlar.

ayy sinir geldi okurken , böyle insanları allah affetmesin zaten, kendi kızları olsa prensesim der haklı görürdü.

önceki konusunda tartışsam el kaldırıyor demiş. yani bu ilk değil. düzenli olarak şiddet var.

kasımda çocuk istiyorum diye konu açmış.

konu sahibinin boşanmak istediğini sanmıyorum.

Şiddete kabul ediyor, annesi idare et diyor. Bu kızcağızın neden böyle olduğu belli.

Valla üzülüyorum. Gencecik beyinler, ülke için, kendisi için en faydalı olabilecek yaşlar ama "kocam beni dövdü, kaynanam iş yap dedi" den öteye gidemiyoruz.

Sadece bı kısmını okudum cunku sınırlerım bozuluyu oyle dıyen kv ye gıt hızmetcı bul hem besle hem kullanın ben senın gıbı ınsanın kapısına ne gelırım nede pıslıgını temızlerım oglunun karsındada konusmam hata evet ınsan olmayanla muhattap olmamm gerekır derdım bıde agzını yuzunu dagıtırdım karsımda konusursan dayagı uer oturursun der cıkar gıderdımm. Ne bıcım ınsanlar varya hayattan soguturlar ınsanı suan oyle bır kufur edesım varda ıcımden edeyım barı bazı ınsanlar gercekten dayagı ve kufuru hak edıyorr

Canm bu insanların adı çıkacağına canı çıksın. Kayinpederim özellikle şiddet uygulamayın der ben dedim ya polise gidicem diye korkudan kendilerini temize çıkarmak için bu saatten sonra bosansakta yapmazlar.
Ne diyeyim, Allah sabır versin. Dualarım sizinle Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Cok yuz goz olmussunuz bidaha yuzyuze bakmak cok zor.esim gazla bosanir demissinizde bosanmazsanizda bu zihniyetlerle nasil devam edeceksin.

Yuuhh ya yuhh.

Bence hemen o evi terket. Kaynanan kocanı iyice doldurmuştur şimdi. Akşama daha kötü şeyler yaşama.

Ya sen neyi bekliyosun daha ya hepsi toplanıp seni dövsün falan diye mi bekliyosun çıkıp gitsene o evden can güvenliğin yok bişeyin yok. Hayret bisey ya .anneniz de arkandayım diyene kadar çıkıp gelsin yada sen onların yanına git bu aile bisey yapar sana allah korusun .hayırlı tipler değil belli

Back
X