Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet karşı çıkmalarından korkuyorum çünki evlenmemi hiç istemediler ben çok direndim sorunlarımızın olduğunun farkındalar ama ben kendimi onları dinlemediğim için çok suçlu hissediyorum(
Boşandıktan sonra ailenden bağımsız olarak yaşayabilecek gücün, durumun, bir işin var mı? Varsa sorun yok bence. Sonuçta iki yetişkin insan olarak boşanmak en doğal hakkınız.
Anlaşamadığınızı, mutsuz olduğunu, artık yapamayacağını, iki tarafın da bu durumdan zarar gördüğünü söyle. Boşandıktan sonra ailenin mevcut durumunda bir değişiklik olmayacağı için (eğer kendi işin gücün varsa yani) onların nasihat vermek hariç pek bir sorumlulukları olmaz..
Sonuçta ailen üzülmesin ya da onlara söyleyemedin diye evli kalacak halin yok yani![]()
evet haklısın tabikide ailem boşandım diye benden vazgececek deil onlarla yaşamaya devam edeceğim annem zaten boşanmak istediğimi falan biliyor ama babama söyleyemiyoruz hiçbir zaman babama layık bi çocuk olamadım çünki ben tekrardan hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum babamıNeden ailesinden bağımsız yaşasın ki.evlenip boşanınca dış kapının dış mandalı mı oluyoruz.Bekarken beraber yaşıyoruz ailemizle.yok öle bir şey.ailesini ikna ettikten sonra yine kendi ayakları üstünde durur yine çalışır bekarken nasılsa şimdide aynı şekilde yaşayabilir.Neden yalnızlığı tercih etsinki ailesi varken anlamıyorum.Ha ailesi karşı gelir gelemezsin der o zaman kendine yeni bir hayat kurar.
ben de tamamen aynı dertten muzdaripim.üzerinden bayağa zaman geçmiş ne yaptınız çok merak ettim
Valla canım bende eşimle ailemi dinlemeden evlendim 2.5 sene evli kaldık fakat Frekanslar tutmadı umdugum gibi gitmedi aileme eşimle anlasamadigimi söyledim onlarda ilkbasta düzelir dediler sonra baktilar olmadı bana biraktilar saygı duydular bosandim gözünde büyütme bende eşimle evlenmek için çok rezillik ler yaptım inan aile nden korkma anlayışlı olacaklar bende babamla çalışıyorum babamla bu olaylar olduktan sonra daha iyi anlaştık hiç korkma ama iyi düşün iyi karar ver ailenle iyice konuş tepkilerine bak korkma yolun açık olsun canim
Canim inan bizim akrabalardada boşanan pek yoktur ama inan ailen sana uzakta olduğu için senin ruh durumundan haberleri yok çünkü goremiyorlar inan ben aileme yakın oturuyordum isimde babamla olduğu için ev de huzursuzluk olduğunu anliyorlardi sorardi babam kızım neyin vardiye anlasilirdi sen aileden çok yakınına anlat durumu kararlıysan ama ve bu sürede çocuk sakin yapma canım aman benim çocuğum yok benim annem kalp ve şeker hastası babamda stres yasadigin da cilt ine vurur bende çok sıkıntı çektim ama aileler anlıyor evladinin huzursuz olduğunu annenle konuşurken kesin anliyordur inan annelerin hisleri kuvvetli annen sana kesin sorar seninde titreme hissettiginde canım benim esimde sinsiydi dışarıya iyi bana vurdumduymaz,tembel,beni sinir eden,ailesine ezdiren,haftanın 3 günü çalışan tuhaf biriydi seni çok uzuyorsa iyi düşün derim vicdan azabı çekme belki annen anliyordur canım senin anlatmani bekliyordur ama iyice tart düşün tamammi canım ani kararlar vermeben ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.1.5 yıldır evliyim 2 yılda nişanlı kaldım.bu süre zarfında hiç bir sorunumu yansıtmadım üzülmesinler diye.bütün çevrem çok iyi bir evliliğimin olduğunu zannediyor.annem parkinson hastası psikolojisi hemen bozuluyor babam da benimle hep gurur duyar şimdi onlara ben boşanmak istiyorum demek bana ölüm gibi geliyor.bizim ailede öyle çok boşanan da yok.kaldıramazlar diğer taraftan da cehennem gibi bir evlilliğim var bana zerre değer vermeyen ama sözde verdiğini iddia eden sinsi bencil sorumsuz beni sürekli ağır eleştiren biriyle evliyim çok zor durumdayım