- 6 Nisan 2023
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi cocuklarm09
-
Alkolik bir adama hemde 25 yaşında nasıl 3 çocuk yaptınız?Merhaba kızlar 25 yaşındayım 7 senedir evliyim eşim alkol bağımlısı dinle Allah korkusuyla hiç bi alakası yok bana ilgi göstermiyor doğru düzgün çalışmıyorum isten sıkılıp bırakıyor 3 tane küçük çocuklarım var babalarına bağlılar sürekli babaları soruyorlar. Eşim disarilarda çalışıyor çok yoruldum bütün yük benim üzerimde ayrılmak boşanmak istiyorum güvenilir arkamda duracak doğru düzgün bi ailem yok mutlu değilim onunla benimle hiç ilgilenmiyor gencim daha ilgi istiyorum ama görmüyorum bi evimiz arabamız hiç bir şeyimiz yok sizce ne yapmalıyım yardim edin lütfen bosanirsan nasıl geçirebilirim
3 cocukla tek basına zor. Anneniz baksa siz calıssanız desem anneniz neden sizin fütursuzca peşpeşe doğurdugunuz 3 cocuga baksın? Yani yapacak tek şey 4.yü dogurmamak. Coxukları belli bi yaşa getırene kadar sabredip sonra ayrılıp anneden destek alarak işe girmek.Merhaba kızlar 25 yaşındayım 7 senedir evliyim eşim alkol bağımlısı dinle Allah korkusuyla hiç bi alakası yok bana ilgi göstermiyor doğru düzgün çalışmıyorum isten sıkılıp bırakıyor 3 tane küçük çocuklarım var babalarına bağlılar sürekli babaları soruyorlar. Eşim disarilarda çalışıyor çok yoruldum bütün yük benim üzerimde ayrılmak boşanmak istiyorum güvenilir arkamda duracak doğru düzgün bi ailem yok mutlu değilim onunla benimle hiç ilgilenmiyor gencim daha ilgi istiyorum ama görmüyorum bi evimiz arabamız hiç bir şeyimiz yok sizce ne yapmalıyım yardim edin lütfen bosanirsan nasıl geçirebilirim
Ohoo ilgiye gelene kadar baya bir probleminiz var. 3 cocuk gormedikleri babayı sevse ne sevmese ne neden 3 cocuk bu yasta. Bosansaniz aileniz sahip cikmazsa cocuklarla maddi olarak gecinebilmeniz imkansız .Merhaba kızlar 25 yaşındayım 7 senedir evliyim eşim alkol bağımlısı dinle Allah korkusuyla hiç bi alakası yok bana ilgi göstermiyor doğru düzgün çalışmıyorum isten sıkılıp bırakıyor 3 tane küçük çocuklarım var babalarına bağlılar sürekli babaları soruyorlar. Eşim disarilarda çalışıyor çok yoruldum bütün yük benim üzerimde ayrılmak boşanmak istiyorum güvenilir arkamda duracak doğru düzgün bi ailem yok mutlu değilim onunla benimle hiç ilgilenmiyor gencim daha ilgi istiyorum ama görmüyorum bi evimiz arabamız hiç bir şeyimiz yok sizce ne yapmalıyım yardim edin lütfen bosanirsan nasıl geçirebilirim
Bu hikayenin gerçek olmadığına inanmak istiyorumMerhaba kızlar 25 yaşındayım 7 senedir evliyim eşim alkol bağımlısı dinle Allah korkusuyla hiç bi alakası yok bana ilgi göstermiyor doğru düzgün çalışmıyorum isten sıkılıp bırakıyor 3 tane küçük çocuklarım var babalarına bağlılar sürekli babaları soruyorlar. Eşim disarilarda çalışıyor çok yoruldum bütün yük benim üzerimde ayrılmak boşanmak istiyorum güvenilir arkamda duracak doğru düzgün bi ailem yok mutlu değilim onunla benimle hiç ilgilenmiyor gencim daha ilgi istiyorum ama görmüyorum bi evimiz arabamız hiç bir şeyimiz yok sizce ne yapmalıyım yardim edin lütfen bosanirsan nasıl geçirebilirim
2 çocuğumda sipralle kaldi çünkü korunduğum haldeÖncelikle korunun ve 4. çocuğu da bu ortama sokmayın.
Çocuklar kaç yaşında okula gidiyorlar mı? İşe girip kenara 1 2 kuruş birikim yapabilir misiniz?
Maddi gücünüz olmadan adım atmayın.
Bence artık ilgi göstermesin, çocuk sayısı 6'ya çıkar yoksa...Merhaba kızlar 25 yaşındayım 7 senedir evliyim eşim alkol bağımlısı dinle Allah korkusuyla hiç bi alakası yok bana ilgi göstermiyor doğru düzgün çalışmıyorum isten sıkılıp bırakıyor 3 tane küçük çocuklarım var babalarına bağlılar sürekli babaları soruyorlar. Eşim disarilarda çalışıyor çok yoruldum bütün yük benim üzerimde ayrılmak boşanmak istiyorum güvenilir arkamda duracak doğru düzgün bi ailem yok mutlu değilim onunla benimle hiç ilgilenmiyor gencim daha ilgi istiyorum ama görmüyorum bi evimiz arabamız hiç bir şeyimiz yok sizce ne yapmalıyım yardim edin lütfen bosanirsan nasıl geçirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?