Krediyi benim çektiğim ödemesini benim yaptığım ve halen kredisi dewam eden bir evim var..boşanmak istiyorum ama çirkef koca evden hak talep edecektir şiddet uyguladı darp raporu alsam kusurlu bulunsa dahi evden hak talep edebilir mi bu arada bankalardan hacizli bankaların kapısından almayacağı biriydi benim aldığım evde hak talep ediyor yedirmek istemiyorum kızlar bir yol gösterin
Bacım evi kendi üstüne değil aileden birinin üstüne yapacaktın o zaman ne kadar karaktersiz de olsa o adam sana koca ve aile evi ortak konuttur avukatlar daha iyi bilir ama evin yarısı ne yazık ki adamın da sayılır muhtemelen hakkını alır tazminat vs ile basbasa giderse şanslısın tabiBi avukatla görüşün ama yarı yarıya ortaklık olabilir
Evi başkasına satış gösterKrediyi benim çektiğim ödemesini benim yaptığım ve halen kredisi dewam eden bir evim var..boşanmak istiyorum ama çirkef koca evden hak talep edecektir şiddet uyguladı darp raporu alsam kusurlu bulunsa dahi evden hak talep edebilir mi bu arada bankalardan hacizli bankaların kapısından almayacağı biriydi benim aldığım evde hak talep ediyor yedirmek istemiyorum kızlar bir yol gösterin
Bir yolu yok. Evlilik birliği içinde alınan herşey ortaktır. Eğer bu süre zarfında hiç çalışmadıysa belki işler değişebilir, bir avukatla konuşun yine de.Krediyi benim çektiğim ödemesini benim yaptığım ve halen kredisi dewam eden bir evim var..boşanmak istiyorum ama çirkef koca evden hak talep edecektir şiddet uyguladı darp raporu alsam kusurlu bulunsa dahi evden hak talep edebilir mi bu arada bankalardan hacizli bankaların kapısından almayacağı biriydi benim aldığım evde hak talep ediyor yedirmek istemiyorum kızlar bir yol gösterin
Son 6 ay içerisinde onu yapamıyorsun galibaEvi başkasına satış göster
Çalışmadığını ispatlarsam evde hak talep edebilir mi yarın bi avukata soracağım da bilginiz var mı sizinHemen avukat bulun bence
Çalışmadığını ispatlarsınız mahkemede, bir şey vermeyin zaten ortada darp varmış
Evi ben ödedim bi kuruşu geçmedi eveBacım evi kendi üstüne değil aileden birinin üstüne yapacaktın o zaman ne kadar karaktersiz de olsa o adam sana koca ve aile evi ortak konuttur avukatlar daha iyi bilir ama evin yarısı ne yazık ki adamın da sayılır muhtemelen hakkını alır tazminat vs ile basbasa giderse şanslısın tabi
Darp raporu alırsan sana tazminat verir. Ama yine de evden hak isteyebilir evlilik Birliği içinde alındığı içinKrediyi benim çektiğim ödemesini benim yaptığım ve halen kredisi dewam eden bir evim var..boşanmak istiyorum ama çirkef koca evden hak talep edecektir şiddet uyguladı darp raporu alsam kusurlu bulunsa dahi evden hak talep edebilir mi bu arada bankalardan hacizli bankaların kapısından almayacağı biriydi benim aldığım evde hak talep ediyor yedirmek istemiyorum kızlar bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?