Kredi birliğinde eş imzası gerekiyor mu satış İçinEvi şu asamada satamaz veya devredemez cunku kredısı devam edıyor
Çalışmasa dahi evden hak talep edebilir. Öyle olsa çalışmayan kadınlar boşanırken hak talep edemiyor olurlardı. Evlilik birliği içinde edinilen mal varlığı ortaktır. Herhangi bir kötü davranış bunu değiştirmez. Başkasının üzerine de yapsanız ortaya çıkartılır bu kez tazminat talep etme hakkı doğabilir.Çalışmadığını ispatlarsam evde hak talep edebilir mi yarın bi avukata soracağım da bilginiz var mı sizin
Hakkı değil ama banka onu kapısına yaklaştırmaz ödemesini de tamamen ben yapıyorum ödeme cüzi miktar ayrıyeten eve de harcıyorumTabii ki eşiniz evden hakkını alacak. Şiddet göstermesi onun kişiliğini gösterir, kötü bir insan olduğunu gösterir ama hakkı olanı almasını engellemez.
Krediyi ben çekince mecburen öyle olduYasalara göre olsa da böyle adamın hiç bir şeye hakkı yok.
Çalışmamış etmemiş bir de şiddet uygulamis.
Neden evi üstünüze aldınız?
Keşke aile üyelerinden güvendiginiz birinin üstüne yapsaydiniz.
Of off.
Bu adamın ne olduğu az çok bellidir.
Çalışmayan adamı ev sahibi yapmissiniz bravo.
Yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla kredi ile alınan evlerde hipotek olduğu için borç bitmeden satılamaz kiKredi birliğinde eş imzası gerekiyor mu satış İçin
Yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla kredi ile alınan evlerde hipotek olduğu için borç bitmeden satılamaz ki
değilim arkadaşım niye oyle dedın kı :)Trakyalı mısınız? :)
değilim arkadaşım niye oyle dedın kı :)
yok kotu nıyetlı olmadıgınızı farkettım .oylemıymıs doğrusu :) tşk ederim uyardıgınız ıcın sevgıler ...Kelimenin doğrusu ipotek, ama trakyalılar h ile başlayan kelimelerden h yi kaldırırız ama h ile başlamayan kelimeye de h koymuşluğumuz çoktur o sebeple sordum asla kötü niyetle değil iyi forumlar
Tabiki edebilirÇalışmadığını ispatlarsam evde hak talep edebilir mi yarın bi avukata soracağım da bilginiz var mı sizin
Şimdiye kadar ödenen taksitleri ödemesinde ilgili bir şey yok. Evlilik Birliği içinde ödenen taksitler ortak ödendi sayılır. Ev hanımı bir kadının evden hak sahibi olması gibi düşünün. Ama peşinatla kaynağına göre peşinat parası mal paylaşımında kadın lehine sayılabilir.pesinati kim verdi? evde hak talep ediyorsa peşinati siz verdiyseniz size peşinatin yarısını vermesi gerekiyo galiba. bide bugüne kadar ödediğiniz kredinin yarısını ve kalan taksitleri.
avukat daha iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?