Boşanmak istiyorum ama ekonomik olarak korkuyorum

realmom1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
4
1
1
27
Merhaba arkadaşlar 3.5 yaşında ve 8 aylık iki oğlum var boşanmak istiyorum şiddetli geçimsizlik yaşıyorum. Fikrimi karşı tarafa defalarca belirtmeme rağmen hep düzelir diye tekrar denedik ama artık olmuyor farkındayım. Tek sıkıntım iki çocuk ailemin yanına gelsem 2 kardeşim var iki benim çocuk şuan çalışmıyorum yeni ayrıldım ama üniversite. Mezunuyum iş bulurum kiralar malum ailemin yanında nereye kadar kalabilirim ev zaten 2+1 sığamayız bile ne yapmalıyım siz bu konuda ne yaptınız boşanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Gerçekten böyle bir sebepten dolayı huzursuz olduğum mutsuz olduğum bir yerde durmak istemiyorum teşekkür ederim şimdiden

Evet ama şuan için sadece çözüm arıyorum. Herşeye rağmen iyi ki varlar ama böyle zamanlarda çok zor farkındayım
Annen ne diyor destekçi mi? Hiç dayanılmaz bir ev ortamı mı? En azından büyük kreşe gitse sen kpss çalışsan ne okudun?

Eğer aileniz arkanızdaysa siz çalışır eve maddi olarak destek olursunuz onlar da çocuklara bakar su an en olabilir seçenek yok Allah kolaylık versin

Bir süre ailenin yanımda idare edebilirsin sonra kendi evine çıkarsın diş sıkma sürecin olur hem ailen çoçuklarına bakarlar
Umarım Hersey gönlünce olur 🙏

Annen ne diyor destekçi mi? Hiç dayanılmaz bir ev ortamı mı? En azından büyük kreşe gitse sen kpss çalışsan ne okudun?
Ailem geri kafalı değiller ama annem yine de idare et bişeye muhtaç değilsiniz diyor ister istemez düzenini bozma diyor tabi ki son aşamaya gelsem arkamda olurlar. Bazen cidden dayanamayacak gibi oluyorum sürekli manipule psikolojik şiddet

Ailem geri kafalı değiller ama annem yine de idare et bişeye muhtaç değilsiniz diyor ister istemez düzenini bozma diyor tabi ki son aşamaya gelsem arkamda olurlar. Bazen cidden dayanamayacak gibi oluyorum sürekli manipule psikolojik şiddet
Bölümde atama var mı polis güvenlik katip vs olur mu 24 puanı kaç

Merhaba canım öncelikle aynı yollardan geçmiş biri olarak Rabbim aydınlığına çıkarsın diyorum.Ben sana anlatıyım benim bir kızım var ailem hep arkandayız boşan dediler kardeşim var bekar oda gel abla biz ilgileniriz çocukla ezdirme kendini falan filan neyse ayrıldım ama o işler öyle olmuyormuş annem dedi işe gir çalış her şeyini alamayız sonra kardeşim cocuguma tahammül edemez oldu her yaptığımız göze batar oldu haklı dahi olsam çoğunlukla susmak zorunda kaldım kalıyorum ama benim bi çıkışım var ev alıyorum Allah izin verirse demem o ki evde iki kardeş sende 3 çocuk bu iş zor vesselam Allah yardımcın olsun

Ailem İstanbul’da ben Kocaeli’de yaşıyorum. Çocuklarıma bakacak biri olmadığı için zaten çalışamıyorum malesef
Dümdüz boşanmayın nafaka isteyin ev araba neyiniz varsa zaten yarısı sizin o çocuklara babalarıda bakmak zorunda talepkar olun kendinizi ezdirmeyin lütfen

Back
X