• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum artık!

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
Merhaba hanımlar,

Konuya nerden nasıl başlasam bilmiyorum! 9 ay geçen evliliğimde O kadar çok şey yaşadım ki artık beynim durdu.Sizlere danışmak istediğim Bir şey var ama bir çoğunuz avukatına sor vs diyecek ama avukatım fetodan içeri girdi yerine yani avukat verdiler oda hiç ilgilenmiyor. Ben boşanma aşamasındayım çekişmeli eşimin ailesi sürekli hakaret edip bana kendimi ezik gibi hissetmeme neden oldu eşimden hem şiddet hem hakaret duydum hemde aldatıldım.Evimden sadece tek bir valizle ayrıldım.Ama karşı taraf bunu inkar ediyor altınlarını alıp gitti diyor.Benim bunu ispatlıyacak hiç bir delilim vs yok çünkü ailem farklı şehirde eşimle oturduğum yer farklı şehirde ve o şehire adım bile atmak istemiyorum sadece bina kamerası vs incelensin dedim. Şimdi Ben ailemin yanına geldiğimde farklı farklı aktivitelere kurslara yazıldım bunlardan biride ehliyet kursu oldu Eşim ve ailesi sen araba süremezsin sen şöylesin böylesin diyip beni sürekli aşağıladılar bende bi nevi neleri yapabileceğimi ispatlamak için ehliyetimi aldım. Şimdi kredi çekip araba almak istiyorum ama karşı tarafı haklı çıkarmaktan korkuyorum sizce Kredi çekip arabamı almalımıyım yoksa boşanma davamın sonuçlanmasını beklemeliyim?
(Boşanma davam 1 sene yi geçti ama hala sonuçlanmadı karşı taraf işi hep yokuşa sürdü bana hiç bir şey vermek istemiyor bense ailemin taktığı ziynetleri ve eşyalarımı istiyorum hem bu yüzden hemde avukat ve hakim fetodan içerde olduğu için uzadı ve daha da ne kadar uzar bilmiyorum.) Benim durumunda olan ve bu sürecin ne kadar uzuyacağını bilen varsa lütfen bilgi versin.

canım araba kullanmanla ne ilgisi var davanın
sen hayatına bak davayla avukatın ilgilenir
ziynet eşyaları sana aittir kimse el koyamaz
iyi bir avukatla herşeyi çözersin

evliyken alınan mala ortaktır eş ama şuan boşanma süreci başlamış hukuken aile birliği yok dava sürüyor
o nedenle sıkıntı olmaz

Siz hukukçumusunuz acaba? Ben kredi çekiyorum sonuç olarak elimde yazılı belge var altınları almadığıma dair. ama 9 aydır çalışıyorum 10 bin kadar da birikmiş para mı eklemeyi düşünüyorum. Bunu kanıtlamam mümkün ama yinede korku var içimde bütün emeklerim zaten boşa gitti birde bu açıdan bi olumsuzluk yaşamak istemiyorum.

ben değil babam hukukçu
boşanma davanız var diye kendinize hayatı zehir etmeyin
dediğim gibi arabayı kendi üzerinize yapmayın ama araç için kendi adınıza araç kredisi de çekmeyin

Canım altınları aldı diye iddiayı ortaya atan o olduğu için o ispat etmek zorunda. Sen bişeyi ispat etmek zorunda değilsin
Ayrıca alsan da hukuken senin oluyor takılan takılar.
Arabayı al kredi çek
Kredi çektiğinde senin olma şartı yoksa ailenden birinin üzerine yap.
Hiçbişey ispatlayamaz çünkü yanlış bişey yok. Avukatına da herşeyi sor. Mecbur seni aydınlatmak zorunda.

ben değil babam hukukçu
boşanma davanız var diye kendinize hayatı zehir etmeyin
dediğim gibi arabayı kendi üzerinize yapmayın ama araç için kendi adınıza araç kredisi de çekmeyin

Hayatım zehir oldu resmen her şeyden ödün verdim.Sırf attıkları iftiralar ve yalanları doğru olduğu düşünülmesin diye Ev ve iş arasında mekik dokur oldum.

Hayatım zehir oldu resmen her şeyden ödün verdim.Sırf attıkları iftiralar ve yalanları doğru olduğu düşünülmesin diye Ev ve iş arasında mekik dokur oldum.

canım malesef böyle zorluklar çıkıyor keşke anlaşmalı boşanmaya ikna olsa
ama merak etme hak yerini bulur
hukuken hiçbir üstünlüğü yok senden şuan
en fazla psikolojik yıpratır
onu da atlatırsın

Canım altınları aldı diye iddiayı ortaya atan o olduğu için o ispat etmek zorunda. Sen bişeyi ispat etmek zorunda değilsin
Ayrıca alsan da hukuken senin oluyor takılan takılar.
Arabayı al kredi çek
Kredi çektiğinde senin olma şartı yoksa ailenden birinin üzerine yap.
Hiçbişey ispatlayamaz çünkü yanlış bişey yok. Avukatına da herşeyi sor. Mecbur seni aydınlatmak zorunda.

Avukatım eşimin olduğu şehirde dava ordan açıldığı için avukatı ordan tutmak zorunda kaldım yaşadığım şehirde tutmuş olsaydım fazla maliyetli olucaktı bu avukatta telefonlarıma bakmıyor baksada sallıyor hep

Avukatım eşimin olduğu şehirde dava ordan açıldığı için avukatı ordan tutmak zorunda kaldım yaşadığım şehirde tutmuş olsaydım fazla maliyetli olucaktı bu avukatta telefonlarıma bakmıyor baksada sallıyor hep

bence daha iyi bir avukata yönelebilirsin canım hem seni manen rahatlatır
bu tür durumlarda avukatın önemi büyük

canım malesef böyle zorluklar çıkıyor keşke anlaşmalı boşanmaya ikna olsa
ama merak etme hak yerini bulur
hukuken hiçbir üstünlüğü yok senden şuan
en fazla psikolojik yıpratır
onu da atlatırsın

Keşke anlaşmalı olsa ben yaşadığım yerde bi avukata gittim danışmak amaçlı ilk arayı bulalım mı diye sordu yok diyince anlaşmalı olmasını isterseniz karşı tarafla görüşelim dedi ama karşı taraf ilk davayı açtığı için onlardan talep olmadı diye bende istemediğimi söyledim. Bir kaç ay önce beni arıyıp anlaşalım ama ben sana hiç bir şey vermem diyor.Bende kabul etmedim tabiki annem yanlız başına yaptı benim düğünümü erkek oğlunu evlendiriyomuş gibi takı taktı bunları almak istiyorum.

Back
X