• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum artık!

avukat değilim ama altınlar kadına aittir alamaığın altınlar tabi ispatlarsan alırsın onlarda
2. mal varlığını boşanırken yarı yarıya bölünür o yüzden üzerinize taşınır taşınmaz mülk yapmayın derim
dava bitsin öyle alın ayrıca kendinizi kimseye ispatlamak zorunda değilsiniz kendinizi bildikten sonra problem yok
hem para BİRİKTİRMEYE DEVAM EDİN araba yerine başka bir yatırımlık mal alırsınız

avukat değilim ama altınlar kadına aittir alamaığın altınlar tabi ispatlarsan alırsın onlarda
2. mal varlığını boşanırken yarı yarıya bölünür o yüzden üzerinize taşınır taşınmaz mülk yapmayın derim
dava bitsin öyle alın ayrıca kendinizi kimseye ispatlamak zorunda değilsiniz kendinizi bildikten sonra problem yok
hem para BİRİKTİRMEYE DEVAM EDİN araba yerine başka bir yatırımlık mal alırsınız

Haklısınız gerçekten burda yapılan yorumlar yani dışardan objektif yapılan yorumlar benim için çok önemliydi dediğiniz gibi dava sonuçlanana kadar beklemeye karar verdim kafamın rahat olması için...

kredi ile alacağın arabanın kaydı olacak çünkü taşıt kredisi çekeceksin yani altınları aldı kaçtı araba aldı diyemezler kapı gibi borcun olacak çünkü :KK66:
edit evliyken alınan mallar ortaktı dimi ,alma alma bekle

kredi ile alacağın arabanın kaydı olacak çünkü taşıt kredisi çekeceksin yani altınları aldı kaçtı araba aldı diyemezler kapı gibi borcun olacak çünkü :KK66:
edit evliyken alınan mallar ortaktı dimi ,alma alma bekle

Taşıt kredisi değil ihtiyaç kredisi olarak başvurdum oda onaylandı para hesapta ama dediğiniz gibi arabayı almıcam. :KK22:

Back
X