boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
7
0
Ankara
daha evlilikte 1 ayım dolmadı..yemediğim hakaret küfür kalmadı..ara sıra şiddet de cabası..daha çocuk falan yokken boşanmayı kafaya koydum.size bazı sorularım olacak.

darp raporu alabilecek kadar dayak yemiyorum.boğazımı sıkıyor, saçımı çekiyor bi tekme bi tokat belki.yani her kavgada bunlardan bir tanesi oluyor daha fazla değil.gizli kamera koysam bana yaptıklarını delil olarak kullanabilir miyim?ayrıca hakaretleri küfürleri tehditlerini de kaydetmek istiyorum.aylardır her kavgada her gün beni öldürmekle tehdit ediyor.biliyorum kızlar, öldürecek.ben bu evde durmaya devam edersem gerçekten de beni öldürecek.

her gün içki içiyor.içip içip sapıtmıyor ama her gün muhakkak bir birası var.bunları nasıl belgeleyebilirim?
sabah beni işe bırakıp evlendiğimiz günden beri hergün annesine gidip saatlerce orda kalıyor.kopamadı evden.elimden yemek yemiyor sabah kahvaltı hazırlıyorum benim hazırladığımı yemeyip beni bıraktıktan sonra annesinde gidip yiyor.

bana evlenmeden önceki hayatıyla ilgili yalan söyledi.içki içmezdi yalan konuşmazdı iyi bir para aldığı işi vardı arabası vardı.hepsi yalan çıktı işsiz arabanın tozu yok ve boğazımıza kadar batık durumdayız.

bu durum yetmezmiş gibi evlilikten 1 hafta sonra altınlarımı kaçırıp kız kardeşinin doğumunu özel hastanede yaptırdı.resmen çaldı altınlarımı.

o olmadan sokağa çıkmama izin vermiyor.beni bakkala bile yollamıyor.pantolon hafif dar olsa bile giyemiyorum yazın sıcağında uzun kolluyla oturuyorum halbuki beni tanıdığında gayet normal bir giyimi olan bi insandım.sözde dindar sanıyo kendini ailesi de öyle sanıyor ve tüm çevresi halbuki yalan dolan içki kumar her halt var ama benm giyimime karışıyor neymiş kısa kollu günahmış.

şu an çalıştığım yere beni o soktu mesela ütü yapıyorum ertesi gün bitane gömleği ütüsüz kalmış onca gömleğin arasından bana inadından onu giyeceği tutuyor ütüleyemem yorgunum dediğimde madem yoruluyosun yarın arayıp çıkarttırıyım seni işten evde otur diyor.

bana kölesi köpeği gibi davranıyor.en ufak şeye sinirlendiğinde hemen üstüme yürüyor hakaretler küfürler tehditler..neye uğradığımı şaşırdım 3 haftada o kadar çok üzüldüm ki stresten kaç tane hastalık sahibi oldum kaç kere acillik oldum o halde bile beni götürmedi acile eve kapadı..yalvardım ayaklarına kapandım götürmedi hastaneye..

durumumu kimse bilmiyor utanıyorum 3 haftalık evliyim kime ne diyim ailemi üzmek istemiyorum benim namusumu bile söz konusu ediyor..geçen bana sinirlendiğinde "sen yirmi tane adamla b.k yemediysen ben de bişey bilmiyorum" dedi..hep eski sevgililerimi yüzüme vuruyor..hiçbişey yapmamama rağmen devamlı yalan söylüyomuşum onu aldatıyomuşum gibi davranıyor..her gün tecavüzlerinden bıktım..onun gerçekten hasta olduğuna inanıyorum artık..

napmam lazım aileme anlatamam.şu an gizli kamera almayı düşünüyorum.ama aklıma takılan özel hayatın gizliliği hikayesi yüzünden bu delil olarak kabul edilir mi kime gidiyim napim nolur yardım edin bana.bi akıl verin..

Çok üzüldüm yazdıklarınıza inanamadım yanı.Kocanız olacak o adamada yazıklar olsun.Boşanın gitsin.Esir hayatı yaşamak icin evlenmediniz.Kimse üzülmesin diye kendi hayatını mahfetmeye degermi?

Çok üzüldüm yazdıklarınıza inanamadım yanı.Kocanız olacak o adamada yazıklar olsun.Boşanın gitsin.Esir hayatı yaşamak icin evlenmediniz.Kimse üzülmesin diye kendi hayatını mahfetmeye degermi?

kimse üzülmesin diye o nişan yüzüğünü atmadım ya zaten kafamı vuracak duvar bulamıyorum

geçmiş konularına biraz baktım. bir konu açmışssın evlenmekten vazgeçtim diye. sen olayların bu safhaya kadar geleceğini önceden görmüşsün. ama üzgünüm bile bile lades demişssin. eğer eşinle yapamayacağım diyorsan boşan.

Ah be breathin !

Cok degil daha 1,5 ay once demistim sana bunlari .
Hatta evlenmekten vazgectim diye actigin baslikta ne de cok sevinmistim ...

Bile bile atese yurudun!
Simdi aglayip sizlanma vakti degil ,
zira esinin issiz, hatta bir cok defa battigini da biliyordun

Boyle yazinca da hemen ayril demek olmaz deniyor da sakalimiz yok vesselam!

Simdi izinsiz kamera kaydi , ses kaydi suctur, alamazsin
Sen suclu duruma dusersin

Ancak dovdugu zaman ne olursa olsun karakola gidip sikayetci ol,
en azindan tutulan zabit bosanma davana kanit olur

Ayrica davayi simdi acsan 1 yildan once bosanamazsin
Emin degilim dava icin bile en az 1 yil isteniyordu sanirim ..

Yazmayayim dedim ama belki birilerine ders olur
Hos bunlari yine biliyorum ki bosuna yaziyorum
Bu bosanma gerceklesmez
Cocuk olunca duzelir der bir de cocuk yaparsin evlilik tadindan yenmez :/ .........

işte salaklığıma doymayım şimdi.kendi ellerimle kendi hayatımı mahvettim.ne desen haklısın.

bu adam bır aydamı bu halae geldı

evrim geçirmiş olmalı

hayır bi ayda bu hale gelmedi.evlenmeden önce ufak çaplı şeyler vardı herkes gibi ben de evlenince düzelir sandım böyle bi gaflete düştüm.halbuki her gün her şey daha kötü oluyor.

Bile bile lades malesef sizi hatırlıyorum daha önceki konularınızdan bir ara evlenmekten vazgeçmiştiniz keşke yeniden başlamasaydınız ama hiç bir şey için geç değil tabi ömrünüzü çürütmeye değmez. Bir başka konunuzda da bize çemkirmiştiniz para mal mülk konusunda.

Son düzenleme:
eski konularını hatırladım zaten evlenmen hataydı

bi insan bu kadar değişmez ki zaten böyleydi evlenince imzatı atınca hepten çirkinleşti

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

En büyük hatayı yapıyoruz böyle durumlarda. Aileden saklayarak. Bu aciz adamlar da bizi sahipsiz zannediyorlar. Herşeyi tek başımıza halledemeyiz, anne baba hasta bile olsa durulu yeter. Çık git babanın evine, ne uğrasıyorsun delille kanıtla. Ac boşanma davanı.

canım çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun en kısa zamanda bu insandan
en az zararla kurtulman gerekiyo çünkü gerçekten normal bir insan değil.bence bir
avukatla görüşme imkanın varsa görüşüp daha temkinli hareket etmen gerekir...

Bu kadar tehlikeli biri ile aynı ortamda durmamanızı öneririm.
Bir an önce ailenize haber verin.
Bir an önce gidin.
Eğer darp raporu alamıyorsanız, çok çok riskli bir durumda bırakmış olacaksınız kendinizi kanıt arayacak uygun ortamı bulana kadar.
Allah yardımcınız olsun.

ya çık git ailenin yanına..
neyini saklıyosun..neyi kanıtlıyosun..
en basitinden geçinemiyorum dersin mahkemeye..neyin ispatının derdindesin..

ya çık git ailenin yanına..
neyini saklıyosun..neyi kanıtlıyosun..
en basitinden geçinemiyorum dersin mahkemeye..neyin ispatının derdindesin..

bu süreci uzatacak durumum yok.dava açacaksam elimde kanıtlarım olmalı.davam reddedilmemeli ya da onun bu yaptıklarını tamamen kanıtlamalıyım.elim boş dönemem sağlam çıkmalıyım oraya.kurtulmamın başka yolu yok riske atamam.

sağolsun avukata gidecek param bile yok..lafta çalışyıroum onu da gelip elimden alıyor..

Sen hele bi ailenin yanına git de avukat senden hemen para istemiyor zaten, çekişmeli boşanacağınız için avukat parasını da karsı tarafa yükler.

kimse üzülmesin diye o nişan yüzüğünü atmadım ya zaten kafamı vuracak duvar bulamıyorum

bileeee bileeee evlendin sana yapılan yorum kimseye yapılmadı 2 ay önce bi vazgeçtim diye konu açtın akabinde artık istediğimi almaya başladım dedin, toslayacağın bu duvarı sana detaylıca betimlediler tecrübeli arkadaşlar, ama ille dedin ki bide ben kafamı vurayım nasılmış,çok üzüldüm durumuna ama göre göre bile bile evlendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…