boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

ayy kıyamam yaa cok uzuldum valla ınan bu konuyu okuyunca canım kocam dedım kendı kendıme arada tartıssakta bır dedıgımı ıkı etmez.... arkadasım benım bı tanıdım la bırebır aynı seylerı yasamısısın odaha cekıyor kesınlıkle ayrıl boylelerle hayat gecmezz adam senı kandırmıs baksana ya.... su an ayrılamazsın bır sene gecmesı lazım fakat sole bıseyde varr anlasmalı ve sahıtlı olursa olur su an ama o bosanmaya yanasmaz sımdı bnce tahammul edemıyosan tpla bavulunu gıt baba evıne her kez bılsın nası bır ınsan oldugunu bak sana soleyım bı seneye kalmaz psıkolojın alt ust olur tanıdıgım kısı aynen ole oldu allah yardıcın olsun yaa cok zr emınım

ee ailem destek olmaz diyosun ,boşanıcam da diyosun..
boşanınca ne yapacaksın nereye gideceksin..
ailenin haberi olmayacakmı..
hayatım tehlikede beni öldürmekle tehtid ediyo desende orda kal demezler heralde

Hiç üzülmedim

Bu kadar olumsuzluğu bünyesinde barındıran bir karakteri (ailesi de dahil) defalarca buraya konu başlığı açıp tartışmaya sunmuş ve buradaki hanımlarda sana yanlışını gözüne sokarcasına gösterdiği halde sen bu adamla evlenmişsen

MÜSTEHAKTIR...

Allah yardımcın olsun canım..kadın sığınma evleri falan var araştır şimdi netten..

darp raporu alamasanda şikayetçi ol o gün gidemezsen ertesi gün git karakola ama o eve dönme bir daha..

herşey beklenir bu tiplerden.. sakınha çocuk konusuna da dikkat et aman haa hamile falan kalma sakın..

hayat insanları bazen öyle bi sürüklüyor ki onca zaman benim aklım nerdeydi diyo insan..dilerim aynı durum başınıza gelmez..zira ilahi adalet denen bişey var dünyada.şu durumdaki bi insana ne olursa olsun böyle yazmak insanlığa sığan bi davranış değil.

zaten her şey yeterince kötü böyle şeyler yazıp beni daha da kötü hissettirmeye çalışmanıza gerek yok yeterince kötüyüm zaten.şimdi başka yorum yazmadan çıkıp gidin lütfen.

hayat bu ınsanın basına ne gelcegı bellı olmaz sızınde yorumunuz cok gaddar ve üzücü olmus su an bu arkadasın basına gelen belkı ıkı gun sonra sızın basınızada gelebılır dimi./

evet telefonundan 155 ı ara gelsınler eve. polıse dayak yedığını şikayetcı olduğunu ve darp raporu almak istediği söyle. sana bır tokat attı dıyelım at kendını duvara yanağında izi kalsın o bır şiddet uyguluyosa rapor 5 şiddet uyguladı desin pisliğe. boyle şerefsızlere herşey mustehak
herşeyı tektek kanıtlamak zorunda değilsin. bırak o yapmadığını kanıtlasın.açtığın dava dilekçesınde hepsnı tektek yazmak zorundasın. tazmınat ıste ve altınlarınıda geri iste davada.

Allah razı olsun sizden.Yapıcam hepsini teşekkür ederim.

ne diyelim ki şimdi
perşembenin gelişi çarşambadan belliydi
ama bekara karı boşamak kolay diye susturulduk
hayır bir de millet üzülmesin diye kendini üzmek nasıl bir mantık

yahu nasıl üzüldüm daha elinin kınası solmadan bunlar nasıl başına geldi canım ya. yani ne bileyim yaranı deşmek istemem ama hiç mi belirti yoktu yalanlarına dair bu derece şiddet uygulayan birisi olduğuna dair ?

sen davanı aç canım arkadaşların dediği gibi aile mahkemeleri kadınlardan yana oluyor tazminat dahi alırsın hoş tazminattan önce bu adamdan canını kurtarman lazım adam resmen potansiyel katil

hangi ildesin bulunduğun ilin barosunun illa ki kadın haklarıyla ilgilenen bir biimi vardır bak sana çok yardımcı olurlar onlarla görüş mutlaka raporunu da al davanı da aç hiçbir şeyi bekleme. altınlarla ilgili de dava aç.

ama ondan önce ailenle görüş anlat neler yaşadığını beni istemezler diyorsun sen bi anlat daha yeni evlenmişim neden durduk yere boşanmak isteyeyim ki de. sen durumunu görüş baktın olacak gibi değil senin kalabilecğin yerleri araştırırız.

belki sert olmuş olabilir..
ama öncesinde açılan konuda kimseyi dinlemedin..
şimdide dinleyeceğin yok..
insanlar artık boşuna yazmaktan sinir oluyor..
fikir verin diyosun..
insanlar kendilerince bişeyler yazıyolar hepsine ayrı bahane..
kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz

Valla buraya kontes yazamaz diye bir kanun yok fikrimi beyan ettim ve defaatle arkasındayım..

İlahi adalet bana tecelli edecek sizin deyiminize göre...Peki siz kimin ahını aldınızda ilahi adalet böyle tecelli etti ?

Hayat deyip suçu oraya buraya yığmayın hayat sizi sürüklememiş ki siz kendinizi sürüklemişsiniz..Yine kahpe felek suçlu oldu..Canına yandığımın dünyası..

Şimdi yine kızacaksın ama sana yine çıkış yolu gösteriyorlar yine bildiğini okuyorsun Ah canım demek seni rahatlatacaksa valla bu konuda da ustayımdır..

Son düzenleme:
aılende bu yonden yanında deılmıss o zman kadın sıgınma evlerı var ynlıs anlama benı.. oraya gıdebılırsınkısa bı sure snra ış bulup calısıp snra kndı ne ev bulup düzen kurarsn yda bı akraban guvenecegn bı arkadasın yokmubu suredede bosanmayı acıp bosanırsn calısıp kımseye muhtac olmassın

arkadaşlar lütfen durumu din konusundan uzaklaştırın gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda tartışmayalım
Canım kusura bakma konunu nereye saptırdık ama insanlar boş laf etmeyi çok severler her lafından ikisi sömürmektir kınamaktır. Allah onun başına da vermeden bilemez..
Öncelikle evli değilim ama gerçekten durumunuza çok üzüldüm. Çalışan bir bayansınız ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz bence bu kadar dayağı artık sindirmeyin. Birçok arkadaşın yorumunda okudum bir küfür bile boşanmaya götürebilir. Sessiz kalmayın sessiz kaldıkça daha çok ezerler. Bu durumu onun ailesi yada sizin ailenizden biri biliyormu?

ne kadar rahatsınız ya basına gelmeyen anlamaz işte..... nysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…