böyle konulara gelip kendi mükemmel! kocasını örnek verenlere de hayranım
Hiç üzülmedim
Bu kadar olumsuzluğu bünyesinde barındıran bir karakteri (ailesi de dahil) defalarca buraya konu başlığı açıp tartışmaya sunmuş ve buradaki hanımlarda sana yanlışını gözüne sokarcasına gösterdiği halde sen bu adamla evlenmişsen
MÜSTEHAKTIR...
Hiç üzülmedim
Bu kadar olumsuzluğu bünyesinde barındıran bir karakteri (ailesi de dahil) defalarca buraya konu başlığı açıp tartışmaya sunmuş ve buradaki hanımlarda sana yanlışını gözüne sokarcasına gösterdiği halde sen bu adamla evlenmişsen
MÜSTEHAKTIR...
polise gidemem vurduktan sonra eve kapatıyor beni.eve polis çağırabilir miyim dayak yedikten sonra?bir de tokata bile darp raporu veriyolar mı?bi de size sorum hergün öldürmekle tehdit ediyor yüzyüze bunu nası kanıtlıcam?
size çok teşekkür ederim artık durmicam zaten ama boşanırken sürüm sürüm sürünsün istiyorum elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidemesin pislik.
evet telefonundan 155 ı ara gelsınler eve. polıse dayak yedığını şikayetcı olduğunu ve darp raporu almak istediği söyle. sana bır tokat attı dıyelım at kendını duvara yanağında izi kalsın o bır şiddet uyguluyosa rapor 5 şiddet uyguladı desin pisliğe. boyle şerefsızlere herşey mustehak
herşeyı tektek kanıtlamak zorunda değilsin. bırak o yapmadığını kanıtlasın.açtığın dava dilekçesınde hepsnı tektek yazmak zorundasın. tazmınat ıste ve altınlarınıda geri iste davada.
işte salaklığıma doymayım şimdi.kendi ellerimle kendi hayatımı mahvettim.ne desen haklısın.
hayır bi ayda bu hale gelmedi.evlenmeden önce ufak çaplı şeyler vardı herkes gibi ben de evlenince düzelir sandım böyle bi gaflete düştüm.halbuki her gün her şey daha kötü oluyor.
hayat insanları bazen öyle bi sürüklüyor ki onca zaman benim aklım nerdeydi diyo insan..dilerim aynı durum başınıza gelmez..zira ilahi adalet denen bişey var dünyada.şu durumdaki bi insana ne olursa olsun böyle yazmak insanlığa sığan bi davranış değil.
zaten her şey yeterince kötü böyle şeyler yazıp beni daha da kötü hissettirmeye çalışmanıza gerek yok yeterince kötüyüm zaten.şimdi başka yorum yazmadan çıkıp gidin lütfen.
hayat insanları bazen öyle bi sürüklüyor ki onca zaman benim aklım nerdeydi diyo insan..dilerim aynı durum başınıza gelmez..zira ilahi adalet denen bişey var dünyada.şu durumdaki bi insana ne olursa olsun böyle yazmak insanlığa sığan bi davranış değil.
zaten her şey yeterince kötü böyle şeyler yazıp beni daha da kötü hissettirmeye çalışmanıza gerek yok yeterince kötüyüm zaten.şimdi başka yorum yazmadan çıkıp gidin lütfen.
hayat bu ınsanın basına ne gelcegı bellı olmaz sızınde yorumunuz cok gaddar ve üzücü olmus su an bu arkadasın basına gelen belkı ıkı gun sonra sızın basınızada gelebılır dimi./
sevgili yaprak ,eleştirdiğin yorumu beğenmen gerçekten çok ilginç
Canım kusura bakma konunu nereye saptırdık ama insanlar boş laf etmeyi çok severler her lafından ikisi sömürmektir kınamaktır. Allah onun başına da vermeden bilemez..arkadaşlar lütfen durumu din konusundan uzaklaştırın gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda tartışmayalım
Valla buraya kontes yazamaz diye bir kanun yok fikrimi beyan ettim ve defaatle arkasındayım..
İlahi adalet bana tecelli edecek sizin deyiminize göre...Peki siz kimin ahını aldınızda ilahi adalet böyle tecelli etti ?
Hayat deyip suçu oraya buraya yığmayın hayat sizi sürüklememiş ki siz kendinizi sürüklemişsiniz..Yine kahpe felek suçlu oldu..Canına yandığımın dünyası..
Şimdi yine kızacaksın ama sana yine çıkış yolu gösteriyorlar yine bildiğini okuyorsunAh canım demek seni rahatlatacaksa valla bu konuda da ustayımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?