• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

konuyla ilgili cevap yazan herkese teşekkür ederim..gerçekten çok pişmanım.meslek sahibiyim, şu an iyi bi işim var ama zaten beni buraya da o soktu.onla böyle bir duruma girdiğimiz an da çıkartacaktır beni burdan.

beş kuruşsuz kalacak olmam da önemli değil şu an sığınma evlerine bakıyorum..en kısa zamanda da aileme anlatıcam herkes onun saf efendi suratının altında nası azılı sinsi bi manyak yattığını öğrenmiş olur ben de enayiliğimle kalmam.

hepiniz haklısınız..acilen gitmem kaçmam lazım..cesaretim yoktu zamanında gidemedim işte öyle de korkağım..sustum 3haftadır çünkü korktum derdimi anlatmaya dayak yemis sekilde insanların karsısına cıkmaya "anne-baba, koşa koşa yangından mal kaçırır gibi hiçbirinizi dinlemeden evlendiğim adam beni şimdi dövüyo yardım edin bana" demeye utandım..dayak yemiş şekilde polis olsun savcı olsun yalnız basıma insanların beni görecek olmasından utandım..yapamadım..ama her şey daha kötüye gidiyor..cesaretimi toplayıp buna bi son vericem..destek olan güzel dileklerini eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun..sağolun iyi ki varsınız..

Hiç utanmayın sakın.Bir an önce ne gerekiyorsa yapın Allah yardımcınız olsun inşallah.

sözlerinizi çürütüyorum ama siz söylediklerimin aksi bir şey söyleyemiyorsunuz anca klasik martavallar işte hidayet filan sanki biz dinsiziz de.. namazımızı da kılar orucumu da tutarım ama gördüğüm bir aksaklık varsa söylemekten de çekinmem sonuçta 1500 sene önce inmiş bir din bugüne uymayabiliyor.

Kendi dinine sövenide ilk defa görüyorum ya çok komiksin gerçekten...
Sen ne diye kılıyorsun namazını orucunu acaba, sen KURAN-I KERİMİ hiçe sayıyorsan kılsan ne kılmasan ne..

Son düzenleme:
sözlerinizi çürütüyorum ama siz söylediklerimin aksi bir şey söyleyemiyorsunuz anca klasik martavallar işte hidayet filan sanki biz dinsiziz de.. namazımızı da kılar orucumu da tutarım ama gördüğüm bir aksaklık varsa söylemekten de çekinmem sonuçta 1500 sene önce inmiş bir din bugüne uymayabiliyor.

din değiştir o zaman, ya da budist teist ateist falan ol ne dememizi bekliyosun yani

namazını kılar orucunu tutarsın ama dinden çıktığının farkında olmazsın çoğu zaman...
bi kelimei şehadet getir sen önce...
allahın ayetlerini sorgulamak, kabul etmemek, şöle olmasaydı böle olsaydı die kendi kılıfına uydurmaya çalışmak dinden çıkma sebebidir...
bunun başka bi açıklaması olamaz...

arkadaslar sinirlenmeyın sakın olun..... yoksa konu kapanıcak:47:

sevgililerinizin eşlerinizin hatasını görünce hemen değiştiriyormusunuz siz de bana din değiştir diyorsunuz?

sevgililerinizin eşlerinizin hatasını görünce hemen değiştiriyormusunuz siz de bana din değiştir diyorsunuz?
kusura bakmada sen konuyu uzattıkca napmaya calısıyosun anlamadım amacın konuyu dagıtmak mı ılgıyı uzerınemı cekmek herkes dini kendı ıcınde yasar... senın acıklamalarını yeterınce anladık daha nıye uzatıyosunkıı

Rabbim aslında herşeyi olduğu gibi kullarını da kusursuz yaratır ama napıcaksınız işte,bazen kullarda da böyle yaşamdan kaynaklanan aksaklılar da oluyor malesef:!!
Hem yazık size taaaa 1500 sene önce inmiş bir din için boşuna aç kalıyorsunuz boşuna namaz kılıyorsunuz ne gerek var yıl 2013 yanii valla çok üzüldüm halinize:)))Bunlar taaaaa 1500 yıl önce inmiş bir dinin ibadetleri bakın keyfinize yaa yıl 2013 !!!

Sevgili PrezentabLkonteS, kesinlikle yorumlarını mantıklı bulduğum forumdaki aklı başında hatunların başında geliyorsun. Konunun öncesini henüz okumadım ama ne olursa olsun açıkçası bu kez seni çok katı buldum. Ne yazık ki bazılarımız hatayı yapmadan öğrenemiyor. Keşke zamanında dinleseymiş ama dinlememiş belki şimdi bile dinlemeyecek bilemem ama "yandım" diye gelene de biraz sert buldum yazdıklarını.

Ve konu sahibesi ister alırsın ister almazsın yazılanları. Herkes söylemiş söylenecekleri. Çık o evden, kefenin çıkmadan sen çık! Bırak kanıtmış cartmış curtmuş.. Yeni bir hayata başla ve kurtul o adamdan.

arkadaşlar bırakın kendisiyle çelişen bir insanın sizinle uzlaşmasının imkanı mümkünü yoktur....uymayalım lütfen!!!!

Son düzenleme:
yahu arkadaşlar niye her konuda tartışacak bişey buluyorsunuz
konu sahibiyle muhattap olsanız diger yorumlara karışmasanız tartışma çıkmasa olmaz mı
konu sahibi durumuna üzüldüm
meslegin varmış ayrıl kocandan aç davanı daha fazla hata yapmadan
umarım bundan sonra herşey senin için daha güzel olur

bana belge sunamayınca işi espriye vurursunuz tabii sende haklısın saplanıp kalmışsın dogma fikirlere şimdi çıkması kolay olmuyor :)

kızlar bırakın artık,ebiş'e cevap vermeyin.görmezden gelin:50:

Konu sahibi konusunun katledilmesinden hayli rahatsız, ne yapalım? Tatmin oldunuz mu kapatalım mı konuyu?

Back
X