Boşanmak istiyorum cesaret edemiyorum

Denizyelken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
183
17
48
1.5 yıldır evliyim,eşimle kavgalarımız daha balayında başladı.İlk ayımızı annesi ile birlikte geçirdik,evde kavga eksik olmadı.bir ay sonra başbaşa kaldık ama sorunlarımız yine bitmedi..Eşim kirayı ödemek için bir hafta çalışıyor geri kalan zamanında da öğleden sonraya kadar uyuyup günü bitiriyor.gece sabaha kadar oturup sabaha karşı yatıyor.Eş olarak hiçbir sorumluluğunu yerine getirmiyor.evde pijamaları ile oturup kalkıyor ben ise günlük kıyafetlerimleyim kazara benim kıyafetim ona değse değme kirlendi diyor bana.6 aydır da yan yana uyuyoruz ama kardeş gibiyiz.pandemi nedeniyle çocuğu olmasından korkuyormuş.Boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.beni sevdiğinden de emin olamıyorum.Aramızda duygusal hiçbir bağ kalmadı.Ben nasıl böyle bir hata yaptım,nasıl bile bile evlendim kendime kızıyorum.

Ya boyle hesap kitapla ömür geçmez otur konuş önce baktın olmuyo aile buyuklerini topla konuş her yolu yapabildiğin kadar kendinide zorlmadan dene baktın olmuyo ozmn koy kapının önüne o gitsin

6 aydır çavuşu nasıl zaptediyo peki?
Ortada bi çavuş var mı ya da?
Tık yok yani.
😳
Bu tek başına boşanma nedeni.
Diğerleri de ayrı ayrı geçerli nedenler.
Turşunuzu bekarken de kurardınız kendiniz.
Zahmet etmeseymiş...

Son düzenleme:
Ten tamasını geçtim adam kıfayet teması bile istemiyor.🤔 Bebek için korunma yöntemi olarak sıfır teması seçmesi de iyiymiş,çok güzel bir kafa gerçekten. Eşiniz büyük bir ruhsal problem yaşamıyorsa sizinle paravan evlilik yapmış sanırım.

Korkacak bir şey yok.Şu yazdıklarınızı hangi hakime söyleseniz boşar zaten.Ama korkularınızla olmayacak şeyi oldurmaya çalışırsanız ilerde kucağınızda küçük bir çocukla kalabilirsiniz (böyle şeylrri çok okuyoruz, yüzyılda bir ilişkiye girip çocuk sahibi olmak da olası).

Boşanmayı başarısızlık olarak görmeyin. İşe gitmekten aciz,kocalık görevlerini yerine getirmeyen bir adam eğer gözünüzde bir şansı hal ediyorsa rest çekin ve o şansı verin.Değerlendiremezse de yolunuza bakın.Bu dünyaya bir kez geliyoruz ve zaman en değerli şey.

Ya boyle hesap kitapla ömür geçmez otur konuş önce baktın olmuyo aile buyuklerini topla konuş her yolu yapabildiğin kadar kendinide zorlmadan dene baktın olmuyo ozmn koy kapının önüne o gitsin
çok konuştum,derdimi ya ben anlatamadım ya o beni anlamak istemedi.Öyle zamanlarda da hırçınlaşıp işi tartışmaya kadar ilerletiyorum.ikimizde genç değiliz ki başkası bize yardım edecekse biz birbirimizi hiç anlamıyoruz demek değilmidir

Hazır evli değilsiniz (evet evli değilsiniz) ayrılın gitsin. Asalak adamı bir ömür sırtınızda mı taşıyacaksınız?

Ayyy gozumun onune deliler evi gibi bir yer geldi o evin enerjisi ne kotudur simdi. Annesi kendisi falan. Pijamlarla oturuyor calismiyor 🤢🤢🤢 yerindr olsam hemen bosar o evi guzel havalandirir esyalari yeniler sigarami yakar keyif kahvesi icerdim
kavga ettiğimizde bana git bu evden diyor.Sakinleştiğimzde bunu ona söylediğimde tartışmıyım diye öyle söylediğini söylüyor.annesi bizle yaşamıyor buaralar.

Ten tamasını geçtim adam kıfayet teması bile istemiyor.🤔 Bebek için korunma yöntemi olarak sıfır teması seçmesi de iyiymiş,çok güzel bir kafa gerçekten. Eşiniz büyük bir ruhsal problem yaşamıyorsa sizinle paravan evlilik yapmış sanırım.

Korkacak bir şey yok.Şu yazdıklarınızı hangi hakime söyleseniz boşar zaten.Ama korkularınızla olmayacak şeyi oldurmaya çalışırsanız ilerde kucağınızda küçük bir çocukla kalabilirsiniz (böyle şeylrri çok okuyoruz, yüzyılda bir ilişkiye girip çocuk sahibi olmak da olası).

Boşanmayı başarısızlık olarak görmeyin. İşe gitmekten aciz,kocalık görevlerini yerine getirmeyen bir adam eğer gözünüzde bir şansı hal ediyorsa rest çekin ve o şansı verin.Değerlendiremezse de yolunuza bakın.Bu dünyaya bir kez geliyoruz ve zaman en değerli şey.
10 yıl flörtün ardından evlendik.evlendiğimizde belkide aramızda ne sevgi nede aşk kalmıştı.alışkanlık oldu.yanlışı görüyorum ama doğruyu yapmak için adım atamıyorum.kaldı ki artık onun bana dokunma ihtimali beni de ürkütüyor

Back
X