Boşanmak istiyorum çocuğum var

zezeningunlugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
9
1
86
35
Eşimle 7 yıllık evliyiz 3 yasında oglum var ailem baska sehirde eşimle sürekli kavga ediyoruz ve hakaretler iyice artmıs durumda bu ortamda cocuk büyütmek istemiyorm zaten 4 aydır karıkoca ilişkmz yok ayrı yatıyoruz ben ailemn yanına gidersem oglum babasını göremeyecek calısıyorm ve ogluma bakmak için calısmam gerek kafam cok karısık ilgiszlktn bıktm bana deger vermiyor

Ortada zaten bir evlilik kalmamis gibi iliski evliligin temeli temelden sarsilmis sizinki.
Oturup konusun bi guzelce herseyi ona gore yol alin derim
Fakat baska sehirde olunca neden goremesin? İstedigi zaman babasi gelip gorebilir vakit gecirebilirler birlikte cocuguyla istedikten sonra

Çocuğum babasını göremeyecek diye dert etmeyin o yaşta ki bir çocuk kalkıp babasının yanına gidemeyeceğine göre çocuğuna çok düşkünse baba zaten gelip görmenin bir yolunu bulur bırakın o kısmı babası düşünsün bir de onunla beyninizi yormanıza gerek yok evladınız da büyüdüğün de zaten görmek isterse babasını görür, gider, buluşur. Siz çocuğunuzla tek başınıza nasıl geçinebilirsiniz, onu ilerisi için mutlu ve bilinçli bir birey olarak nasıl büyütebilirsiniz bunlara kafa yorun öncelikle. Huzursuz bir ortamdan kaçmak için boşanıyorsunuz çocuğunuza iyi bir gelecek nasıl oluşturabilirsiniz bunları düşünün ve bunlara odaklanın hakkınızda hayırlısı olsun evladınızla uzun, huzurlu yıllarınız olsun inşaAllah .

Ortada zaten bir evlilik kalmamis gibi iliski evliligin temeli temelden sarsilmis sizinki.
Oturup konusun bi guzelce herseyi ona gore yol alin derim
Fakat baska sehirde olunca neden goremesin? İstedigi zaman babasi gelip gorebilir vakit gecirebilirler birlikte cocuguyla istedikten sonra
Kesnlkle katılıorm zaten öncesindede yaklasma sebebi sadece cinsellkti bi süre snra bn sewgisiz ve ilgisz hissednce kndimi uzak tuttum

Çocuğum babasını göremeyecek diye dert etmeyin o yaşta ki bir çocuk kalkıp babasının yanına gidemeyeceğine göre çocuğuna çok düşkünse baba zaten gelip görmenin bir yolunu bulur bırakın o kısmı babası düşünsün bir de onunla beyninizi yormanıza gerek yok evladınız da büyüdüğün de zaten görmek isterse babasını görür, gider, buluşur. Siz çocuğunuzla tek başınıza nasıl geçinebilirsiniz, onu ilerisi için mutlu ve bilinçli bir birey olarak nasıl büyütebilirsiniz bunlara kafa yorun öncelikle. Huzursuz bir ortamdan kaçmak için boşanıyorsunuz çocuğunuza iyi bir gelecek nasıl oluşturabilirsiniz bunları düşünün ve bunlara odaklanın hakkınızda hayırlısı olsun evladınızla uzun, huzurlu yıllarınız olsun inşaAllah .
Güzel dileklern için tesekkrler cnm☺️ sürekli kavga eden ve konusmayan anne baba yanında cocuk nasıl mutlu büyür ki vasıfsız bi insan degilm üni mezunuyum allahın izniyle pasa pasa bakarm ogluma ablamda destekcm zaten ayrıca tek basıma yapmadm ben bu cocugu babasıda egitim vs için destek olmak zornda

Ve ben bu insana ewlendgmden beri destek olmak için calıstm dibe vurdgmz zaman bile isyan etmedm 2 eltm var ikiside elleri balda yasıo kocaları her konuda destek ben sürekli yaranamıorm artk cok yoruldm strestn hasta olcm

Boşanmayı düşünmeden önce eşinizle neden böyle olduğunuzu konuşmuşsunuzdur mutlaka bi aile terapistine gittiniz mi yuvanızı kurtarmak için ortada çok büyük bi sorun yok anladığım kadarıyla (tabi yine de ben bilemem ne yaşadığınızı)ama bu kadar kolay olmamalı bence ikinizin ortak kararımı boşanmak 7 yıl boyunca böylemiydi karşılıklı ilişkiniz ? Neden böyle oldu ?

Cok sey atlattm sürekli kavga konusyrz yine aynı degsen bsey yok bn kndmi degersz hissedyrm aramzda sogukluk var aynı sofrada bile yemiorz

Back
X