Boşanmak istiyorum, hayata yeniden başlamak istiyorum...

pokerface4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
10
0
86
Benim geç olmadan çözmem gereken bir konu var. Ben 22 yaşındayım, üniversiteyi kazanamadım ailem tekrar girmemi istemedi. Biriyle evlendim 1,5 yıl oluyor. Oda 30 yaşında. Ben bugüne kadar kendim sevip kendimle yaşıt biriyle evlenmek istedim ama kendimden 8 yaş buyuk biriyle sevemeden evlendim. Çok iyi birisi belki başkası görse nasıl sevmedin der. Ama bana buyuk geliyor nasıl desem 1 yıldır evliyim ama aslında değilim. Kimse beni zorlamadı ailemde oyle bana değer vermeyen kişi değiller evlendiğim kişi çok olgun çok iyi biri. Ama yok bu benim hayalim değildi. Bu kişiyle yatağa girmek istemiyorum bu kişiyle evli durmak istemiyorum, ama ailemi de üzmek istemiyorum. Üniversite okumamak o kadar kotu birşey ki şuan boşanıp yeniden sınavlara hazırlanmayı düşünüyorum... Sırf bunu yapmamanınız guvencenızın olmamasi her hareketinizi kısıtlıyor. Ama ailemi üzmek istemiyorum. Çünkü gerçekten üzülecekler beni mutlu sanıyorlar ve boşanmak kolay değil yeniden bir şeylere başlamak. Derdimi paylaşmak istedim ve ne yapmam doğru olabilir fikrinizi almak istedim..

Yanındaki insana daha fazla vakit kaybettirmeden konuş ve bitir.
Ailenin yanına dönüp yeniden sınavlara hazırlanırsın.

size hakkaten rahat batmis..yazik degilmi o adama ,sizin dengesiz kararlariniz yuzunden adam hayati alt ust olucak.adam yuvasini duzenini kurmus.nerden bilecek sizin boyle dusunceler icinde oldunuzu .yazik adamin hayatini alt ust ediceksiniz

valla güzelim sana bi abla tavsiyesi vermekisterim. 22 yaşındasın ve sanırım daha bazı şeylerin ne denli önemli olduğunun farkına varamamşısın sen. neden sevmediğin biriyle evlendin? evlendin ve eşin iiyi biri çıktı neden boşanmak istiyorsun? madem eşin iyi biri onu iyi yönleriyle sevmeye çalış bence. Evlenince başarabilecekmisin söylediklerini ? boşanıp ailenin yanına gideceksin dershaneye gideceksin hayat kuracaksın tekrar? kocanın suçu neydi ki senle evlendi? Madem sevmiyordun evlenmeseydin. O adam hergün senle yatağa girerken eminim ondan tiksindiğini bilse o da seni istemez eminim. Erkeğin yakışıklısı olmaz merti namerti olur. Eğer adamcağızdan tiksiniyorsanda bi an önce bırak git bence. nice yakışıklı erkekler var karısını döven söven dünyayı burnundan getiren. Nice erkekler var tip olarak çirkin ama karısını candan seven ona ve ailesine hak ettiği değeri veren. Hangisi kulağına hoşgeliyor şimdibi düşün bence

eşiniz belki de üniversite okuma isteğinize olumlu bakacak?
boşanmadan da okuyabilirsiniz bence, eşinizi sevmiyorsanız yapacak bir şey yok ama birazcık bile sevginiz varsa mantıklı düşünün bence..

22 yasinda zaten cok gencsiniz daha
daha fazla yipranmadan esinizle konusun güzelce ayrilin derim
ailenin yanina dönersin
bir daha hata yapmazsin
bu sekilde yasarsan yasayan ölü olursun zaten

evlenmeseydınız zorunuz mu vardı???? o adama yazık degıl mı aynı sekılde sız olsaydınız o hale dusseydınız? cocuk oyuncagı mı bu haydı hoppaaaaa evlendıkk aaaaa bu olmadı bosanalım mı evlılık bu bakadar basıt mı yazık yaa

Evliyken okuma sansin ???

Bu adamin size hicbir kotulugu yok, zorla da evlendirilmemissiniz?? Rahatmissiniz da??

Tek sorun 8 yas buyuk olmasi mi?

Peki nreden biliyorsun severek evlendigin biriyle filmlerde gordugun o aski yasayacagini?

Seytana uyuyorsun gbi geldi..

Sorun universiteyse konus esinle,gir sinava oku..herkes bekarken okumuyorya.

yuvani yikma..yazik.karsindakine de sana da yazik.onun adina uzuldum

Eşiniz ile konuşup hem okuyup hem evli kalsanız ? Karşınızda ki insana da yazık bari konuşun bitirin...

Ne yap biliyor musun ?

Cok fazla dizi izleme.

kimsenin hayati o filmlerde gordugun gibi degil?

Hayat inisli cikisli hepimize..

onemli olan yuvana sahip cikabilmek..sevmeyi denedin mi bu adami? Kendini ona ait hissetmeyi denedin mi??

Emin ol uni okumak ve birileriyle flort etmek aman aman birsey degil??

Ayaklarin yerden felan kesilmeyecek.

tam tersi.hevesine yiktigin yuvanin pismanligi hep omzunda olacak belki? Peki bunu ne yapacaksin.?

fake konu bayanlar, boşa nefes tüketmeyin. Arkadaş Mart 2013 de 17 yaşında olduğunu söylemiş 1 yıl bile geçmeden 5 yaş atlamış 22 olmuş :)

fake konu bayanlar, boşa nefes tüketmeyin. Arkadaş Mart 2013 de 17 yaşında olduğunu söylemiş 1 yıl bile geçmeden 5 yaş atlamış 22 olmuş :)

Allah akil fikir dagitirken bu insanlar semsiye acmislar herhal :31:

Ben kızmıyorum artık onlara kendi çaplarında eğlendiklerini düşünüyorlar :) Ne diyelim allah iş güç yoğunluğu versin de böyle boş işlerle uğraşacak zamanı kalmasın kimsenin ;)

Sende haklisin :) Amiin amiin insaAllah :)

Gelecek ile ilgili boyle hayaller kurma bence bi gel 22 yasina bi evlen once sonra bosanmayi da dusunursun hayallerinide kurarsin once bi buyu de insanlari aldatmamayi ogren...

Bence sen ne hissediyorsan doğrusu odur , mutlu olmanı isterdim, insan hayata bir defa geliyor

Back
X