- 1 Mart 2013
- 10
- 0
- 86
- Konu Sahibi pokerface4
Benim geç olmadan çözmem gereken bir konu var. Ben 22 yaşındayım, üniversiteyi kazanamadım ailem tekrar girmemi istemedi. Biriyle evlendim 1,5 yıl oluyor. Oda 30 yaşında. Ben bugüne kadar kendim sevip kendimle yaşıt biriyle evlenmek istedim ama kendimden 8 yaş buyuk biriyle sevemeden evlendim. Çok iyi birisi belki başkası görse nasıl sevmedin der. Ama bana buyuk geliyor nasıl desem 1 yıldır evliyim ama aslında değilim. Kimse beni zorlamadı ailemde oyle bana değer vermeyen kişi değiller evlendiğim kişi çok olgun çok iyi biri. Ama yok bu benim hayalim değildi. Bu kişiyle yatağa girmek istemiyorum bu kişiyle evli durmak istemiyorum, ama ailemi de üzmek istemiyorum. Üniversite okumamak o kadar kotu birşey ki şuan boşanıp yeniden sınavlara hazırlanmayı düşünüyorum... Sırf bunu yapmamanınız guvencenızın olmamasi her hareketinizi kısıtlıyor. Ama ailemi üzmek istemiyorum. Çünkü gerçekten üzülecekler beni mutlu sanıyorlar ve boşanmak kolay değil yeniden bir şeylere başlamak. Derdimi paylaşmak istedim ve ne yapmam doğru olabilir fikrinizi almak istedim..