- 28 Ekim 2019
- 54
- 47
- 3
- 39
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
baska ne sorunlar varEşimle hep git gelli bir ilişki içersindeyiz kendisi cok egoist kıskanc komplexli bir insan. Dün tartıştık konu daha iyi bir yerde calışmak istemem oda istemiyorum ayrılalım dedi sünepe dedi bende defol git evden dedim oda bana sen gidiceksin dedi.bugün yatakları ayırdık artık. zaten uzun zamandır üstümdeki pskolojik baskıdan sıkılmıştım tek cekincem milleti boşanmakla sevindirmemekti bugün bunuda düşünmüyorum artık. Sadece yalnız bir hayat yaşayabilirmiyim diye düşünüyorum. Birdaha evlenmeyi göze alamam bir cocugum var evet kararlı olmak ve ayrılmak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Evet düşman cok kötülüğümüzü isteyen insan cokoldugu içinyani millettin cidden sizin ilişkinizi b u kadar taktığını düşünüyor musunuz ? milleti sevindirmek istemedim filan .
neden buna sevinecek insanlar cevrenizde ?
Başka sebep yok tabiki gecmişten yaşadıgımız sorunlar vardısorun daha iyi bi işe geçmek istemeniz mi? başka sebepler de olmalı. sünepelik filan ne alaka?
Bu düşünceye de çok kızıyorum.. elalem.. bakın eşinizden ayrılırsınız ama milletten ayrılamıyorsunuz. O millet hep orada. Milleti bırakın kendinize bakın.Evet düşman cok kötülüğümüzü isteyen insan cokoldugu için
Milletin işi gücü yok , sizin kotulugunuzu istesin. Allah askina çıkın şu kafalardanEvet düşman cok kötülüğümüzü isteyen insan cokoldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?