Siz eşinizle evlenirken onun böyle bir karakterde olduğunu bilip kabul etmişsiniz. Hiç bilmiyorum demeyin çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur. Siz küçükte olsa nisanliyken bile anlamışsınızdır eşinizin nasil bir yapı taşıdığını ve herseyi geçtim 1 tane evladınız var. Evlilik oyle kolay birsey degil. Şimdi herkese çocuk oyuncağı olmuş, lafım size degil genel konuşuyorum ama evlilik çok kutsal birseydir . Herkesin bir yapısı vardır. Belki sizdede bir yapı vardır ve eşiniz bunu begenmiyordur . Mesela ben çok inatçı birisiyim ama benim eşim çok sinirli dediği dedik birisidir, aşırı derecede kıskançtır. Annesini bacisini bir kenara bırakıyorum beni kimseyle paylaşamaz çünkü kendisi ağzıyla diyor sen başkasın bende herkes başka. Ondan iyi düşünün yuva kolay kurulmuyor, kolayda yıkılmaz. Ortada evladiniz var sonuçta adama senelerinizi vermişsiniz . Tek yasama gelince yaşarsınız ama bu dunya kimseye baki kalmaz arada sadece böyle sorunlar yaşıyorsanız olur her evlilikte olur bence iyi düşünün derim