Boşanmak istiyorum vazgecmem umarım

1155gecesesleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
54
47
3
39
Eşimle hep git gelli bir ilişki içersindeyiz kendisi cok egoist kıskanc komplexli bir insan. Dün tartıştık konu daha iyi bir yerde calışmak istemem oda istemiyorum ayrılalım dedi sünepe dedi bende defol git evden dedim oda bana sen gidiceksin dedi.bugün yatakları ayırdık artık. zaten uzun zamandır üstümdeki pskolojik baskıdan sıkılmıştım tek cekincem milleti boşanmakla sevindirmemekti bugün bunuda düşünmüyorum artık. Sadece yalnız bir hayat yaşayabilirmiyim diye düşünüyorum. Birdaha evlenmeyi göze alamam bir cocugum var evet kararlı olmak ve ayrılmak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu olay nasıl bu boyuta geldi anlayamadım, yalnız iş değiştirme isteğiyle böyle bir tartışma olmamalı.
Yaşadıklarınızı biraz daha detaylı anlatırsanız ona göre de daha iyi tavsiyeler alırsınız.

yanı belkı bosanma kısmına gelmeden ıkınız bı aıle terapıstıne gıtsenız kurtarabılırsınız gıbı geldı bu kadar yazdıgınız seyden bosanmak cozum degıl gerektıgınde cozum olmalı.

Kompleksi insanla bir yaşam çok zor. Sürekli başını okşayıp otunu önüne verirseniz geçinir gidersiniz. Ama biraz sen böylesin diye itiraz etsen hemen diklenirler. İş sizde bitiyor. Gerçekten hiç mi tahammül edilemeyecek gibi yoksa safi bir inatlaşma mı söz konusu ? Biraz daha yatakları ayırın bakalım. Evinizde durun . Anladığım kadarı ile bi şiddet söz konusu değil. Elbette psikolojik şiddet de çok ağır ama son bi şansı hakeder her evlilik.. artılarını eksilerini iyice bir tartın. Rabbim yardımcınız olsun. Deveyi güdemeyeceğinize inandığınız anda, diyarınızı terkedersiniz ..

yani millettin cidden sizin ilişkinizi b u kadar taktığını düşünüyor musunuz ? milleti sevindirmek istemedim filan .
neden buna sevinecek insanlar cevrenizde ?

Eşimle hep git gelli bir ilişki içersindeyiz kendisi cok egoist kıskanc komplexli bir insan. Dün tartıştık konu daha iyi bir yerde calışmak istemem oda istemiyorum ayrılalım dedi sünepe dedi bende defol git evden dedim oda bana sen gidiceksin dedi.bugün yatakları ayırdık artık. zaten uzun zamandır üstümdeki pskolojik baskıdan sıkılmıştım tek cekincem milleti boşanmakla sevindirmemekti bugün bunuda düşünmüyorum artık. Sadece yalnız bir hayat yaşayabilirmiyim diye düşünüyorum. Birdaha evlenmeyi göze alamam bir cocugum var evet kararlı olmak ve ayrılmak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
baska ne sorunlar var
daha ıyı bır yerde calısmak ıstıyorum dıyene dırek sunepe dıyen bır adamdan tabıkı bosanılır ama jet hızıyla kavganızdan anlam cıkaramadım oncesınde bır kırılma kınlenme dolma olmaz mı ya sahsen bende oyle olur dırek nasıl boyle kavgaya tutusuluyor kı

Siz eşinizle evlenirken onun böyle bir karakterde olduğunu bilip kabul etmişsiniz. Hiç bilmiyorum demeyin çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur. Siz küçükte olsa nisanliyken bile anlamışsınızdır eşinizin nasil bir yapı taşıdığını ve herseyi geçtim 1 tane evladınız var. Evlilik oyle kolay birsey degil. Şimdi herkese çocuk oyuncağı olmuş, lafım size degil genel konuşuyorum ama evlilik çok kutsal birseydir . Herkesin bir yapısı vardır. Belki sizdede bir yapı vardır ve eşiniz bunu begenmiyordur . Mesela ben çok inatçı birisiyim ama benim eşim çok sinirli dediği dedik birisidir, aşırı derecede kıskançtır. Annesini bacisini bir kenara bırakıyorum beni kimseyle paylaşamaz çünkü kendisi ağzıyla diyor sen başkasın bende herkes başka. Ondan iyi düşünün yuva kolay kurulmuyor, kolayda yıkılmaz. Ortada evladiniz var sonuçta adama senelerinizi vermişsiniz . Tek yasama gelince yaşarsınız ama bu dunya kimseye baki kalmaz arada sadece böyle sorunlar yaşıyorsanız olur her evlilikte olur bence iyi düşünün derim

Yalnız bir hayat yaşayabilir miyim diye düşünüyormuşsunuz ya, bu adamın varlığı yokluğundan iyi mi hakkaten?

başkasının ne düşündüğü önemli değil
eşini seviyor musun o seni seviyor mu?

Back
X