Boşanmak istiyorum

Prensesannesiidlr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
114
34
13
53
Yine ben ve başka sorunum. Eşimle 93te evlendim. Asgeri ücretle çalışıyorum ve maaş kartımda onda borçları ödüyor sozde ver dediğim halde alamıyorum da. Boşanma sürecine girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum kızımın üniversite hazırlığında olması. O evden gitse kayinvalidem ile aynı binadayız beni bunaltacaklar. Hep bi aldatmayla karşıma geliyor defalarca affettim kızım büyüğüne kadar dayandim. Affettim diyorum da affet demedi yani okadar rahat. Ne düşündüğün önemli değil bile diyor çok içince o kadınları bile anlatıyor sanırım eşten çok arkadaş olduk. Eski kafalı kendileri ama maşallah bize kükrer dışarı pek bir nazik. Geçen konuşmasına şahit oldum senden mesaj bekleyen biri var diye konuşuyordu tlfda. Ses etmedim yoksa şiddete meyilli. Artık kendime bu eziyeti yapmak istemiyorum. Asgeri ücretle kiralık bi eve çıksam yapabilir miyim diye tereddütlerim var beklemelimiyim karar veremiyorum yaşadığım şehir küçük aslında öyle pek kiralar ucukta değil cesaret etmeli miyim bilmiyorum .

Istanbulda asgari ucretle 900 lira kira veren bir arkadasimi taniyorum kit kanaat geciniyor ama geciniyor..
Eger kiralar 900 den azsa gecinirsiniz birde nafaka alirsiniz gül gibi yasarsiniz.

Burda kiralar okadar uçuk değil aslında yani 400 -500 e bile bulabilirim şehir küçük ulaşım dar olunca maliyeti pek yok

Adiminizi bir atsaniz bu kadar beklediginiz icin kendinize cok kizacaksiniz. Mali hesabinizi iyi yapin, avukata danisip alabileceginiz nafakayi ongorebilirsiniz. Ustune ev varsa paylasabilirsiniz. Aileniz de arkanizdadir insallah. Oyle omur gecmez, yazik edersiniz. Yarin bir gun ona tak eder de sevgililerinden biriyle birlikte olmak icin o bosanmaya kalkarsa zorunuza gider...

Kiralar uçuk değilse yaparsınız. Şu rezilliği çekmekten iyidir. O kartı iptal ettirip yeni maaş kartı çıkartın. Terbiyesiz herif rezil..

Boşanmak istemezse çok bela olur mu?
Birde kızınız kendini biraz toparladıktan sonra mı karar verseniz acaba ?
Daha kötü olmasın,onun fikrini sorun bir
Ama dayanamıyorsanız tabiki en kısa sürede bitirin

Böyle sorunlarımız oluyordu hep ama ablam falan barıştırmaya geliyordu hep gene umursamıyor ki adam yani aldattığı kadınları anlatır bana kızıma hamileyken gelmedi doğuma görünmeme söylemiş başka kadınla kacacakmis o ikna etmiş süt bebeğine süt parası vermezken ona ayrı ev açmıştı o eşyalar şuan ki evimde hatta çok komik.

Ailem bilmiyorum neder yanlarına gitmem zaten bu şehirde değiller çalışıyorum zaten. Ailemde boşanan yok sanır et vs çocukların derler herhalde

Boşanmak istemezse çok bela olur mu?
Birde kızınız kendini biraz toparladıktan sonra mı karar verseniz acaba ?
Daha kötü olmasın,onun fikrini sorun bir
Ama dayanamıyorsanız tabiki en kısa sürede bitirin
Nedense kızım bu konuda çok olgun bana destek olur ben bile çalışırım diyor ama oğlum var bide o destek değil saçmalama diyor

24 yaşında oğlum. Ona açmıştım konuyu tamam dese yapacaktım ama saçmalama ne boşanmadı olur öyle şeyler deyince yapamadım

Böyle sorunlarımız oluyordu hep ama ablam falan barıştırmaya geliyordu hep gene umursamıyor ki adam yani aldattığı kadınları anlatır bana kızıma hamileyken gelmedi doğuma görümceme söylemiş başka kadınla kacacakmis o ikna etmiş süt bebeğine süt parası vermezken ona ayrı ev açmıştı o eşyalar şuan ki evimde hatta çok komik.

24 yaşında oğlum. Ona açmıştım konuyu tamam dese yapacaktım ama saçmalama ne boşanmadı olur öyle şeyler deyince yapamadım
ogluna sorma koca adam olmus kendi sacmalamasin asil bakin bu hayat degil cocuklarinizda artik emzikli bebe degil kendinize yeni bir hayat kurun ve artil mutlu olun kocaniz olacak herifte buyuk s...rsizmis

Alınmaz öyle şeylere vicdan azabı falan duymaz ay helallik alayım aldattım diye hangisi için helallik alacak hem. Sevgi kalmadi da aynı evi paylaşmanın verdiği alışkanlık. Tek korkum yapabilir miyim ve maddiyat

Daha iyi bir hayat için cesaret göstermeniz lazım.Bu yaşadığınız evlilik de değil .Sevgi,saygı..hiçbirşey yok değerinizi bilin ve kızınızın aklı başında olgun bir yapısı varsa boşanın .Emin ol ohhh bee neden beklemişim ki diyeceksiniz.Özlem duyacağınız bir hayat sunmamış ki eşiniz.Umarım mutlu huzurlu bir hayatınız olur.

eşiniz sizi aldatıyor. siz oğlunuza danışıyorsunuz. o da olur öyle şey diyor. kızınızın durumu da malum. ben anlamıyorum nasıl bi aile yapısı içinde yetişti bu çocuklar.

konuya gelirsek de bence ailenizle konuşup destek alın ve boşanın.

Back
X